Přejít na obsah

Columbus - problém s navigací


Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Chlapi, nic nezabralo. Problém musel být v mapách (nevím jaký), protože to začlo blbnout až po instalaci nových (verze 81??) a nevyhledávalo mi to ani body zájmu v okolí podle názvu. DVD s novýma mapama jsem si totiž půjčil a nainstaloval od otce. Mu i brachovi v octavce fungují. U mě v S2 problém. Blbé je, že origo DVD s mapama, které jsem k autu dostal sice nainstalovat šlo, ale teď mám verzi 70??. Před instalací DVD od otce jsem měl 79??, takže jsem šel dost dolů asi na rok 2008. Jak je vůbec možné, že jim to funguje a mě ne? Do prkna. Nebo mi tu někdo linkne funkční odkaz na nejnovější mapy pro S2? Díkes

Editováno: , autor: trudic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem přeinstalovat software na 5238 a pak znovu mapy a světě div se. Mapy jedou jak mají a vypadá, že i všechno ostatní...

Jediná věc, která nejde je nastavení oblíbené TMC stanice a pravděpodobně i kvůli tomu mi nefunguji dopravní informace. Vždy se jich v seznamu objevilo okolo 30 a ted nula. Takže se mi informace do navigace nenahrávají a bude mě to navádět teba do kolon a podobně. Nevíte někdo radu jak na tento problém?

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zdravim, chcem sa opytat kde moze byt problem ak vlozim DVD s mapami, ktore mi nie vzdy naprvykrat zoberie, ale potom nacita mi mapu, mozem uz aj spustit navigaciu ale nabehne mi okno ze chybne DVD a vyhodi mi ho vonku, pri opetovnom vlozeni sa to iste opakuje, zoberie ho, nacitava a po case vyhodi vonku.
Je chyba v radiu, DVD alebo mechanike ? 
Mam problem aj s klasickymi CD s mp3, ani tie nechce citat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...