Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Neresit a koupit co tam patri. 

Kdyz si to spocitam, cas, kterej bych stravil behanim na urad kvuli zapisu, je pro me drazsi, nez rozdil v cene pneumatik.

BTW, cast vety "preci je to jen na Fabii a na nejake paradicky si moc nepotrpim" mi nejak nezapada do kontextu. Krome toho, urcite najdes i levnejsi znacky/typy pneu v oficialnim rozmeru, ktere se cenove od kvalitnich R15 zas tak moc nelisi. Ja bych touto cestou sice nesel, ale moznost to je. 

Vloženo (editace)

Ja to na 1.2TSI 81kW nemám (9/2016), ale tento rok sme do firmy kúpili 1.0TSI 81kW a tá už ich v papieroch má.. :D

By ma zaujímala logika toho dávania a nedávania do papierov.. ;) 

Editováno: , autor: brrrrm
Vloženo

To by bylo fajn já v TP 195 55 R 15 právě nemám pak bych byl spokojený. Jen co s tím asi bude za vyřizování....

Odesláno z mého WAS-LX1 pomocí Tapatalk

Vloženo (editace)

Ahoj lidičky. Budu zase za blba....:D Mám dotaz můžu koupit zimní gumy 185/60 R15 88T, když mám ve velkém TP napsáno 185/60 R15 88H ??:unsure: Vím, že písmena T nebo H znamenají rychlostní limit....

Editováno: , autor: JendaII
Vloženo

Můžeš. Jenom by jsi měl mít nastaveno např. zvukové upozornění v autě, u toho T na max. 190 Km/h. Nebo nějak viditelně označeno v zorném poli řidiče těch max. 190. Fábia má v nastavení upozornění na max. rychlost.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak jsem se konečně dokopal napsat jak mi to šlo se zapsáním alternativního rozněru pneu. Jde to fakt  snadno, na technické ani nechtěl vidět auto, jen se zeptal jestli je mám na autě, hodil štempl a ani nechtěl nic zaplatit. Na úřadě 50 kč a zapsal mi tam všechny rozměry z typového listu. takže žádná velká práce a shon.

tech.jpeg

• o 4 týdny později...
Vloženo

To jsme dva, nicméně tak je to na typovém listu a mě šlo o rozměr 195/55 R15 což si myslím je na 15 ideál. Nevím kdo by si dal širší na patnáctkách...:)

Vloženo

Tak to je husty! :wacko:

Nekterymi rozmery se vyrazne zmeni celkovy prumer kola. Ridici jednotka si mysli neco, realita je kvuli tomu pak jina. Mj. to muze ovlivnit ucinnost a okamzik zasahu ESC.

Jak je vubec mozny, ze tam neco podobnyho zapisou a tim takovou blbost zlegalizuji? :blink:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...