Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Velke svinstvo je parkovat u elektrifikovane vlakove trate...po par tydnech jak pantografy jezdi po troleji je po celem aute rez zasekana do laku.

Nejvice videt na svetle barve.

Praktická zkusenost.

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Jo, je to zakladni modra. Je to jeste o dost horsi. 

IMG_20190621_145259.thumb.jpg.c1db3756bfa688224c87b7233b6787a5.jpg

zaroven ne c sloupku u patych dveri a na haubne taky... 

Vubec netusim, kdy se to tam vzalo a jak. Sice jsem ted projel parkrat krupobitim, ale to bych cekal spis dulky... 

Nic, mam se stavit v servisu az se vratim z dovolene a budeme to resit na reklamaci laku. Tak jsem zvedavy, co se s tim bude dat delat. 

Editováno: , autor: epo
Vloženo

zreklamujú ti to normálne , ale aj tak je to hanba a hlavne hovadina pastelová farba s lakom , neviem k čomu je to dobré a kto to vymyslel ale očividne sa im nedarí , táto modrá sa lúpe 10 rokov a sem tam aj biela candy ...  prestriekajú ti to dúfam klasikou bez laku a to bude ok 

Vloženo
V 21. 6. 2019 na 22:14, epo napsal:

Jo, je to zakladni modra. Je to jeste o dost horsi. 

IMG_20190621_145259.thumb.jpg.c1db3756bfa688224c87b7233b6787a5.jpg

zaroven ne c sloupku u patych dveri a na haubne taky... 

Vubec netusim, kdy se to tam vzalo a jak. Sice jsem ted projel parkrat krupobitim, ale to bych cekal spis dulky... 

Nic, mam se stavit v servisu az se vratim z dovolene a budeme to resit na reklamaci laku. Tak jsem zvedavy, co se s tim bude dat delat. 

Taky jsem to na týhle barvě měl..kapota trochu osekaná od kamínků a když jsem dával auto na kompletní čištění firmě, vzali auto wapkou a kus se takhle odloupl..naštěstí kapota se lakovala z jejich kapsy..jinde na autě to nemám zatim... najeto 176 tkm

Vloženo

V rámci ŠKODA záruky poskytuje společnost ŠKODA AUTO následující plnění.
▶ Bezplatná oprava poškození způsobeného vadou, projeví-li se na Vašem vozidle
v době dvou let od začátku ŠKODA záruky.
▶ Bezplatná oprava poškození způsobeného vadou laku, projeví-li se na Vašem
vozidle v době tří let od začátku ŠKODA záruky.
▶ Bezplatná oprava prorezavění karoserie, projeví-li se na Vašem vozidle v době
dvanácti let od začátku záruky. Prorezavěním karoserie v rámci ŠKODA záruky
je výlučně prorezavění plechu karoserie, k němuž došlo průnikem rzi z vnitřní
strany karoserie na stranu vnější.
Začátkem záruky je den, kdy je prvnímu kupujícímu předáno při koupi nové vozidlo
od partnera ŠKODA.

Vloženo

No ja budu mit auto v listopadu 4 roky.. na predni kapote mam spostu opryskanych mist od kaminků v prumeru cca 2-3mm.. ..ok..ale pak taky jedno misto kde se sloupl lak a ma to prumer cca 10cm a to uz je hodne a je to dost videt..barva bila candy..takze jak to tady ctu tak mam smulu ..a budu si to muset poresit sam..auto jsem mel jen na dvouletou zaruku. 

Vloženo
V 22. 6. 2019 na 9:25, suri. napsal:

zreklamujú ti to normálne , ale aj tak je to hanba a hlavne hovadina pastelová farba s lakom , neviem k čomu je to dobré a kto to vymyslel ale očividne sa im nedarí , táto modrá sa lúpe 10 rokov a sem tam aj biela candy ...  prestriekajú ti to dúfam klasikou bez laku a to bude ok 

tak zase ten lak nebude za 10 let zralý na kompletní přeleštění jak spousta pastelových laků z devadesátek...ale to, že se clear coat na zánovním autě loupe, je mazec.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Budu. Ta cena je oficialni nabidka za lakovnu pres autorizak. SA nezaplati nic. Celkem me to nastvalo, ale proste moje auto uz je proste moc stare a jete...

Jeste mozna to nafotim a poslu primo do SA, ale tezko se dozvim neco jineho. Auto se mi ale jeste davat pryc nechce, takze to asi zacvakam, aby se to nezacalo rozlezat a reznout.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...