KarelM Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Inzerát si dej do inzerce, tady nám aspoň popiš v čem je ten systém lepší než ostatní metody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Filip Kryš: smazano, inzeráty zde nepatří, řiď se radou Karla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Pokud máte bezklíčový vstup tak bacha. http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/tato-auta-vam-dnes-ukradnou-behem-vterin-podivejte-se-jaka-a-jak/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 (editace) Hmm,toto strasenie koluje krizom-krazom netom uz hodne dlhu dobu,ale zatial neviem o ziadnom realne ukradnutom s keyless entry,resp napocudovanie sa kradnu stale nepomerne viac tie klasicke,klucove,vacsinou nijako,alebo slabo zabezpecene,alebo potom auta odcudzene ako poistovaci podvod.Osobne z toho obavu nemam a keyless entry v aute vzdy vyzadovat budem.Ak by to bolo take easy a vazne by sa tie auta kradli ako na beziacom pase,urcite by vyrobcovia reagovali. Editováno: 20. Březen 2016, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kadeřník Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Ahoj všem. Muzu se zeptat kolik platite GAP? Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pichalsi Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 toto by aj mna zaujimalo, kolko cca stoji gap? pripadne cela suma havarijna+gap? viem ze je to do urcitej miery asi individualne ale zhruba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standik4 Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 Já platím Gap 1500 ročně,celkem mám havarijko + gap 20000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 (editace) ja platim 20 rocne vcetne GAP na L&K v Plzni, mam nejaky bonusy a je to smlouva na 3 roky Editováno: 12. Září 2016, autor: Plzeňáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 1% havarijko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 Já to mám v ceně úvěru. Škoda Pojištění Plus od Allianz Povinné = 5913 Kč Havarijní 1% + GAP = 24.818 Kč Pojištění skel = 1500 Kč Celkem = 32.231 Kč Rozdíl s GAP nebo bez něj byl asi 400-500 Kč měsíčně (už si to nepamatuji). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 Asi člověče 5% spoluúčast, ale to nevim jistě. Ale to 1% to hodně prodražilo si mlhavě pamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foji Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 20-21k u ČSOB, obě auta cca podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pichalsi Vloženo 14. Září 2016 Sdílet Vloženo 14. Září 2016 (editace) diky za info, celkom uzitocne uvidime kolko to bude na SK Editováno: 14. Září 2016, autor: pichalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP 2016 Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 V 3. 10. 2015 na 16:52, Aleš_BX napsal: kdo chce ukradne auto i se zabezpečením, jak se tu píše výše, dobra pojistka a basta, nicméně koho to baví pořád zamykat a odemykat něco, když je auto s Kessy? trochu proti logice Když je auto se systémem Kessy, vhodné se zdá být tzv. Construct Safetronic. Pořízeno hned při koupi vozu, účtováno: 14.000,-Kč. Jak odcházíš z auta zamyká se to automaticky samo ta DSG páka v poloze "P". Při příchodu přiložíš na určené místo čip a startuješ tlačítkem. Můžeš i opačně. Prst na tlačítko Start a pak přiložit čip. Tedy bez klíčku zůstává odemykání dveří, start i Construct Safetronic. http://www.construct.cz/produkty-sk/construct-safetronic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP 2016 Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 http://tydenikpolicie.cz/bmw-za-35-milionu-bylo-za-necele-dve-minuty-pryc/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 17. Únor 2018 Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 Jenom mi je divny, ze to BMW je odemcene jeste pred tim, nez tam ti dva zacnou sachovat s tou antenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 17. Únor 2018 Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 Je to popsané v tom článku. Slabší signálem otevřeli dveře a silnější potřebovali na nastartování. Jak to tak vidím, tak si budu klíč pro sichr dávat do plechové krabičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 17. Únor 2018 Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 Ale ze auto to odemčení nepotvrdilo blinkrama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Tiez to beriem skor ako nieco usmevne......nechavam ma to chladnym a vpoho kluce nechavam tam,kde doteraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 13. Květen 2018 Sdílet Vloženo 13. Květen 2018 chlapik co mi kedysi do RSy montoval Sky Brake DD5, mi aktualne odporuca riesenie od Pandory. este som to velmi neskumal, tak sa skusim spytat tu - poznate riesenia Pandora? maju nejake zasadne minusy ci slabiny? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 Ta Pandora vypadá super, škoda že mám zamykání převodovky :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanfrolka Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 (editace) ahoj díval jsem se na tu Pandoru a libí se mě to ,má to někdo ? víc info než na ofic . stránkách jsem našel tu https://www.levnealarmy.cz/eshop/zabezpeceni-vozidel/autoalarmy/pandora/ Editováno: 20. Květen 2018, autor: milanfrolka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanfrolka Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 (editace) nenašel jsem k tomu lepší video Editováno: 20. Květen 2018, autor: milanfrolka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Jinak poptával jsem Pandoru Elite, po týdnu se nikdo ani neozval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.