tomtom Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Neřešili jste někdo stropní lampičku? Na dveřní spínače nereaguje- po zavření zůstane svítit. Pokud je klíč v zapalování, vše funguje jak má. V akčních členech jsou spínače OK, lampička se taky rožíhá, chybu to nepíše... Díky T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 No tak to má fungovat ne? Já zavřu dveře - lampička svítí - začnu startovat (dám klíč do zapalování) a lampička začne pomalu zhasínat. Když nenastartuju, tak sama zhasne po pár minutách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Neni to po par minutach, mela by zhasnout asi po cca 30 sekundach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Po 30 vteřinách co zavřu dveře? To by byla ta funkce na prd, ne. To skoro ani nedám klíč do zapalování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 (editace) Tak si to zmer, to je nejjednodussi, ne??? Vsem Fabiim, Octavkam I i II, Superbum i Roomsterum, se kteryma jezdim (soukrome a sluzebni auta), to zhasina po cca 30 sekundach. Editováno: 15. Září 2006, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Nic měřit nemusím, 30 vteřin to v mém autě rozhodně není (než to zhasne tak sním bagetu a přečtu noviny). Jen mě překvapilo, že by ta půlminuta měla být standard. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 niektore alarmy maju vystup na predlženie osvetlenia - nemaš taky nahodou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 alarm nemám. Tu prodlevu ale tuším dělá komfortka - předpokládám, že se to dá nějak nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 alarm nemám. Tu prodlevu ale tuším dělá komfortka - předpokládám, že se to dá nějak nastavit robi to BSG, neviem či sa da nastaviť, možno cosby by vedel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Pulminuta je skutecne standard - jedna se o zpozdovac vnitrniho osvetleni, ucelem je aby sis stihl zapnout pas a strcit klicek do zapalovani, ne svacit a cist noviny, od toho mas spinac na trvale sviceni. To se pak pri vytazenem klicku vypina za cca 30 minut - je to ochrana pred vybitim baterky, kdyz nekdo zapomene nechat svitit lampicku treba v garazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 No právě to že se v klidu najím a nemusím se zabývat nějakým přepínáním světla na trvalé svícení mi přišlo velmi komfortní.... a ona je to nějaká "chyba" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 tak mám problém. Včera jsem měl rozdělanou palubovku a zjišťoval zapojení DO k mému autu se snahou rozchodit dojezdy oken. Nic sem nijak nepřepojoval, jen sem se na to koukl Jediný co se mi podařilo, zničit si odpor na odemykání,ale ten koupim a vyměnim a měl by fungovat, takže tomu vinu moc nedávám. A pak když jsem to dal dohromady tak jsem zjistil že při zamčení auta mi zůstává interierové osvětlení pořád zapnuté, at je v jakékoli poloze. Při nastartování nevim, to jsem zapoměl zkusit poradí někdo? co by to mohlo dělat. Měl jsem rozdělanou jak stranu u řidiče tak i u spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Věc je vyřešená. Vnitřní osvětlení funguje, tak jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Věc je vyřešená. Vnitřní osvětlení funguje, tak jak má čo to bolo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Věc je vyřešená. Vnitřní osvětlení funguje, tak jak má čo to bolo? Ááále, byla to hloupost. Jak jsem to měl všechno rozdělaný a už mi to nemyslelo, tak jsem druhý den zjistil, že jsem měl špatně zavřené dveře za spolujezdcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Měl bych taky dotaz. Nevim jestli to tak ma fungovat nebo ne. Když vystoupim z auta a zavřu dveře tak vnitřek svítí do te doby než zamknu DO. Když ale odemknu tak se mi to nerozsviti (rozsviti se až otevřu dveře). Pokud vim tak u služebni oktavie se při odemčení vozu okamžitě rozsviti vnitřek. Taky bych to uvital ale nevim co s tim je. Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 2. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Neřešili jste někdo stropní lampičku? Na dveřní spínače nereaguje- po zavření zůstane svítit. Pokud je klíč v zapalování, vše funguje jak má. V akčních členech jsou spínače OK, lampička se taky rožíhá, chybu to nepíše... Díky T Takovou závadu nikdo s Vás nemá ani neměl? Ještě dodám, že auto má origo centrál, a při zamykání to jen problikne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Měl bych taky dotaz. Nevim jestli to tak ma fungovat nebo ne.Když vystoupim z auta a zavřu dveře tak vnitřek svítí do te doby než zamknu DO. Když ale odemknu tak se mi to nerozsviti (rozsviti se až otevřu dveře). Pokud vim tak u služebni oktavie se při odemčení vozu okamžitě rozsviti vnitřek. Taky bych to uvital ale nevim co s tim je. Dík za rady. Kdyz odemknes DOckem jeste jednou (presto ze uz je odemceno), rozsviti se. Nevim sice cim to je, ale funguje to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Měl bych taky dotaz. Nevim jestli to tak ma fungovat nebo ne.Když vystoupim z auta a zavřu dveře tak vnitřek svítí do te doby než zamknu DO. Když ale odemknu tak se mi to nerozsviti (rozsviti se až otevřu dveře). Pokud vim tak u služebni oktavie se při odemčení vozu okamžitě rozsviti vnitřek. Taky bych to uvital ale nevim co s tim je. Dík za rady. Kdyz odemknes DOckem jeste jednou (presto ze uz je odemceno), rozsviti se. Nevim sice cim to je, ale funguje to tak Tak to je teda blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Měl bych taky dotaz. Nevim jestli to tak ma fungovat nebo ne.Když vystoupim z auta a zavřu dveře tak vnitřek svítí do te doby než zamknu DO. Když ale odemknu tak se mi to nerozsviti (rozsviti se až otevřu dveře). Pokud vim tak u služebni oktavie se při odemčení vozu okamžitě rozsviti vnitřek. Taky bych to uvital ale nevim co s tim je. Dík za rady. Kdyz odemknes DOckem jeste jednou (presto ze uz je odemceno), rozsviti se. Nevim sice cim to je, ale funguje to tak Tak to je teda blbost. heh... vsad se. Taky se mi to obcas stane. Odemknu znovu a je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Zdravím, snad to tu ještě nebylo. Nestává se někomu že se mu při dálkovém odemknutí auta občas nerozsvítí stropní lampička ? Mě se to v poslední době docela stává. Neví někdo proč ? A chtěl bych se zeptat zda Fabie mají funkci rozsvícení stropní lampičky po vypnutí motoru a vytažení klíčku ze spínačky ? Díky všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Nerozsvecovala sa Bemovi, včera po znovunakódovaní BSG sa to vyriešilo. Po vytiahnutí klúčiku sa má svetlo rozsvietiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Nerozsvecovala sa Bemovi, včera po znovunakódovaní BSG sa to vyriešilo.Po vytiahnutí klúčiku sa má svetlo rozsvietiť. Aha, tak to budu mit asi neco spatne. Ale diagnostika chybu nikde nehlasi. Jak konkretne myslis znovu nakodovat BSG ? Nevis cim by mohlo byt to ze se po vytazeni klicku nerozsviti ? To si ned ani nevybavuja zda mi to nekdy fungovalo. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 No proste vyratať kodovanie podľa výbavy a znovu nakódovať BSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.