kokta7 Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 (editace) Vcds diagnostiku asi myslis, to já na start stop nepoužívám. Já to umím vypnout na tvrdo, ale tlačítko na oko mačkat jde. Nevím jestli to jde jinak, jedině přes to relé asi. Editováno: 12. Říjen 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Ano, myslel jsem VCDS 15.7 a origo kabel. To prý nelze, snad nepřímo přes posun limitů venkovní? teploty na nějaké nesmyslné hodnoty, což se mi nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 OK. Přes VCDS to tedy jde trvale vypnout? V tom vláknu k OIII někdo tvrdil, že to nejde (kromě těch nastavení nových limitů teplot, při které SS začíná být funkční, myslím, že tam místo -50 dali +50, ale nevím to určitě...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Tak to by mně celkem zajímalo, kolika způsoby to jde. Stálo by za to některé detailněji popsat pro podmínky SIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 když někdo budete chtít deaktivovat start stop tak sw je možné v Rokycanech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 10. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Mne to dektivovali cez diagnostiku tak ze zvysil pozadovane mapatie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 25. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2021 Rozhodol som sa dlhodobo odtestovat Start-Stop (tzn po cely cas, co budem mat auto), aky to bude mat dopad na auto. Nie som sice klasicky mestsky jazdec, takze asi to nebude velky zahul pre auto, ale uvidime. Je tu niekto, kto to realne a dlhodobo pouziva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 25. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2021 (editace) provoz se S-S Sharan 2014, TDi, 103kW, pouzivano 5 let, 240tkm. motor zadny problem. posledni rok se jezdilo hlavne mistne a odeslo dpf ... auto denne v provozu. pred poslednim rokem 60proc kratke trasy. jinak delsi naplno. baterka odesla posledni zimu. nebyla nikdy na externi nabijecce. predpokladam, ze o kus drive proto, ze mi ji nacal "skoda assistance", ktery mi pres ni mimo jine (bez startu motoru) 2x foukal kolo ... ted u Superba S-S vypinam ... takze nemuzu slouzit :( Editováno: 25. Listopad 2021, autor: hamoun 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S-N Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 Já také (v běžném provozu) používám. Autu je necelých 5 let, 120.000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 10. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2023 No někde jsem četl, že právě vypínání S-S škodí motoru víc, než když jej používáte. Dnešní motory údajně už nejsou stavěny na to, aby běžely na volnoběh, během kterého to mimo jiné škodí katalyzátoru. Navíc už se nestartuje startérem ale přidaným elektromotorem, tak to ničemu snad už nevadí. Uvidíme, vyzkoušíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 10. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2023 Dohledej prosím kde jsi toto četl, mě to velice zajímá. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 10. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2023 Skoda startuje klasickym starterem... O problematice SS si precti trochu vic a pochopis to jinak... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.