Vojta.MM Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Já taky neotravoval. Ono je to tak lepší a většinou se stejně nic neurychlí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Já ho měl vyrobené za 4 týdny. Možná někdo vypadl a mě tam šoupli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Asi ted v zime dohnali prebytek poptavky zpusobeny letni celozavodni dovolenou? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklíčkař Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 před 16 hodinami, Čečulák napsal: Objednáno 10. ledna (Style TSI) s dodací lhůtou 10 týdnů a dnes ráno info, že auto je na salonu i s hotovým TP. Nijak jsem je neprudil a naopak jsem jim říkal, že dříve auto nepotřebuji...:-). Myslíte, že ta rychlost dodání ve Vašem případě záleží především na motoru a převodovce? Týden před Vámi (5.1.2017) jsem objednával kombíka, TSI s 81kW, DSG, Style Advance + nějaké drobnosti navíc, ale pořád to vypadá nejdříve na konec března nebo začátek dubna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 před 24 minutami, Sklíčkař napsal: Myslíte, že ta rychlost dodání ve Vašem případě záleží především na motoru a převodovce? Týden před Vámi (5.1.2017) jsem objednával kombíka, TSI s 81kW, DSG, Style Advance + nějaké drobnosti navíc, ale pořád to vypadá nejdříve na konec března nebo začátek dubna. Ano, taky to muze byt i na motoru a prevodovce, nejvice ale nezalezi jen na tom, hlavne zalezi na vybave a dalsich specifikacich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklíčkař Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 před 3 minutami, Lukason napsal: Ano, taky to muze byt i na motoru a prevodovce, nejvice ale nezalezi jen na tom, hlavne zalezi na vybave a dalsich specifikacich Děkuju :-) Měsíc už není taková doba, co ještě musím čekat, ale kdyby bylo překvápko o něco dřív, nezlobil bych se :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 taky na zvláštním lakováni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Zvláštní lakování obzvlášť, zavolej ať dají fabuli na lakovnu rapidů tam by se nějakej scout line limetkovej mohl objevit U Kodiaqa je velkej rozdíl v dodání Style a Advaced, to asi bude u všech modelů podobný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklíčkař Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 před 40 minutami, vasnivykolista napsal: taky na zvláštním lakováni... To naštěstí nemám. Budu mít klasickou Blue race metlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 (editace) MilanHos..já mám zelenou pistachio... Limetka je jiná barva a ani není metla Editováno: 2. Březen 2017, autor: vasnivykolista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Mě se ty dva odstíny pletou, na rapidu je právě pistacie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 A oproti limetě je podle mě mnohem lepší na většině modelů. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Já objednával černou metlu combi Style 66 kw. Z výbavy navíc akorát paket pro šp. cesty, tažné, hagusy. Převzít jdu ve středu, takže od sepsání smlouvy jsem čekal na den přesně 13 týdnů. Cesta z prodejny domů bude necelých 100 km, takže se s ním alespon trošku zžiju. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 V 2.3.2017 na 8:45, Sklíčkař napsal: Myslíte, že ta rychlost dodání ve Vašem případě záleží především na motoru a převodovce? Týden před Vámi (5.1.2017) jsem objednával kombíka, TSI s 81kW, DSG, Style Advance + nějaké drobnosti navíc, ale pořád to vypadá nejdříve na konec března nebo začátek dubna. Byl jsem si domluvit předání na salonu a poptal jsem se, zda moje auto bylo překonfigurováno ze starší objednávky a odpověď zněla že ne. Sám prodejce potvrdil, že dodání po 6 týdnech není běžné, důvod zrychlení vykrytí požadavku neznal. 31.1. ještě proběhla drobná změna konfigurace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orionhd Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 (editace) Trochu mě to zajímalo, tak jsem se ptal kámoše, co někde na Fabiích dělá mistra. Důvodu urychlení může být hodně a většinou je to na úkor někoho jiného, komu se to naopak zdrží. Lakovna lakuje Octavie a Fabie a pokud je dost objednávek na Octavie, tak mají před Fabiema přednost. Jinak pak stačí porucha robota, který lakuje třeba bílou, tak se jedou jiné barvy a to samé třeba svařovna, linka jede tak, aby nestála a pokud něco není, tak se dělá to co je. Ohledně lakovny, tak tady nestíhají a z části se vozí lakované karoserie z VW z Německa. U údajně konkrétně u Fabií dbají na kvalitu, že jako vadné díly se vyhodnocují vady, které si zákazník ani nemá šanci všimnout a oni jí vidí pod lampou nebo lupou. Když to pak jde na opravu, tak je to zase zdržení ve výrobě a posune se dodání. Pokud nelícují plechy, nárazníky atp, tak se vše ladí na repasi, aby to bylo jak má být, protože karoserie má nějakou toleranci a přímo při montáži to nejde vždy udělat úplně přesně. Editováno: 3. Březen 2017, autor: orinhd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 Coze ? .... Dobrej kamarad no Lakovany karoserie VW z Nemecka ? jako na Škodovky ? ..... mmmmmmmmmm Krasa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 To souhlasím z Lukasonem. Lakované karoserie na Škodovku z Německa.. Tomu fakt nevěř. Ale je to sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 Možná došlo k nepochopení a byly myšlené přesuny mezi závody Škody. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Tak čekání skončilo. Včera auto odvezeno z prodejny. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Huraaaaaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Čekání bylo dlouhé, ale musím říct, že se vyplatilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklíčkař Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 před 33 minutami, Vojta.MM napsal: Čekání bylo dlouhé, ale musím říct, že se vyplatilo. Závidím, už se nemůžu dočkat a budu čekat ještě minimálně 3 nebo spíš 4 týdny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 No já čekal 13 týdnů místo 16, takže ti může přijít kdykoliv. A i kdyby ne, tak tři týdny už jsou v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklíčkař Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Dnes jsem dostal mail od prodejce, že je výroba naplánovaná na druhou polovinu 12 KT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 To už uteče jako voda. Uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.