FanaticosM Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 dobrý den, nerad bych zákládal téma do špatné sekce, tak se předem omlouvám, pokud jsem tak udělal. Jsem prvním dnem majitelem Škody Superb II , 2010. V autě mám rádio bolero, a nejde mi spárovat s telefonem. Mám HTC Desire 601, telefon mi najde, ovšem při párování hodí chybu. Může mi prosím někdo poradit jak tento problém vyřešit ? děkuji za každou radu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Před založením nového tématu je nutno hledat a číst! Jinak by se ti nemohlo stát, že to napíšeš do "Instalačních manuálů", kde už jen ten název sekce něco říká, nehledě na vyvěšená pravidla té sekce. Škoda mluvit.... Přesunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 28. Červen 2015 Sdílet Vloženo 28. Červen 2015 FanaticosM: Napiš, prosím, přesně, jakou chybu to hodí. Co přesně děláš (krok za krokem)? Zkoušel jsi resetovat Bluetooth/rádio do továrního nastavení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanaticosM Vloženo 29. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 zapnu si v mobilu BT, jdu na palubní počítač - je tam již nějaký starý telefon po bývalém majiteli, dám vyhledat telefon a najde mi můj, potom když na něj kliknu tak mi napíše že zařízení nekomunikuje. Nezkoušel jsem nic restartovat, nic víc jsem zatím nedělal, abych něco ještě více nepokazil. Děkuji Ti za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Pokud je tam nastavení po původním majiteli, rozhodně bych doporučil provést tovární nastavení rádia i palubního počítače. Já jsem to tak rozhodně udělal, nemusím mít v rádiu uložené kontakty, historii a telefon předchozího majitele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanaticosM Vloženo 29. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 tak já to zkusím šoupnout do továrního nastavení a uvidím co to udělá pak napíšu jestli to zabralo nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanaticosM Vloženo 29. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 takže ani restartování nepomohlo, píše to že mobilní telefon je nekompatibilní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Potom snad jen vyzkoušet aktualizaci software Bluetooth komponent v autě. Nebo jinou jednotku? Opravdu nevím, tady by asi lépe poradil někdo zkušenější, případně přímo ferda... Zkoušel jsi i opačný postup, tedy párování zahájit z telefonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanaticosM Vloženo 29. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 no zkoušel jsem i to,ale nenajde nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuča 1974 Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Stejný problém mobil ASUS nevím co s tím.SUPERB 09. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Asi bych v první řadě zjistil, jaká je v autě Bluetooth jednotka. Nachází se pod sedadlem spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 (editace) Jediná možnost je si stáhnout přes market rSAP aplikaci pro HTC Desire 601 nebo Asus. Lze stáhnout nejprve trial verzi a nainstalovat. Pokud instalace proběhne je vyhráno....jinak bohužel nutná výměna jednotky. S trial aplikací lze vyzkoušet, zda je vše v pořádku a vše funguje a následně koupit plnou. K HTC Desire se lze dočíst postup třeba zde: http://androidforum.cz/octavia-vs-desire-t6008-30.html?sid=d2044fc18f03bcb9810b99f777d6ca9f Citace z jednoho článku: Zdravím pánové, tak jen pro ty, kteří problém stále řeší: Mám octavii II a s Desire mi také nekomunikovala, takže jsem provedl root telefonu dle tohoto návodu: http://kecinzer.cz/root-htc-desire-s-hboot-0930001a poté jsem nainstaloval aplikaci http://www.android-rsap.comjak radí uživatel votr s tím rozdílem, že jsem v telefonu nechal původní ROMku a vše funguje naprosto bez problémů včetně kopírování kontaktů do SIMky v autě. Mám HTC Desire, Android 2.2, kernel: 2.6.32.15. http://kecinzer.cz/root-htc-desire-s-hboot-0930001 Editováno: 21. Červenec 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 Mám Superb z 30.3.2010 s Columbusem, telefon Samsung Galaxy S7 edge a také mi píše, že je telefon nekompatibilní. Rootovat nechci, protože by se přišlo o záruku a nemusím mít ani kontakty v autě, stačí mi jen HF, to také nemám šanci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 ahoj te kluci nebudu zakládat obě téma spíš hledám která jednotka BT podporuje aby se BT bylo kompatibilní s W8 a W10 díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.