Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mno samozřejmě s jistotou to nevím, ale četl jsem to při bádání na otázku co koupit. Proto jsem se zde ptal s představou, že se ozve někdo a řekne mám tohle a tohle a vše co chceš funguje, kup si to :-D

Zde jsem to myslím četl:

Vloženo (editace)

Rns310 a 315 je ale do fabie 2. Fabia 3 ma uplně jiné radia i když pod stejným názvem. Swing i Bolero u F3 parkováky samožrejmě umí. Do jakého auta to chceš dát? 

Editováno: , autor: Reesha
Vloženo

Jenom doplnění mého zjištění, třeba se to někomu bude hodit (tomu kdo se o to tolik nezajímá a chtěl by to řešit).

-- model Columbus jde osadit bez problémů (někdo psal že nejde)

-- Fabia II a Fabia III jsou odlišné (to jsem nevěděl)

-- řešení to stejně nemá, krom toho že většina inzerátů jsou z krádeží a to podporovat nechci a nehodlám

-- nakonec jsem to vyřešil s  Pioneer SPH-DA120 - jde sehnat už od 11000 a umí to co chci - CAR PLAY, s redukcí je funkční i volant, ale je potřeba extra mikrofon pro handsfree

-- kdyby to někoho zajímalo kompletní materiál (rámeček, redukce na volant, mikrofon, separátor,..) vč. montáže zmíněného je kolem 16000 Kč

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Čaute, nemá někdo zkušenost s dokupováním SmartLinku do Amundsena? Psal jsem na fb Škody, bylo mi řečeno, že bohužel. Pak jsem byl osobně ve Škodě a tam mi řekli, že jsou schopni, ale za cca 6 000 Kč :o

Vloženo

Ptal jsem se u dvou prodejců na dodatečnou aktivaci funkce smartlik (sice na Octavii 3) a jednou mi řekli 5000Kč a podruhé 4000Kč [emoji20] Docela drahá sranda na to jak to funguje.

Vloženo (editace)

Oplatí sa to možno, ak máte iPhone 5+ alebo Android podporujúci Mirrorlink. Ak máte Android bez podpory Mirrorlinku a chcete používať iba Android Auto, to sa určite neoplatí.. je to veľká bieda! V tomto prípade radšej používať normálne pripojenie mobilu cez Bluetooth, čo podporuje Bolero.

Editováno: , autor: brrrrm
Vloženo
58 minutes ago, Giri said:

Jojo, přitom se tam zadá jen aktivační kód. Mně druhý prodejce řekl, že 4500,-. Ale že ten systém nefunguje moc dobře říkal.

Ono to neni tak jednoduche... Ono "jen aktivacni kod" znamena, ze ma jiz auto potrebny HW, coz nemusi byt ve vsech pripadech a potom je potreba vymenit jednotku a cena roste.

System funguje dobre, ale je problem ze ML maji implementovany vetsinou top modely (u Androidu), coz spousta lidi nemusi mit a pak se divi ze jim to nefunguje, pripadne maji spatny sw (viz Sygic Navigation vs Sygic CAR Navigation).

Vloženo (editace)
před 39 minutami, havrosh napsal:

Ono to neni tak jednoduche... Ono "jen aktivacni kod" znamena, ze ma jiz auto potrebny HW, coz nemusi byt ve vsech pripadech a potom je potreba vymenit jednotku a cena roste.

System funguje dobre, ale je problem ze ML maji implementovany vetsinou top modely (u Androidu), coz spousta lidi nemusi mit a pak se divi ze jim to nefunguje, pripadne maji spatny sw (viz Sygic Navigation vs Sygic CAR Navigation).

Ono je to jednoduché. Říkal, že pokud v menu navigace(Bolera) mám ikonku SmartLink, tak tam potřebný software a hardware je, jen už potom je potřeba zadat ten aktivační kód. Jako navigaci na tom nepotřebuji, protože používám Amundsena a jsem spokojený. Víceméně šlo jen o komfort, že mohu diktovat sms, příjemnější ovládání Spotify atp., ale za ty peníze to asi nestojí, nehledě tomu, že používám stále pořád iPhone 4S. 

Editováno: , autor: Giri
Vloženo
20 hours ago, Giri said:

Ono je to jednoduché. Říkal, že pokud v menu navigace(Bolera) mám ikonku SmartLink, tak tam potřebný software a hardware je, jen už potom je potřeba zadat ten aktivační kód. Jako navigaci na tom nepotřebuji, protože používám Amundsena a jsem spokojený. Víceméně šlo jen o komfort, že mohu diktovat sms, příjemnější ovládání Spotify atp., ale za ty peníze to asi nestojí, nehledě tomu, že používám stále pořád iPhone 4S. 

Pokud ta ikona SmartLinku je, tak opravdu staci v autorizaku aktivovat, ja jse narazel na to ze muzes mit infotainment, kde ta ikonka vubec neni a bez dalsich detailu se neda rict kolik presne to bude stat... Nekoho to bude stat mene a nekoho vice (podle HW ktery mas v aute).    

Plnej souhlas s @Maverick, i kdyz mam ve sluzebce Columbuse, tak radeji naviguji pres Google Maps

• o 1 rok později...
Vloženo
V 28. 7. 2015 na 10:50, Krejdy napsal:

Ahoj,

je možné Smartlink nějak dokódovat, když ho nemám v menu? Mimo návštevy autorizáku?

MR2016 - Bolero.

Díky

Ahoj, mám podobný porblém už se vyřešil nebo je nějáká možnost řešení. Díky

Vloženo

Sice tu lidi píšou, že je SL možné aktivovat pomocí kódu, pokud je v boleru ikona. Ale vzhledem k tomu, že tu ještě nikdo nenapsal (nebo o tom nevím), že to má dodatečně aktivovaný, tak si myslím, že to tak jednoduchý nebude. Další možnost je to nechat přidělat zde. Je tam sice více možností k využití, ale ta cena :wacko:.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...