Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Velke svinstvo je parkovat u elektrifikovane vlakove trate...po par tydnech jak pantografy jezdi po troleji je po celem aute rez zasekana do laku.

Nejvice videt na svetle barve.

Praktická zkusenost.

Iron X a je to fuč :)

Jen kdyby to nestálo majlant.

Sice trošku dražší, zato velmi učiný.

Případně alternativa Q2M Iron od Gyeonu. Také velmi dobré.

• 1 měsíc později...

Hm, tak jsem si vsimnul nemile veci na dverich... zacina se to loupat :-(

IMG_20190621_142201.thumb.jpg.a3bd7e5fd36871b6000d4bd53a08b2e5.jpg

Dobrý, máš základní modrou? Viděl jsem oloupaný lak u těchto barev na kapotě a taky dveří u octavky III.

Jo, je to zakladni modra. Je to jeste o dost horsi. 

IMG_20190621_145259.thumb.jpg.c1db3756bfa688224c87b7233b6787a5.jpg

zaroven ne c sloupku u patych dveri a na haubne taky... 

Vubec netusim, kdy se to tam vzalo a jak. Sice jsem ted projel parkrat krupobitim, ale to bych cekal spis dulky... 

Nic, mam se stavit v servisu az se vratim z dovolene a budeme to resit na reklamaci laku. Tak jsem zvedavy, co se s tim bude dat delat. 

Upraveno od epo

U nás by stříkací celý dveře ? spíš bych se teď bál aby tu záruku vůbec uznali ?

zreklamujú ti to normálne , ale aj tak je to hanba a hlavne hovadina pastelová farba s lakom , neviem k čomu je to dobré a kto to vymyslel ale očividne sa im nedarí , táto modrá sa lúpe 10 rokov a sem tam aj biela candy ...  prestriekajú ti to dúfam klasikou bez laku a to bude ok 

Na vady laku je 3 roky záruka. Tak snad uznají.

V 21. 6. 2019 na 22:14, epo napsal:

Jo, je to zakladni modra. Je to jeste o dost horsi. 

IMG_20190621_145259.thumb.jpg.c1db3756bfa688224c87b7233b6787a5.jpg

zaroven ne c sloupku u patych dveri a na haubne taky... 

Vubec netusim, kdy se to tam vzalo a jak. Sice jsem ted projel parkrat krupobitim, ale to bych cekal spis dulky... 

Nic, mam se stavit v servisu az se vratim z dovolene a budeme to resit na reklamaci laku. Tak jsem zvedavy, co se s tim bude dat delat. 

Taky jsem to na týhle barvě měl..kapota trochu osekaná od kamínků a když jsem dával auto na kompletní čištění firmě, vzali auto wapkou a kus se takhle odloupl..naštěstí kapota se lakovala z jejich kapsy..jinde na autě to nemám zatim... najeto 176 tkm

V 22. 6. 2019 na 9:29, Petr AMF napsal:

Na vady laku je 3 roky záruka. Tak snad uznají.

3 roky..super ?  taky mam vady na kapote a ne male..ale autu je skoro 4 roky ? 

Tak pak využít záruku na prorezivění karoserie? Ta je 12 let myslim?

V rámci ŠKODA záruky poskytuje společnost ŠKODA AUTO následující plnění.
▶ Bezplatná oprava poškození způsobeného vadou, projeví-li se na Vašem vozidle
v době dvou let od začátku ŠKODA záruky.
▶ Bezplatná oprava poškození způsobeného vadou laku, projeví-li se na Vašem
vozidle v době tří let od začátku ŠKODA záruky.
▶ Bezplatná oprava prorezavění karoserie, projeví-li se na Vašem vozidle v době
dvanácti let od začátku záruky. Prorezavěním karoserie v rámci ŠKODA záruky
je výlučně prorezavění plechu karoserie, k němuž došlo průnikem rzi z vnitřní
strany karoserie na stranu vnější.
Začátkem záruky je den, kdy je prvnímu kupujícímu předáno při koupi nové vozidlo
od partnera ŠKODA.

No ja budu mit auto v listopadu 4 roky.. na predni kapote mam spostu opryskanych mist od kaminků v prumeru cca 2-3mm.. ..ok..ale pak taky jedno misto kde se sloupl lak a ma to prumer cca 10cm a to uz je hodne a je to dost videt..barva bila candy..takze jak to tady ctu tak mam smulu ..a budu si to muset poresit sam..auto jsem mel jen na dvouletou zaruku. 

Ja mam take bila Candy a zadnou vadu laku nemam po 2 a pul roku od koupe, tedy krom toho, co jsem si odrel sam.

V 22. 6. 2019 na 9:25, suri. napsal:

zreklamujú ti to normálne , ale aj tak je to hanba a hlavne hovadina pastelová farba s lakom , neviem k čomu je to dobré a kto to vymyslel ale očividne sa im nedarí , táto modrá sa lúpe 10 rokov a sem tam aj biela candy ...  prestriekajú ti to dúfam klasikou bez laku a to bude ok 

tak zase ten lak nebude za 10 let zralý na kompletní přeleštění jak spousta pastelových laků z devadesátek...ale to, že se clear coat na zánovním autě loupe, je mazec.

ale prd , vyblednuté je to všetko

• 4 týdny později...

Zaruka na lak je 3 roky, 10let je proreziveni a to neni muj pripad. Takze me ceka cca 16tis ze sveho... 

Jen tri roky?

Njn

Upraveno od epo

Třeba ŠA bude k Tobě přívětivá a nebudeš platit celou opravu.

Budu. Ta cena je oficialni nabidka za lakovnu pres autorizak. SA nezaplati nic. Celkem me to nastvalo, ale proste moje auto uz je proste moc stare a jete...

Jeste mozna to nafotim a poslu primo do SA, ale tezko se dozvim neco jineho. Auto se mi ale jeste davat pryc nechce, takze to asi zacvakam, aby se to nezacalo rozlezat a reznout.

na lakovnu autorizaku bych se zvysoka... Zpravidla je to podprůměrná práce za nadprůměrnou cenu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.