czab Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Já objednával 5.6. a dnes mi prodejce napsal že do výroby auto jde v 36. týdnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VMA Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Já objednával 5.6. a dnes mi prodejce napsal že do výroby auto jde v 36. týdnu. Gratuluji, to je hezký. A o jakou FIII se jedná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 (editace) 1.2Tsi 66kw kombi Style +Plus, Bolero, 16 Beam, kotouče vzadu, šedá metalíza :-) Auto jsem čekal až někdy v říjnu, takže jsem mile překvapený. Nevím jestli je to reálné, ale objednával jsem u vedoucího prodeje a ten mi slíbil že to popožene.... Editováno: 3. Srpen 2015, autor: czab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VMA Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 (editace) Já objednával asi o týden později bílou FIII Combi Style, 81kW, Bolero. Zatím jsem bez informací, předpokládaný termín dodání je podle prodejce říjen, uvidíme jak se na tom ještě podepíše současná 14-ti denní dovolená ve Škodovce. Pokud Ti to vyjde tak jak píšeš, tak ještě jednou gratuluji, to potěší. Editováno: 3. Srpen 2015, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek - pravidla fora to nedovolují! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackobtn Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Mne predajca povedal ze o 81kw je najvacsi zaujem tak sa na ne caka dlhsie, takze aj to moze zavazit. A tiez aj to ze je to combi. To aka vybava uz neviem, ale veci navyse to mozu predlzit aj nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
newys Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 tak uz mam potvrdeny datum vyroby - 38. tyzden - objednane 21. tyzden - combi 1,2 66kw, style plus. zdrzanie cca tyzden, doplnal som neskor este full kessy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinbalint Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Objednáno 19. týden, výroba 36. týden, dodání 37/38 týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zagoraz Vloženo 8. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Tak v pondělí jdu vyzvednout:) Objednával jsem 24.6, vyzvednutí 10.8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulinak Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 objednaval jsem jich ted asi sest firemnich (Style, 1,2TSI a nejaky blbosti k tomu) a vyroba vzdy ca 4 mesice, a k tomu jeste ted jejich celozavodka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otwald Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Dávají prodejci nějak automaticky vědět termín výroby? Objednával jsem 20.5. (+-) a zatím ticho po pěšině. 1,2TSI 81kW, Style, Bolero, Dynamic, volatn racing a další blbinky. Už mě to vyloženě drtí jak tu spousta lidí píše, že to měli za 2 měsíce hotový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otwald Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Tak malý Update... Mluvil jsem s prodejcem a naplánováno je na 36 týden. Tak snad to stihnou dodat v co nejkratším čase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 Tak to máme stejný týden výroby :-), ale já objednával 5.6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinbalint Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 Já objednaval 5.5. a taky jde do vyroby 36. týden. Tak jsem zvědavý, kdy to výrobu opustí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 Já obíhal autosalony tento týden, vybral jsem Combi 1.0 Active + blbosti a říkali tak 4 měsíce čekačka. Chtěl bych aby byla už r.v. 2016, tak jsme se dohodli, že jí objednáme v polovině listopadu. Překvapila mě ukecaná sleva 4% + 15tis. za protiúčet + pov.výbava a koberce. To jsme nedostali ani před 6 lety na druhou gen. a to už byla na trhu 3. sezónu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 Vem Ambition, neblbni. Rozdíl je zanedbatelnej a vybavy mnohem vic. To se prakticky vrati na pozdejsim odprodeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 A proč jdeš do 1,0 Combi? To se bude horko těžko prodávat. Aspoň TSI slabší ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rowz Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Do MPi da treba bez problemu LPG. Do TSi ne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Teď máme a ten motor naprosto stačí na courání po Praze a jednou týdně na sever k rodině. Auto půjde za hotové, tak když došetříme, vezmeme TSi Ambition + kravinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Já myslím že LPG se už vyplatí méně při ceně benzínu někde i pod 30 korun. Než se zaplatí investice do LPG tak to auto prodá. Já bych už dnes šel do 1,2 TSI pokud už vychytali problémy jako bych řekl že ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Na courani MPi staci, ale pokud bych chtel tedy neco na courani koupil bych neco jineho a levnejsiho. Vetsi investice do TSI se podle mne vrati pri pripadnem prodeji, takze se ta vyssi castka i trochu vrati. MPi je zabiti toho auta a uplna skoda to kupovat. Ja bych si prisetril a radsi nekde ubral na vybave. Motor je motor. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rowz Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Rocne najedu 30tis. km, tim padem mam LPG do roka zaplacene a pak uz jezdim za polovinu. Litr LPG dnes stoji cca 13,50 KC. A kdyz nekdo neni zavodnik, tak 1.0 MPi uplne staci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Ty už jsi koupil to 1,0 MPI v plynu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 30tis km s 1,0 MPI je nemyslitelných ..já najezdím 33-35 000 za rok a nedokážu si představit jezdit s takovýmhle motůrkem tolik km. Nevydrží to chudák ani do 100 000. Na takový nájezd minimálně TSI ale klidně už i naftu.. Ikdyž bych už ani já nešel do 1,4 TDI ale spíše 1,6 TDI rapid který už je cenově někde úplně jinde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 LPG bych do auta nikdy nedal, je to do auta zásah a pod panelákem mám garáž, osobně na nájezd 30tkm bych koupil naftového Logana nemít finance a brát auto za hotové. HTP taky každý říkal, že nevydrží a už máme 112tkm a nikdo na něj nesáhl a jezdí za 5,5l. Na ty couráky po vesnicích a po Praze by to mělo stačit, zítra se půjdu svést a uvidím. Jestli to pojede podobně jako HTP, tak nám to bude stačit a nemusím se bát, že se turbo nebo něco p... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rowz Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 Chlapi 100 lidi = 100 nazoru za mesic budu 1.0MPi prebirat a po zajeti montaz LPG. Jestli vydrzi ukaze cas. Treba najede mnohem vic nez TSi :-) Nicmene to ukoncime, at nekazime vlakno DODACI LHUTA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.