Květen 11, 20169 r Autor Musím zaklepat na dřevo, ale auto mám rok a něco, používáno bylo ještě jako předváděčka 3 měsíce, a baterka zatím OK, jezdím každý všední den minimálně do/z práce a občas víkend s Easystart. Nejspíš bude záležet, jestli člověk jede ráno do školky, vyjde z auta, zamkne, pak do práce, pak v práci odjede na oběd, pak domů, pak školka, obchod,... To je násobně více zamknutí, odemknutí, imobilizér,... Nevím, zda to má vliv, ale odemykám a zamykám v blízkosti dveří, snad nikdy ne na větší vzdálenost jak metr.
Květen 11, 20169 r Mně si řekl o baterku dnes a to po čtrnácti měsících. Dal jsem tam CR2032,vleze bez problémů. Snad ta vyšší kapacita bude k něčemu.
Srpen 19, 20169 r Autor Takže někdy v červnu mi auto oznámilo slabou baterii v klíčku, vydržel jsem to dva měsíce a pak jsem přišel k autu a už neodemknul. Následovalo sundání krytky a jízda pro novou baterii. Není na co čekat, po ohlášení je lepší vyměnit, nebo alespoň nosit v peněžence náhradní, než pak v největším spěchu zjistit, že dálkáč nefunguje...
Srpen 20, 20169 r Tak po přečtení této stránky jsem se rozhodnul že Kessy nechci: http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/takhle-se-dnes-kradou-auta-bezklicovy-vstup-je-otevre-kazdemu/ K těm bateriím v klíčku, maxidot mě to napsal před rokem, mám 2 Fábii 2011, takže mě to vydrželo 4 roky cca, jezdím pomalu každej den.
Srpen 20, 20169 r Ja bych zase uz nechtel auto bez KESSY. Komfort je komfort. Kazdy system se da prolomit (jak radio, tak mechanicky klic), kazde auto lze ukrast... Nevim jak to funguje v galerce, ale pocitam ze tem grazlum nedela problem ani jeden system a kdyz nic nepomuze, tak dlazebni kostka, nebo jeste lepe kousek keramiky a auto je otevrene. Baterka do klice stoji 30 Kc, jestli ji budu menit 1x rocne, tak me to asi nepolozi.
Srpen 20, 20169 r Tenhle hoax dodavatelů dodatečného zabezpečení se objevuje už několik let, ale že by někdo takto překonal kessy policie ve svých záznamech nemá.
Srpen 20, 20169 r Mě nejde o baterku do klíčku ale o to jak trochu zabezpečit auto před barákem. Když je to na klíček tak to toho zloděje alespoň trochu odradí ale když tam bude tlačítko tak s tím odjede kdo chce, nebo se pletu? Upraveno Srpen 20, 20169 r od Pitrsman
Srpen 20, 20169 r Vždyť doposud se kradla auta startovaná právě klíčem. A jak je vidět, jde to snadno. A vůbec, toto není téma o zabezpečení proti krádeži. Kessy má také své téma.
Srpen 22, 20169 r Auto na klic se odemyka sroubovakem - doba otevreni cca 5 sekund, pokud ho tam omylem nestrci blbe...
Září 9, 20168 r Mám dotaz ohledně dojezdů oken, funguje někomu přes klíček zavřít okna? Tak jak to bylo ve 2 Fábii.
Září 12, 20168 r Články z autofora na mě někdy působí dojmem, že oni vše vědí nejlíp a vše stojí za prd, hlavně že zkouší maximalky u aut co máj sotva 700 km najeto...už je neberu vážně.
Únor 24, 20178 r Kluci, začal jsem používat automatické zamykání dveří auta kvůli zlodějům, tak jsem přemýšlel, co když do mě navalí kamion a já udělám tři kotrmelce, pak se ke mě asi nikdo z venčí nedostane že? Nebo se auto zase nějak automaticky odemkne?
Únor 24, 20178 r Toto co je za otazku po 3 kotrmelcoch ta budu z auta strihat, nejaky zamocek ich nezastavi no ja mam dost na vikend...
Únor 24, 20178 r a 3 Fábie to má? Dám jinej příklad, bude čelní srážka a nikdo z posádky nebude schopen chňapnout po klice. sk0d@: nevím co je ti na tom k smíchu, že se někdo namele? Já se tomu nesměju, může se to stát každýmu. Upraveno Únor 24, 20178 r od Pitrsman
Únor 24, 20178 r Ja sa nesmejem tomu ze sa niekto "namele", ale tej absurdnej otazke. Ak sa ti nieco stane v aute (mozgova prihoda, infarkt atd.) tak zachranari budu mat pracu so zamknutymi dverami. Mas to upozornenie v manuali. No ak spravis z auta totalku tak ta budu vystrihovat z auta. Neviem a ani nechcem vediet preco si myslis ze ked poziarnici dorazia k totalne rozyebanemu autu s uviaznutou posadkou, tak ich zastavia zamocky.
Únor 25, 20178 r Pri nehode to je najmenší problém.. väčší problém je, ak vodič dostane infarkt.. povedzme niekde na križovatke, keď stojí na červenú. Tam to treba rozbíjať.. a mám pocit, že rozbitie skla nie je až taká jednoduchá vec.
Únor 25, 20178 r Podle me je to blbost to automat.zamykani. Jaka je pravdepodobnost ze ti na krizovatce fakt nekdo vlitne do kufru a ukradne treba notebook za par tisic? Ja treba o tom jeste neslysel, jenom hypoteticky na internetu o tom lidi pisou ... a i kdyby tak -vs- riziko pripadneho ohrozeni zivota se to nevyplati ... jedine kdybys projizdel hlavnim mestem Palestiny, tam bych to mozna zapnul
Únor 25, 20178 r Toto není hospoda, ale technické téma - diskuse o tom, zda to k něčemu je, nebo není, sem nepatří. Zde řešte funkčnost, poruchy, závady dálkového zamykání. Už dotaz na automatické zamykání sem nepatří. To neumíte číst?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.