Cubais Vloženo 11. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Musím zaklepat na dřevo, ale auto mám rok a něco, používáno bylo ještě jako předváděčka 3 měsíce, a baterka zatím OK, jezdím každý všední den minimálně do/z práce a občas víkend s Easystart. Nejspíš bude záležet, jestli člověk jede ráno do školky, vyjde z auta, zamkne, pak do práce, pak v práci odjede na oběd, pak domů, pak školka, obchod,... To je násobně více zamknutí, odemknutí, imobilizér,... Nevím, zda to má vliv, ale odemykám a zamykám v blízkosti dveří, snad nikdy ne na větší vzdálenost jak metr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogorum Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Mně si řekl o baterku dnes a to po čtrnácti měsících. Dal jsem tam CR2032,vleze bez problémů. Snad ta vyšší kapacita bude k něčemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 To s tím Kessy mi nedošlo, no ale i tak, docela opruz to tak často měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 19. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 Takže někdy v červnu mi auto oznámilo slabou baterii v klíčku, vydržel jsem to dva měsíce a pak jsem přišel k autu a už neodemknul. Následovalo sundání krytky a jízda pro novou baterii. Není na co čekat, po ohlášení je lepší vyměnit, nebo alespoň nosit v peněžence náhradní, než pak v největším spěchu zjistit, že dálkáč nefunguje... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 20. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2016 Tak po přečtení této stránky jsem se rozhodnul že Kessy nechci: http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/takhle-se-dnes-kradou-auta-bezklicovy-vstup-je-otevre-kazdemu/ K těm bateriím v klíčku, maxidot mě to napsal před rokem, mám 2 Fábii 2011, takže mě to vydrželo 4 roky cca, jezdím pomalu každej den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 20. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2016 Ja bych zase uz nechtel auto bez KESSY. Komfort je komfort. Kazdy system se da prolomit (jak radio, tak mechanicky klic), kazde auto lze ukrast... Nevim jak to funguje v galerce, ale pocitam ze tem grazlum nedela problem ani jeden system a kdyz nic nepomuze, tak dlazebni kostka, nebo jeste lepe kousek keramiky a auto je otevrene. Baterka do klice stoji 30 Kc, jestli ji budu menit 1x rocne, tak me to asi nepolozi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 20. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2016 Tenhle hoax dodavatelů dodatečného zabezpečení se objevuje už několik let, ale že by někdo takto překonal kessy policie ve svých záznamech nemá. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 20. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2016 (editace) Mě nejde o baterku do klíčku ale o to jak trochu zabezpečit auto před barákem. Když je to na klíček tak to toho zloděje alespoň trochu odradí ale když tam bude tlačítko tak s tím odjede kdo chce, nebo se pletu? Editováno: 20. Srpen 2016, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2016 Vždyť doposud se kradla auta startovaná právě klíčem. A jak je vidět, jde to snadno. A vůbec, toto není téma o zabezpečení proti krádeži. Kessy má také své téma. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sTebliczek Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Auto na klic se odemyka sroubovakem - doba otevreni cca 5 sekund, pokud ho tam omylem nestrci blbe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 Mám dotaz ohledně dojezdů oken, funguje někomu přes klíček zavřít okna? Tak jak to bylo ve 2 Fábii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 Nefunguje FIII na to nema udelane jednotkySent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 Články z autofora na mě někdy působí dojmem, že oni vše vědí nejlíp a vše stojí za prd, hlavně že zkouší maximalky u aut co máj sotva 700 km najeto...už je neberu vážně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Kluci, začal jsem používat automatické zamykání dveří auta kvůli zlodějům, tak jsem přemýšlel, co když do mě navalí kamion a já udělám tři kotrmelce, pak se ke mě asi nikdo z venčí nedostane že? Nebo se auto zase nějak automaticky odemkne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Mělo by se to automaticky odemknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Toto co je za otazku po 3 kotrmelcoch ta budu z auta strihat, nejaky zamocek ich nezastavi no ja mam dost na vikend... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 V navodu je to popsane. Kolizni brzda ard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 (editace) a 3 Fábie to má? Dám jinej příklad, bude čelní srážka a nikdo z posádky nebude schopen chňapnout po klice. sk0d@: nevím co je ti na tom k smíchu, že se někdo namele? Já se tomu nesměju, může se to stát každýmu. Editováno: 24. Únor 2017, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Ja sa nesmejem tomu ze sa niekto "namele", ale tej absurdnej otazke. Ak sa ti nieco stane v aute (mozgova prihoda, infarkt atd.) tak zachranari budu mat pracu so zamknutymi dverami. Mas to upozornenie v manuali. No ak spravis z auta totalku tak ta budu vystrihovat z auta. Neviem a ani nechcem vediet preco si myslis ze ked poziarnici dorazia k totalne rozyebanemu autu s uviaznutou posadkou, tak ich zastavia zamocky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Tak čelní srážka nemusí být totálka, dveře by se dali otevřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba26 Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Zalezi jestli ti vystreli airbagy nebo ne. Pri aktivaci airbagu se to samo odemkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Pokud ještě nebudou všechny okna vymlácený tak je rozbijou sami a odemknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Pri nehode to je najmenší problém.. väčší problém je, ak vodič dostane infarkt.. povedzme niekde na križovatke, keď stojí na červenú. Tam to treba rozbíjať.. a mám pocit, že rozbitie skla nie je až taká jednoduchá vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba26 Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Podle me je to blbost to automat.zamykani. Jaka je pravdepodobnost ze ti na krizovatce fakt nekdo vlitne do kufru a ukradne treba notebook za par tisic? Ja treba o tom jeste neslysel, jenom hypoteticky na internetu o tom lidi pisou ... a i kdyby tak -vs- riziko pripadneho ohrozeni zivota se to nevyplati ... jedine kdybys projizdel hlavnim mestem Palestiny, tam bych to mozna zapnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Toto není hospoda, ale technické téma - diskuse o tom, zda to k něčemu je, nebo není, sem nepatří. Zde řešte funkčnost, poruchy, závady dálkového zamykání. Už dotaz na automatické zamykání sem nepatří. To neumíte číst? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.