lumirnavrat Vloženo 7. Září 2018 Sdílet Vloženo 7. Září 2018 hmm tak to vypada pro me tak na prelom rijen/listopad vyroba. Coz sedi s infem z infolinky, ze vyroba 8-12 tydnu ted. Objednano kolem 30.8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ember Vloženo 9. Září 2018 Sdílet Vloženo 9. Září 2018 Dobry den, Octavia 1.5tsi style objednana 24.7., najneskorsi termin dodania mi dali 17.12.2018, s tym ze v 9.mesiaci je spomalena vyroba kvoli novej emisnej norme. Nahodou by ste mi nevedeli niekto poradit, kedy asi by som mohol ocakavat vyrobu a dodanie? naposledy koncom augusta/srpna som komunikoval s predajcom, dozvedel som sa, ze vyrobny tyzden mi este nebol urceny. Dakujem za akekolvek informacie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Září 2018 Sdílet Vloženo 9. Září 2018 Nevěděli, jediné správné informace získáš od svého prodejce. A mimochodem, toto je sekce Fabia III. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 (editace) tak dneska jsem se byl na neco poptat v AS a v systemu sviti mi KT41. takze to vychazi vyroba v 6tydnu od objednani. Navic od 3.9 je spustena opet akce na tradein bonusy. takze uvidim zda mi projde. To budou jeste delsi 3 tydny:( nez dosud :) ------- update: takze aktualni stav je na Vypravne sice bez data, ale je vyrobeno:). Snad se podari pristi tyden prevoz k dealerovi a domontaz drobnosti a predani. -------- update: tak auto mam u dealera. Dnes jsem se byl podivat. Pokud se podari vystrojit (kryt motoru, zasterky, prahy, patriot), tak mozna v patek budu prebirat. Takze tech 6-8 tydnu sedi. Editováno: 17. Říjen 2018, autor: lumirnavrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tony421 Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Zdravím, objednali sme si fabiu combi style. V septembri. Termin dodania sme si dohodli zaciatok Januara (tri mesiace v zmluve). V decembri sa ozval predajca, ze fabia bude meskat, dal mi na vyber nejkae skladovky ako alternativu s horsimi motormi co som odmietol. ja chcem svoju povodnu kompenzaciu. teraz mi upresnil termin ze by mala byt k dispozicii koncom februara. bude to dohromady 5 mesiacov. V zmluve je uvedene ze sa zavazuju dodat vozidlo do 3 mesiacov. Co myslite z moralneho a pravneho hladiska, aku kompenzaciu by ste zvolili vy a co je realne? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Odstup pisemne od smlouvy z duvodu nedodrzeni terminu dodani a uvidis, co ti nabidne. Pokud ale uz nejakou slevu mas a zaplatil jsi vetsi zalohu, tak bych to asi neriskoval. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 tony421: jestli nemáš nějaký prvek výbavy, který není k dispozici, tak neexistuje důvod u Fabie pro tak dlouhou dobu dodání. Zkus to řešit přes importéra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tony421 Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 bojler: citujem predajcov email Čo sa týka Vášho vozidla ktoré máte objednané, došlo k nepriaznivej situácii v súvislosti s motorom 1.0 TSI. Veľký záujem o tieto motory spôsobuje kapacitné problémy vo výrobe a tým pádom predĺženie dodávok vozidiel s týmto motorom. Momentálne je výroba posunutá o niekoľko týždňov neskôr, to znamená nebudeme schopní dodať Vám vozidlo v stanovenom termíne. namiesto toho sa mi snazil podstrcit 55 kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 Aha, takze uz nejsou ani 1.0TSI. Tak s tim asi nic neudelas a prodejce taky ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 u mňa podobná situácia - objednávka auta začiatkom septembra 2018 (09/2018); dodanie podla zmluvy január, február 2019 (01 - 02/2019). predajca mi písal, že auto by sa malo vyrábať v 20 KT 2019 - máj (05/2019). vraj žiadal dodanie tak, ako bolo uvedené v zmluve a auto by malo ísť do výroby v 9 KT... wtf?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Teď jsem se dostal k dokumentu, který je teda z půlky prosince, ale doba dodání FIII cca 17-20 týdnů. Drsné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Někde psali, že jim chybí litrová TSi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 před 10 hodinami, bojler napsal: Teď jsem se dostal k dokumentu, který je teda z půlky prosince, ale doba dodání FIII cca 17-20 týdnů. Drsné. akuálně se k tvému připočítej další 3týdny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 ako som pisal, auto som mal mať na prelome januara/februara. tiez mi predlzili dobu - zatiaľ na koniec februara zaciatok marca. jediné pozitivum by na tom mohlo byt také, ze nebudem musiet hned kupovať zimne pneu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 Aji zajíždět se to bude lépe z jara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tony421 Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Po novom sa bude Fabia 3 ponukat co sa tyka 81 kw motora uz len s AP. Vid cennik. Preto tie obstrukcie s kombinaciou 81kw + 6st MP. Vcera mi to vysvetlil predajca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Před hodinou, tony421 napsal: Po novom sa bude Fabia 3 ponukat co sa tyka 81 kw motora uz len s AP. Vid cennik. Preto tie obstrukcie s kombinaciou 81kw + 6st MP. Vcera mi to vysvetlil predajca. aha, inak pravdu hovoríš. minule som pozeral cenník a ozaj tam bola len 7°AP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Mohu aktuálně potvrdit, auto objednané 13. listopadu 81kw s automatem. Dodání původně v týdnu 12-14 2019, minulý týden jsem to ověřoval a dokonce to stáhli na týden 11-13. Tak se necháme překvapit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 28. Únor 2019 Sdílet Vloženo 28. Únor 2019 Čus. Naše zkušenost - objednáváno 2/2018 termín dodání podzim 2018(6měsíců) skrz barvu tangeríne, v červnu 2018 dodáno a převzato, koupeno. . Potřebují minimálně 6ks aut v této barvě aby to stříkli ve fabrice a pokud se sejdou tyto barvy druhý den od obědnání to měsíce je vaše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzcz Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Tak dnes aktualizace v čekací lhůtě combi style plus s paketem dynamic,81kw, 6. st. man. Objednána konec 11/2018. Do výroby jde druhy týden v dubnu. Předání dle prodejce do konce dubna. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzcz Vloženo 23. Duben 2019 Sdílet Vloženo 23. Duben 2019 Prodejce plní, co řekl, dnes auto dodal výrobce a odběr bude 29.4. Takže čekačka +-20 týdnů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzcz Vloženo 29. Duben 2019 Sdílet Vloženo 29. Duben 2019 Dnes již doma 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaraa Vloženo 30. Duben 2019 Sdílet Vloženo 30. Duben 2019 Ahoj, moje zkušenost je: podepsaná kupní smlouva 15.2.2019, dodáno k dealerovi 11.4.2019, vůz přebrán 29.4.2019. FIII kombi style+. (jinak vděčím krátké době dodání, že se upravoval skladový vůz dle mé konfigurace ?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 3. Květen 2019 Sdílet Vloženo 3. Květen 2019 V dubnu objednány dvě fabči style, jedná krátká druhá combi. Dodací lhůta combi listopad, krátká prosinec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 5. Květen 2019 Sdílet Vloženo 5. Květen 2019 To je katastrofa... preboha, aj veyron skor dodaju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.