Březen 2, 20178 r před 16 hodinami, Čečulák napsal: Objednáno 10. ledna (Style TSI) s dodací lhůtou 10 týdnů a dnes ráno info, že auto je na salonu i s hotovým TP. Nijak jsem je neprudil a naopak jsem jim říkal, že dříve auto nepotřebuji...:-). Myslíte, že ta rychlost dodání ve Vašem případě záleží především na motoru a převodovce? Týden před Vámi (5.1.2017) jsem objednával kombíka, TSI s 81kW, DSG, Style Advance + nějaké drobnosti navíc, ale pořád to vypadá nejdříve na konec března nebo začátek dubna.
Březen 2, 20178 r před 24 minutami, Sklíčkař napsal: Myslíte, že ta rychlost dodání ve Vašem případě záleží především na motoru a převodovce? Týden před Vámi (5.1.2017) jsem objednával kombíka, TSI s 81kW, DSG, Style Advance + nějaké drobnosti navíc, ale pořád to vypadá nejdříve na konec března nebo začátek dubna. Ano, taky to muze byt i na motoru a prevodovce, nejvice ale nezalezi jen na tom, hlavne zalezi na vybave a dalsich specifikacich
Březen 2, 20178 r před 3 minutami, Lukason napsal: Ano, taky to muze byt i na motoru a prevodovce, nejvice ale nezalezi jen na tom, hlavne zalezi na vybave a dalsich specifikacich Děkuju :-) Měsíc už není taková doba, co ještě musím čekat, ale kdyby bylo překvápko o něco dřív, nezlobil bych se :-D
Březen 2, 20178 r Zvláštní lakování obzvlášť, zavolej ať dají fabuli na lakovnu rapidů tam by se nějakej scout line limetkovej mohl objevit U Kodiaqa je velkej rozdíl v dodání Style a Advaced, to asi bude u všech modelů podobný
Březen 2, 20178 r před 40 minutami, vasnivykolista napsal: taky na zvláštním lakováni... To naštěstí nemám. Budu mít klasickou Blue race metlu.
Březen 2, 20178 r MilanHos..já mám zelenou pistachio... Limetka je jiná barva a ani není metla Upraveno Březen 2, 20178 r od vasnivykolista
Březen 2, 20178 r Já objednával černou metlu combi Style 66 kw. Z výbavy navíc akorát paket pro šp. cesty, tažné, hagusy. Převzít jdu ve středu, takže od sepsání smlouvy jsem čekal na den přesně 13 týdnů. Cesta z prodejny domů bude necelých 100 km, takže se s ním alespon trošku zžiju.
Březen 3, 20178 r V 2.3.2017 na 8:45, Sklíčkař napsal: Myslíte, že ta rychlost dodání ve Vašem případě záleží především na motoru a převodovce? Týden před Vámi (5.1.2017) jsem objednával kombíka, TSI s 81kW, DSG, Style Advance + nějaké drobnosti navíc, ale pořád to vypadá nejdříve na konec března nebo začátek dubna. Byl jsem si domluvit předání na salonu a poptal jsem se, zda moje auto bylo překonfigurováno ze starší objednávky a odpověď zněla že ne. Sám prodejce potvrdil, že dodání po 6 týdnech není běžné, důvod zrychlení vykrytí požadavku neznal. 31.1. ještě proběhla drobná změna konfigurace.
Březen 3, 20178 r Trochu mě to zajímalo, tak jsem se ptal kámoše, co někde na Fabiích dělá mistra. Důvodu urychlení může být hodně a většinou je to na úkor někoho jiného, komu se to naopak zdrží. Lakovna lakuje Octavie a Fabie a pokud je dost objednávek na Octavie, tak mají před Fabiema přednost. Jinak pak stačí porucha robota, který lakuje třeba bílou, tak se jedou jiné barvy a to samé třeba svařovna, linka jede tak, aby nestála a pokud něco není, tak se dělá to co je. Ohledně lakovny, tak tady nestíhají a z části se vozí lakované karoserie z VW z Německa. U údajně konkrétně u Fabií dbají na kvalitu, že jako vadné díly se vyhodnocují vady, které si zákazník ani nemá šanci všimnout a oni jí vidí pod lampou nebo lupou. Když to pak jde na opravu, tak je to zase zdržení ve výrobě a posune se dodání. Pokud nelícují plechy, nárazníky atp, tak se vše ladí na repasi, aby to bylo jak má být, protože karoserie má nějakou toleranci a přímo při montáži to nejde vždy udělat úplně přesně. Upraveno Březen 3, 20178 r od orinhd
Březen 4, 20178 r Coze ? .... Dobrej kamarad no Lakovany karoserie VW z Nemecka ? jako na Škodovky ? ..... mmmmmmmmmm Krasa
Březen 4, 20178 r To souhlasím z Lukasonem. Lakované karoserie na Škodovku z Německa.. Tomu fakt nevěř. Ale je to sranda.
Březen 9, 20178 r před 33 minutami, Vojta.MM napsal: Čekání bylo dlouhé, ale musím říct, že se vyplatilo. Závidím, už se nemůžu dočkat a budu čekat ještě minimálně 3 nebo spíš 4 týdny
Březen 9, 20178 r No já čekal 13 týdnů místo 16, takže ti může přijít kdykoliv. A i kdyby ne, tak tři týdny už jsou v poho.
Březen 9, 20178 r Dnes jsem dostal mail od prodejce, že je výroba naplánovaná na druhou polovinu 12 KT
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.