MilanHos Vloženo 2. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2019 Já tam žádnou sponku kromě toho černýho kolíčku nemám. Ale asi na mé Combi je to uchycení jiné. @Martabteď u nás opravovali silnici způsobem že vysypou 3 tatrovky strusky na silnic a jedou do číči. Zrovna když jsem přezouval na zimu, takže jsem si tak mohl potvrdit, že proti tomu štěrku to má opravdu význam. Bez zástěrek mě skřípou zuby jak se ozývají kamínky i na dveřích, s nimi absolutně minimálně. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 3. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2019 Souhlas máš správně zástěrky? To zn. Pro f3 a combi nebo hatch jsou totiž různé! Zástěrky jsem dal až po 3 letech jako 2 majitel. Za zadníma kolama mám pěkně otriskany nárazník od kamínků. No ale plast nerezaví takže v poho. Právě v zimě maj smysl na štěrk a pořád kvůli dešti. Nesnáším déšť na dálnici kdy před sebou vidím jen mlhu protože dnes už nejsou povinné.. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Asi vyzkouším přes zimu nahodit, u nás většinou sypou štěrkem, tak jaký bude rozdíl oproti loňsku, nemáte náhodou čísla dílu předek, zadek na combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/lapace-necistot/predni-lapace-necistot-fabia-iii-6v0075111x/0/1/24/43/1001 Combi: https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/lapace-necistot/zadni-lapace-necistot-fabia-iii-6v9075101x/0/1/24/43/1001 HB: https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/lapace-necistot/zadni-lapace-necistot-fabia-iii-6v6075101x/0/1/24/43/1001 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Zástěrky nasazeny, nic moc teda, na HB možná fungují lépe, ale na combi... Na jaře půjdou dolů. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 To spíš vypadá, že jsi to zapomněl umýt po jejich nasazení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 před 14 hodinami, Ibe napsal: Zástěrky nasazeny, nic moc teda, na HB možná fungují lépe, ale na combi... Na jaře půjdou dolů. ;) No ono to asi bude, že to auto jezdilo pravděpodobně dosti hutně někde po polních cestách, nebo tak nějak? Já je mám taky na svém combi a takhle zasranou záď nikdy nemám. Ale po polních cestách a zasolených silnicích jezdím přiměřenou rychlostí. Takže ano pomáhají, ale přiměřeně. Pokud jezdí někdo bahenní DAKAR, tak nepomůže samozřejmě vůbec nic. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 (editace) Já bych počkal na hodnocení až bude skutečně zima a na autě bez zástěrek budou viset kila slané namrzlé břečky. U nás sypou hlavně šutrama a jednu zimu byla aféra, když použili tak ostré kamenivo a půl okresu dojezdilo zkrz defekty. Já zástěrky preferuju, tahám za autama i vlek a bordel sbíraný hlavně zimníma gumama mě bez zástěrek letěl na vlek, proto šly zástěrky doma na všechny 3 auta a je to dle podmínek o dost lepší. Editováno: 16. Prosinec 2019, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 @Ibe takhle jsem zasrané auto (combi) nikdy neměl. Zástěrky svou fci plní dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 Jezdím kolem lomu, a co natahají kamiony z lomu na silnici je občas dobrý borčus. Každý má svůj názor, za mě zástěrky nebrat, spíš se tam ten bordel víc drží než bez nich. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 Tak ten extra binec je místní záležitotost jak psal DušanV o přiměřenosti funkce. Ty doby když ani povinné zástěrky nepobraly ani bláto na silnicích po řepné kampani jsou pryč a za to všichni máme zase pomlácená čelní skla. Jinak je to zde věčný boj estétů a praktiků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 Na ten bordel z lomu a řidiče co z nich vyjíždí je taky řešení. U nás takhle si dříve lidi na obci stěžovali na řepnou kampaň a bordel všude na silnici kolem. Obec tohle proreklamovala na místním JZD a Ti nic. Takže obec šla na Policii ČR, ať s tím něco dělaj. Traktory a kamióny co vyjížděli na silnici zabahněné až po střechu to párkrát natvrdo zaplatili. Řidiči kamiónů to řešili u Jézeďáků, že jim to takhle vozit nebudou, no a světe div se (dnes už běžná věc), družstevníci to svážej na kraj pole a nakládá se to pásovým podavačem na kamión, co stojí na silnici, takže žádné bláto. Je to jednoduché, jen párkrát zatlačit na Policii, ať si plní co mají a i ten lom (potažmo řidiči vyjíždějící z něho ven) to bude muset nějak řešit. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 Zajimave videjko https://www.youtube.com/watch?v=xQzPZBTYyc0 čas 14:04 kontrola osvětlení, pneumatik, stěračů, ostřikovačů a lapačů nečistot na zadních kolech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.