Prosinec 16, 20177 r navic prevodovka je delana na 200Nm, takze je otazka jak da tohle (v dlouhodobem meritku)
Prosinec 16, 20177 r Není náhodou 6q u 81kW verze do 250Nm? Jinak myslím @motorpower tady myslím někde psal, že u 1.2 TSI je největší omezením turbo, ke je rozumné macimum někde okolo 220Nm (nevím jestli si pamatuji přesně, někde to tu bude). EDIT: Tak je to 215Nm Upraveno Prosinec 16, 20177 r od Martab
Prosinec 16, 20177 r 6 stupňová převodovka u 1.2 TSI je jenom do 200 Nm. Proto je u 1.4 TSI 92kW, který má stejnou převodovku, omezený točivý moment na 200 Nm.
Prosinec 16, 20177 r Je to tak, je to konstrukční omezení. Ono zase. Pokud turbo zvládne 215Nm a chip je rozumný, převodovka nějakou toleranci mít bude a razantně by to její životnost snížit nemělo. Nicméně jsou vždy směšné ty podvodné firmy, které nabízí krouťák kolem 250Nm a výkon klidně 100kW, chtěl bych to vidět - a pokud bych to fakt viděl, muselo by to být asi hodně zprasené
Prosinec 16, 20177 r Od APR to není zprasené, je to jejich styl, ale myslím si , že je to zbytečně moc i na malé turbíčko , a spojka nepřežije většinou též.. Jako u většiny jejich úprav. Prostě tě hrnou do úrovně 2., 3 atd
Leden 1, 20187 r Nemáte někdo info o 1.2 TSI co se dává v Číně do Octavie? (http://www.skoda.com.cn/octavia/index.html) kW/prm - 85/5000 Nm/prm - 200/2000-3500 Což by tak nějak odpovídalo parametrům které se dají dosáhnout chiptuningem.
Červen 22, 20187 r Docela dobrá cena, jen termín je do 24.6.2018 http://okchip.cz/seznam-vozu/chiptuning-skoda/ Upraveno Červen 22, 20187 r od Mrštik
Červen 22, 20187 r do toho bych nesel. to bude nejaka čičmnud firma... ja nakonec po dlouuuhem zvazovani dal APR a zajim spokojenost. ted to ma idealni vykon a kroutak jak bych to bral v serii :-D Upraveno Červen 22, 20187 r od moralles
Červen 22, 20187 r Bych chtěl tež kolem těch 100kW, ale krouťák nižší, stačilo by 200 Nm, aby převodovka neodešla - mám 5q. Původně jsem uvažoval, že do toho nechám nalít jen origo SW z 81Kw verze, ale to nikdo neumí, a když už do toho dát prachy, tak ať je tam něco navíc ještě. Hlavně aby to potáhlo i za 4500ot., kde to teď je SW ořízlé. Řeším nějaké reklamace, až to dořeším, tak se do toho vrhnu.
Červen 22, 20187 r ale vybirej od kvaltnich firem, ktere maji poctivy vyvoj. vsechny to ted maji okolo 10-12tis (APR, REVO, BSR)
Červen 23, 20187 r Univerzální SW ne úplně optimální kvality s natlakovaným turbem ("hrb" křivky pro zátah) bez následného odbrzdění a optimalizace.. Nic moc, radši dát ty peníze jinde.
Červenec 4, 20187 r Chtěl bych do své origo 66kW verze nahrát sw origo 81kW. To by teoreticky mělo stát pár korun, neb origo sw je volně k dispozici (dá se stáhnout z jiného auta). Otázka ale je: Projeví se to vůbec při běžné jízdě do 3000-3500 ot/min?
Červenec 4, 20187 r Tak se podívej na křivky výkonu, točivý moment je u 81kW vyšší už od nízkých otáček, ale pocitový rozdíl je největší až nad těmi 3 tis. Zkus projet někde v bazaru tu silnější verzi a uvidíš. A jinak si myslím, že to nebude jen stáhnout SW z jednoho auta a nahrát do jiného, takže bych nečekal nějak výrazně nižší cenu než u klasického chipu (možná bude i o něco vyšší, protože je to jedno auto, kdežto normálně se rozloží mezi více zákazníků). Zkus napsat přímo @motorpower.
Červenec 4, 20187 r Tež jsem takto uvažoval, ale nakonec půjdu cestou "když už, tak už" a nechám to poladit k těm cca 95 kW, ať to trochu letí. To nahrání origo SW jsem různě poptával a bez výsledku.
Červenec 9, 20187 r Proč by měla být? Motor je stejný, převodovka může ovlivnit točivý moment na kolech, ale né na motoru (ten se pak dopočítává). Jinak jsou 81 i 66kW verze stejné.
Srpen 17, 20187 r Nejake konkretni tipy kam na Ostravsku? Chtel by do toho jit, ale rozporuplne nazory na kvalitu jednotlivych firem mne mirne znejistuji... Nejake tipy, nebo jeste lepe konkretni zkusenosti? -samozrejme i ty spatne(jeste radeji, at je cemu se vyhnout) A jen v tomto vlakne jsou texty typu... ,ze zustava rozum stat. Tak mne prosim toho usetrete a skutecne k veci. Hledani toho samozrejme vyplivne spoustu... Diky.
Srpen 19, 20187 r V 15. 2. 2017 na 13:49, motorpower napsal: Tak zde je jedna 66kW nové generace. Jak mám správně číst ten graf, ta tenká čára je před úpravou? Tedy mám to chápat tak, že chipem se mírně snížil výkon v oblasti pod 2000ot?
Srpen 19, 20187 r Určitě se nesnížil, ale přeci jen neměřím na hřídeli a s větším točivým momentem dojde k většímu prokluzu. Ty křivky si do těch 1800 představ na sobě. Neměřím od úplně nízkých ot. , protože měřím v zátěži, a týrat motor na pětku od 1200ot není úplně OK. Ve skutečném projevu je zlepšení znát již od cca 1500ot..Doufám, že jsem vše vysvětlil dostaečně.
Listopad 7, 20186 r V 22. 6. 2018 na 14:35, moralles napsal: do toho bych nesel. to bude nejaka čičmnud firma... ja nakonec po dlouuuhem zvazovani dal APR a zajim spokojenost. ted to ma idealni vykon a kroutak jak bych to bral v serii :-D Mohu se zeptat, proč se neměřilo až do 6tis ot?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.