Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A co by tam mělo byt za novinky? Ví někdo? Mam objednanou konfiguraci z února, tak netuším, co by tam mělo byt nového? Doufám, ze mi nezmění motorizaci... To by si mohli nechat! :-)

Upraveno od Jara-i

Patrik1971: tak ano pokial bol isty rozpocet, chapek. Nech robi radost.

mpiotrovsky: Podla mna to nebude MR 2017

Jara-i: Neboj nezmenia nic, tak ako mas v objednavke tak to budes mat, to by porusili zmluvu a mozes odstupit..........................

Pokud bude vyroba 23KT, tak to bude MR2017. Pokud dojde k modifikaci dilu v ramci noveho roku, uz dostane modifikovanou verzi.

Četl jsem někde, ze v MR2017 by měl byt adaptivní tempomat, tak by me zajímalo, jestli to opravdu bude a jestli je to tam možný doobjednat... To by me docela lákalo! :-)

Omlouvám se za OT...

Upraveno od Jara-i

Takze 5.4 vyrobene,podla rodneho listu bez problemov a odovzdanie vraj buduci tyzden podla dealera/ky/Ak to bude ozaj pravda,tak to je raketova rychlost :kol-28:

Sorry hosi,ktory tak nenormalne dlho cakate :kol-32:

Dnes jsem obdržel svou 1,2 TSI čekací doba 9 týdnů a bylo to nekonečné čekání

Patrik1971: Tak ať dobře slouží! :-) Holt, když si člověk navymýšlí hromady extras, musí se počkat... :-)

Jenda0007: Gratulace! :-) Jakou verzi 1.2 TSI?

81 Kw - modrá základní, je to krasavice, ta šestka tam je super a výbava style plus asi bude k nezaplacení - naprostá spokojenost

9 týdnů bych bral! :-) Teď už je to u mně 8 týdnů od objednání a podle infa od prodejce budu ještě skoro 2 měsíce čekat... Nevím, komu jsem co udělal... :-(

Jenda0007: gratulujem. Ja skoro taku istu konfiguracia a cakam uz 13 tyzdnov. Zatial nema predajca ani presny termin vyroby. Len nejaky predbezny, ktory bol znami uz v prvy den

Upraveno od LuboBBSK

Fakt mi to už přijde jako loterie... :-D

kluci nebojte, však se dočkáte, a musím říct, že je to pocit k nezaplacení, když si po té době čakání sednete do auta v autosalonu, nikdo před vámi tam neseděl a je to jen a jen tvoje .........9 týdnů je 9 týdnů

Objednávka 2.2.2016. Dnes info od prodejce, že by měla jít příští týden do výroby. Tak snad už se dočkám.

Fabia Combi Style,1.2 TSI 81kW, Multimedia Plus, červená

Chlapy máte někdo maila abych zjistil termín vyroby?

Tak nakonec jsem rád, že se mi čekání protáhlo... ještě jsem dneska stihnul doobjednat adaptivní tempomat z nového ceníku! :-D

miras: termín výroby by měl vědět prodejce cca. měsíc dopředu.

Upraveno od Jara-i

Ale nevim kde se mam optat.potřebuju email do na prodejce dík

> .miras

Ty nemáš email na prodejce, kde jsi auto objednával? Jestli jsi ho tedy již objednával. Jestli ne, tak na netu je prodejců ŠA hafo, včetně kontaktů, jen si vybrat.

Ahoj. Dnes jsem objednával F III 1.2 TSI 81 kW (manuál), hatchback, modrá race, tempomat, Jeans Blue interiér, Style PLUS paket, rádio Bolero, rain-light assist, takže jsem zvědavý, kdy dorazí. Predikce je 8 až 10 týdnů, ale ocenil bych, kdyby to bylo i dřív (ne snad, že bych na to spěchal z nějakých racionálních důvodů, ale ta netrpělivost ;o) ).

Jen chci zmínit, že dnes mě prodejce překvapil tím (a popravdě byl překvapený i on), že Škoda nasadila nový MR. U Fabie to znamená zdražení modelu o 1000,- Kč (předpokládám, že u combi to bude stejné) a například zdražení balíčku Mobilita plus s prodlouženou zárukou (původně 990,-, nyní 2000,-). Samozřejmě přibyl adaptivní tempomat (po tom jsem ale nijak netoužil), LED osvětlení zadní RZ a deštník ve schránce pod sedadlem řidiče. Navíc došlo k přejmenování některých druhů litých kol. Bylo patrné, že i prodejce s tím docela válčil, protože Škoda to nasadila dost nečekaně (v sobotu avízo, dnes nasazení nového MR do ceníku). Prý je to kvůli tomu, aby prodejci nemohli nějak masově předobjednávat.

Jinak se jedná o moje první nové auto, takže jsem úplně nevěděl "jak se která páčka mačká", ale nakonec se mi podařilo bez nějakého tlačení na pilu získat slevu 5,5% z ceníkové ceny vozidla.

Zas takové překvápko to nebylo. O nových cenících si šeptali vrabci na střeše i tam, kde dopředu žádné info nebylo.

Mam číslo ale potřebuju email

> .miras

A googlovat jsi zkoušel?

Už nepotřebuju.

zdar borci, vedeli by ste mi povedat, ktory KT je momentalne? 

KT17 :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.