martin1027 Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Zdravím, mám starší fabii a tento typ centrálu http://www.aev.cz/pdf/4204_01.pdf. Mám jen jedny klíčky a ten centrál se rozbil (svítí stále kontrolka na ovladačí) auto nejde odemknout - na autě není žádný zámek. Pročetl jsem forum na prekodovani atd...ale to vse jde s klickem v zapalovani.... Napadá Vás jak auto nedestruktivně odemknout? Případně nevíte někdo o někom z Prahy a okolí kdo to umí za nějaký rozumný peníze (méně než nové okénko) ? Díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 no možná na to existuje nějaká elegantnější finta, ale vydloubnul bych záslepku zámku a pak to normálně otevřeš šroubovákem. Paradoxně je to rychlejší než, když je tam klasická vložka zámku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1027 Vloženo 28. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Díky, to mě taky napadlo, když mi to jednou vykradli a taky se rozkódoval centrál, tak jsem to tak otevíral asi týden. Asi seženu na vrakovišti nějaký zámek a konečně ho tam dám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.