Září 7, 20186 r hmm tak to vypada pro me tak na prelom rijen/listopad vyroba. Coz sedi s infem z infolinky, ze vyroba 8-12 tydnu ted. Objednano kolem 30.8.
Září 9, 20186 r Dobry den, Octavia 1.5tsi style objednana 24.7., najneskorsi termin dodania mi dali 17.12.2018, s tym ze v 9.mesiaci je spomalena vyroba kvoli novej emisnej norme. Nahodou by ste mi nevedeli niekto poradit, kedy asi by som mohol ocakavat vyrobu a dodanie? naposledy koncom augusta/srpna som komunikoval s predajcom, dozvedel som sa, ze vyrobny tyzden mi este nebol urceny. Dakujem za akekolvek informacie.
Září 9, 20186 r Nevěděli, jediné správné informace získáš od svého prodejce. A mimochodem, toto je sekce Fabia III.
Září 24, 20186 r tak dneska jsem se byl na neco poptat v AS a v systemu sviti mi KT41. takze to vychazi vyroba v 6tydnu od objednani. Navic od 3.9 je spustena opet akce na tradein bonusy. takze uvidim zda mi projde. To budou jeste delsi 3 tydny:( nez dosud :) ------- update: takze aktualni stav je na Vypravne sice bez data, ale je vyrobeno:). Snad se podari pristi tyden prevoz k dealerovi a domontaz drobnosti a predani. -------- update: tak auto mam u dealera. Dnes jsem se byl podivat. Pokud se podari vystrojit (kryt motoru, zasterky, prahy, patriot), tak mozna v patek budu prebirat. Takze tech 6-8 tydnu sedi. Upraveno Říjen 17, 20186 r od lumirnavrat
Leden 22, 20196 r Zdravím, objednali sme si fabiu combi style. V septembri. Termin dodania sme si dohodli zaciatok Januara (tri mesiace v zmluve). V decembri sa ozval predajca, ze fabia bude meskat, dal mi na vyber nejkae skladovky ako alternativu s horsimi motormi co som odmietol. ja chcem svoju povodnu kompenzaciu. teraz mi upresnil termin ze by mala byt k dispozicii koncom februara. bude to dohromady 5 mesiacov. V zmluve je uvedene ze sa zavazuju dodat vozidlo do 3 mesiacov. Co myslite z moralneho a pravneho hladiska, aku kompenzaciu by ste zvolili vy a co je realne? Diky
Leden 22, 20196 r Odstup pisemne od smlouvy z duvodu nedodrzeni terminu dodani a uvidis, co ti nabidne. Pokud ale uz nejakou slevu mas a zaplatil jsi vetsi zalohu, tak bych to asi neriskoval.
Leden 22, 20196 r tony421: jestli nemáš nějaký prvek výbavy, který není k dispozici, tak neexistuje důvod u Fabie pro tak dlouhou dobu dodání. Zkus to řešit přes importéra.
Leden 23, 20196 r bojler: citujem predajcov email Čo sa týka Vášho vozidla ktoré máte objednané, došlo k nepriaznivej situácii v súvislosti s motorom 1.0 TSI. Veľký záujem o tieto motory spôsobuje kapacitné problémy vo výrobe a tým pádom predĺženie dodávok vozidiel s týmto motorom. Momentálne je výroba posunutá o niekoľko týždňov neskôr, to znamená nebudeme schopní dodať Vám vozidlo v stanovenom termíne. namiesto toho sa mi snazil podstrcit 55 kW
Leden 25, 20196 r u mňa podobná situácia - objednávka auta začiatkom septembra 2018 (09/2018); dodanie podla zmluvy január, február 2019 (01 - 02/2019). predajca mi písal, že auto by sa malo vyrábať v 20 KT 2019 - máj (05/2019). vraj žiadal dodanie tak, ako bolo uvedené v zmluve a auto by malo ísť do výroby v 9 KT... wtf?!
Leden 30, 20196 r Teď jsem se dostal k dokumentu, který je teda z půlky prosince, ale doba dodání FIII cca 17-20 týdnů. Drsné.
Leden 31, 20196 r před 10 hodinami, bojler napsal: Teď jsem se dostal k dokumentu, který je teda z půlky prosince, ale doba dodání FIII cca 17-20 týdnů. Drsné. akuálně se k tvému připočítej další 3týdny
Leden 31, 20196 r ako som pisal, auto som mal mať na prelome januara/februara. tiez mi predlzili dobu - zatiaľ na koniec februara zaciatok marca. jediné pozitivum by na tom mohlo byt také, ze nebudem musiet hned kupovať zimne pneu ?
Únor 1, 20196 r Po novom sa bude Fabia 3 ponukat co sa tyka 81 kw motora uz len s AP. Vid cennik. Preto tie obstrukcie s kombinaciou 81kw + 6st MP. Vcera mi to vysvetlil predajca.
Únor 1, 20196 r Před hodinou, tony421 napsal: Po novom sa bude Fabia 3 ponukat co sa tyka 81 kw motora uz len s AP. Vid cennik. Preto tie obstrukcie s kombinaciou 81kw + 6st MP. Vcera mi to vysvetlil predajca. aha, inak pravdu hovoríš. minule som pozeral cenník a ozaj tam bola len 7°AP...
Únor 1, 20196 r Mohu aktuálně potvrdit, auto objednané 13. listopadu 81kw s automatem. Dodání původně v týdnu 12-14 2019, minulý týden jsem to ověřoval a dokonce to stáhli na týden 11-13. Tak se necháme překvapit.
Únor 28, 20196 r Čus. Naše zkušenost - objednáváno 2/2018 termín dodání podzim 2018(6měsíců) skrz barvu tangeríne, v červnu 2018 dodáno a převzato, koupeno. . Potřebují minimálně 6ks aut v této barvě aby to stříkli ve fabrice a pokud se sejdou tyto barvy druhý den od obědnání to měsíce je vaše.
Březen 29, 20196 r Tak dnes aktualizace v čekací lhůtě combi style plus s paketem dynamic,81kw, 6. st. man. Objednána konec 11/2018. Do výroby jde druhy týden v dubnu. Předání dle prodejce do konce dubna.
Duben 23, 20196 r Prodejce plní, co řekl, dnes auto dodal výrobce a odběr bude 29.4. Takže čekačka +-20 týdnů.
Duben 30, 20196 r Ahoj, moje zkušenost je: podepsaná kupní smlouva 15.2.2019, dodáno k dealerovi 11.4.2019, vůz přebrán 29.4.2019. FIII kombi style+. (jinak vděčím krátké době dodání, že se upravoval skladový vůz dle mé konfigurace ?)
Květen 3, 20196 r V dubnu objednány dvě fabči style, jedná krátká druhá combi. Dodací lhůta combi listopad, krátká prosinec.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.