Wittmann Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 osvětlení tlačítka se dá natáhnout od těch sousedních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jules365 Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 to určite áno, len keď som ho ešte nemal namontované a pripájal som na tie vodiče napätie a sledoval či sa rozsvieti alebo nie, tak to vôbec nesvietilo..možno som mal vadný kus, fakt neviem ale skúšal som rôzne kombinácie (teda okrem toho aby pri stisknutí to nešlo do skratu) a nič..tak som proste pripojil len otváranie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 4. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 (editace) Uvidim až tlačitko dorazi ale doufam že osvetleni ma.. jinak by tam asi tolik dratku nebylo Editováno: 4. Červen 2015, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jules365 Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Som aj zvedavý či ti to bude svietiť, ak ano urcite by som to ešte raz vyskúšal zapojiť podľa tvojho zapojenia.Tych vodičov je tam naozaj dosť,ale keď som ich meral tak niektoré sú len navzájom spojené čo aj vidieť lebo vychádzajú z jedného pinu..ine sa spoja po zatlačení..fakt k tomu mohli dať aspoň nejakú jednoduchú schému a označiť tie jednotlivé vodiče lebo takto môžeš len hádať že čo kam zapojiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Podivej se do elsy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 ty spojené vodiče naznačují "průchodnost" - a zrovna bych to tipoval u toho osvětlení - to znamená, že napětí se nejdříve přivede do tlačítka na otevírání a z něj to pak půjde na původní - sousední - tlačítko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Kdyz jsem si dodelaval tlacitko TPM, tak jsem s tim taky chvili laboroval. Nakonec jsem tlacitko proste rozebral a podival se, ktere piny jsou na osvetleni... Tlacitko samozrejme sviti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 taky to tak jde, ale jednodušší je mrknout do té Elsy, jak radí ka_r_los Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 5. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Jojo taky jsem dodelaval TPM a taky laboroval jinak vtech dverich myslite ze to bude PIN 13 jak maji činani na obrazku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 V tech dverich netusim. Elsu sice mam, ale mam tam jen Skodovky a nevim, ktery model toto tlacitko ma (podle me zadny). Pokud mi nekdo napise, jaka skodovka ma toto tlacitko z vyroby, muzu najit zapojeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 5. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Aha asi by to chtelo z petkoveho golfa tam to bude bestak stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Jasne, ale data VW bohuzel nemam. Treba to sem hodi nekdo jiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jules365 Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Opytam sa možno trochu hlúpo..to osvetlenie budíkov je dúfam napájané klasika 12V? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 (editace) Tak primo 12 V tam neni. Je to regulovatelne tim koleckem pod volantem. Ale nevim, jak je to udelane. Kdyz jsem to kdysi meril, tak se pri regulovani menilo napeti. Takze bud se reguluje primo napeti nebo je tam PWM. Editováno: 5. Červen 2015, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jules365 Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Ďakujem všetkým za info a rady.Budem sa na to ešte raz pozrieť, len sa mi to nechce znovu rozoberať,ale budem musieť...a zapojiť aj to osvetlenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 6. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 (editace) Ahoj tak tlacitko už prislo.. Podsviceni samozdrejme funguje ale ne a ne to rozchodit... zkousim to vtech ridičovych dveri a proste nejde vyzkousel jsem nekolik pinu a nic.. myslite ze opravdu zapojovat tam ?? kdyz ste jednotky ve dverich vyndam ty 3 konektory tak zamykani odemykani jde porad .. řekl bych že tato jednotka stim asi nebude mit nic společneho a slouži jen pro stahovani oken... težko rict ale nepodarilo se mi to rozchodit nejaky napad? ps. at hledam jak hledam tak nemuzu najit zadne forum kde by to řešili na octavii apod Editováno: 6. Červenec 2015, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 ta funkce se musí ještě v jednotce nakódovat +1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 6. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 (editace) Ano to mam.. kličem mi jde kufr otevirat .. nevis kde bych to mohl napojit ? pujde to vubec vtech ridičovych dveřich at nad tim nestravim spoustu casu a nakonec vysledek zadny ? je jen jeden dratek ktery je třeba napojit ale kde V jednotce 42 kodovani 0000244 zkousel jsem i 245 ale stejne. No bude to spatne zapojeno poradte kde to pichnout Editováno: 6. Červenec 2015, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 rok auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 7. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 octavia II 1.9tdi 77kw BKC 12/2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 ve dveřní jednotce svorkovnice T32a pin 12 a přivádí se na něj přes tlačítko kostra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 10. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Dekuju dekuju vyzkoušim a dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 10. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Nefunguje Sundal jsem tapec řidičovych dveři na jednotce jsou 3 konektory tak jsem odpojil ten nejvetsi 32pinovy nasel si pin 12 . Pozice byla volna . Napojil do nej červeny nejdelši dratek z tlacitka a nic Tak už fakt nevim co je spatně. Tlačitko funguje. natahl jsem si dratek + na žarovku a dratek z tlacitka (kostra) a jede. Nejaky tip co muze byt jeste spatne? nechal jsem to zapojeno tak bud kodovani nebo neco ? Jednotka 42 kodovani 0000244 je to správně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 kódování je 245, přičítá se 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 10. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Ano to jsem taky zkousel... rozhodne dekujiii moc za pomoc uz vse funguje .chyba byla v jednotce 46 central conv. zaškrtnul jsem v dlouhem kodovani položku : bit 3 Central Locking (rear lid) interior switch via CAN a fiči to .. cele kodovani nyni je : 00D802007F2D8505084B010004CC je to vporadku ? nebo tam jeste neco chybi uz jsem stoho jelen. ale kazdopadne dekuji moc za pomoc mistře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.