Čečulák Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Velke svinstvo je parkovat u elektrifikovane vlakove trate...po par tydnech jak pantografy jezdi po troleji je po celem aute rez zasekana do laku. Nejvice videt na svetle barve. Praktická zkusenost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Iron X a je to fuč :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Jen kdyby to nestálo majlant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Sice trošku dražší, zato velmi učiný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 Případně alternativa Q2M Iron od Gyeonu. Také velmi dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 21. Červen 2019 Sdílet Vloženo 21. Červen 2019 Hm, tak jsem si vsimnul nemile veci na dverich... zacina se to loupat :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 21. Červen 2019 Sdílet Vloženo 21. Červen 2019 Dobrý, máš základní modrou? Viděl jsem oloupaný lak u těchto barev na kapotě a taky dveří u octavky III. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 21. Červen 2019 Sdílet Vloženo 21. Červen 2019 (editace) Jo, je to zakladni modra. Je to jeste o dost horsi. zaroven ne c sloupku u patych dveri a na haubne taky... Vubec netusim, kdy se to tam vzalo a jak. Sice jsem ted projel parkrat krupobitim, ale to bych cekal spis dulky... Nic, mam se stavit v servisu az se vratim z dovolene a budeme to resit na reklamaci laku. Tak jsem zvedavy, co se s tim bude dat delat. Editováno: 21. Červen 2019, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 22. Červen 2019 Sdílet Vloženo 22. Červen 2019 U nás by stříkací celý dveře ? spíš bych se teď bál aby tu záruku vůbec uznali ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 22. Červen 2019 Sdílet Vloženo 22. Červen 2019 zreklamujú ti to normálne , ale aj tak je to hanba a hlavne hovadina pastelová farba s lakom , neviem k čomu je to dobré a kto to vymyslel ale očividne sa im nedarí , táto modrá sa lúpe 10 rokov a sem tam aj biela candy ... prestriekajú ti to dúfam klasikou bez laku a to bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 22. Červen 2019 Sdílet Vloženo 22. Červen 2019 Na vady laku je 3 roky záruka. Tak snad uznají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 23. Červen 2019 Sdílet Vloženo 23. Červen 2019 V 21. 6. 2019 na 22:14, epo napsal: Jo, je to zakladni modra. Je to jeste o dost horsi. zaroven ne c sloupku u patych dveri a na haubne taky... Vubec netusim, kdy se to tam vzalo a jak. Sice jsem ted projel parkrat krupobitim, ale to bych cekal spis dulky... Nic, mam se stavit v servisu az se vratim z dovolene a budeme to resit na reklamaci laku. Tak jsem zvedavy, co se s tim bude dat delat. Taky jsem to na týhle barvě měl..kapota trochu osekaná od kamínků a když jsem dával auto na kompletní čištění firmě, vzali auto wapkou a kus se takhle odloupl..naštěstí kapota se lakovala z jejich kapsy..jinde na autě to nemám zatim... najeto 176 tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 23. Červen 2019 Sdílet Vloženo 23. Červen 2019 V 22. 6. 2019 na 9:29, Petr AMF napsal: Na vady laku je 3 roky záruka. Tak snad uznají. 3 roky..super ? taky mam vady na kapote a ne male..ale autu je skoro 4 roky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 23. Červen 2019 Sdílet Vloženo 23. Červen 2019 Tak pak využít záruku na prorezivění karoserie? Ta je 12 let myslim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 23. Červen 2019 Sdílet Vloženo 23. Červen 2019 V rámci ŠKODA záruky poskytuje společnost ŠKODA AUTO následující plnění. ▶ Bezplatná oprava poškození způsobeného vadou, projeví-li se na Vašem vozidle v době dvou let od začátku ŠKODA záruky. ▶ Bezplatná oprava poškození způsobeného vadou laku, projeví-li se na Vašem vozidle v době tří let od začátku ŠKODA záruky. ▶ Bezplatná oprava prorezavění karoserie, projeví-li se na Vašem vozidle v době dvanácti let od začátku záruky. Prorezavěním karoserie v rámci ŠKODA záruky je výlučně prorezavění plechu karoserie, k němuž došlo průnikem rzi z vnitřní strany karoserie na stranu vnější. Začátkem záruky je den, kdy je prvnímu kupujícímu předáno při koupi nové vozidlo od partnera ŠKODA. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 23. Červen 2019 Sdílet Vloženo 23. Červen 2019 No ja budu mit auto v listopadu 4 roky.. na predni kapote mam spostu opryskanych mist od kaminků v prumeru cca 2-3mm.. ..ok..ale pak taky jedno misto kde se sloupl lak a ma to prumer cca 10cm a to uz je hodne a je to dost videt..barva bila candy..takze jak to tady ctu tak mam smulu ..a budu si to muset poresit sam..auto jsem mel jen na dvouletou zaruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 23. Červen 2019 Sdílet Vloženo 23. Červen 2019 Ja mam take bila Candy a zadnou vadu laku nemam po 2 a pul roku od koupe, tedy krom toho, co jsem si odrel sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 23. Červen 2019 Sdílet Vloženo 23. Červen 2019 V 22. 6. 2019 na 9:25, suri. napsal: zreklamujú ti to normálne , ale aj tak je to hanba a hlavne hovadina pastelová farba s lakom , neviem k čomu je to dobré a kto to vymyslel ale očividne sa im nedarí , táto modrá sa lúpe 10 rokov a sem tam aj biela candy ... prestriekajú ti to dúfam klasikou bez laku a to bude ok tak zase ten lak nebude za 10 let zralý na kompletní přeleštění jak spousta pastelových laků z devadesátek...ale to, že se clear coat na zánovním autě loupe, je mazec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 24. Červen 2019 Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 ale prd , vyblednuté je to všetko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 Zaruka na lak je 3 roky, 10let je proreziveni a to neni muj pripad. Takze me ceka cca 16tis ze sveho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 17. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 Jen tri roky? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 20. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2019 (editace) Njn Editováno: 20. Červenec 2019, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 21. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2019 Třeba ŠA bude k Tobě přívětivá a nebudeš platit celou opravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 21. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2019 Budu. Ta cena je oficialni nabidka za lakovnu pres autorizak. SA nezaplati nic. Celkem me to nastvalo, ale proste moje auto uz je proste moc stare a jete... Jeste mozna to nafotim a poslu primo do SA, ale tezko se dozvim neco jineho. Auto se mi ale jeste davat pryc nechce, takze to asi zacvakam, aby se to nezacalo rozlezat a reznout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2019 na lakovnu autorizaku bych se zvysoka... Zpravidla je to podprůměrná práce za nadprůměrnou cenu. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.