Přejít na obsah

Jarní sraz 2016


KubinoS

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Dnes jsem byl v Mikulově (15 km od kempu Merkur kde budem) obhlídnout paroviště kde uděláme nějaké fotky, je dost velké, vejde se tam doost aut vedle sebe a v pozadí je sv. Kopeček a Mikulovský zámek, tak by mohli být zajímavé fotky. Přikládám nějaké fotky pro představu.

post-83675-0-77594200-1461355412_thumb.j

post-83675-0-62020700-1461355456_thumb.j

Editováno: , autor: Tarantulas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pro oběd jsem vybral resrtauraci v kempu, teď se jmenuje Rybářská bašta, ale má to teď nový majitel takže v době srazu bude název jiný. Teď je tam rekonstrukce, maluje se atd. V průběhu týdne jsem dám jídelák co mi pošlou do mailu. V merku jsem měl na oběd hotel Zámeček v Mikulově, ale v ten den jsou tam Mikulovské trhy, takže to už je dlouho obsazené. Chtěl jsem nějakou restaurci v okolí, ale žádná není uplně vhodná pro parkování +/- pro 30 aut a nebo co tu jsou jiné tak už jsou daleko.

 

Takže oběd bude v kempu (čas ještě upřesním) a potom se pojede do Mikulova na vyjížďku na to parkoviště o pár komentů výš jak jsem dával. Tam spácháme nějaké fotky. Je to 15 km a v podstatě furt rovně po hlavní, takže pro naši kolonu ideální. Nazpátek do kempu Vás můžu trochu protáhnout cestama pod Pálavou ať ta cesta po rovince není taková nuda, nějakou trasu už mám naplánovanou, dám jsem pak i plánek trasy. Samozřejmě pokud se Vám zpáteční cesta nebude líbít, můžeme jet tak jak sme přijeli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé zasílám info ohledně ubytování. Bohužel nastala dosud na srazech neznáma věc a to - platba zálohy )(bylo mi řečeno 70%) na ubytování. Jak jsem již psal tak je tu možnost skupinové ceny za lůžko 180,-, má to ale háček a to je že platba musí být provedena na 1 zálohovou fakturu kterou požadují uhradit najednou z jednoho účtu. 

 

Dovoluji navrhnout to že provedu hromadnou platbu za všechny účastníky z mého účtu, a Vás poprosím o zaslání platby vaší zálohy na můj účet. 

 

Vyvěsím zde tabulku s Vašim nahlášeným počtem nocí a učastníku a výši zálohy.

 

Pokyny k platbě

 

Platbu proveďte na účet KB 35-1435320227/0100                

 

Variabilní symbol = pořadové číslo a do zprávy pro příjemce uveďte jméno nebo nick. 

 

Platbu proveďte nejpozději do úterý 3.5.2016 já následně, provedu jednotnou platbu ve prospěch kempu. Po přijetí platby každého budu kontaktovat s potvrzením.

 

 

Zbytek platby se provede na místě.

 

 

Věřím že, se tady najde někdo kdo má problém s tím mi svěřit své peníze, pro tyto případy existuje také varianta. Je nutno mi zaslat jméno, přijmení, tel. nebo email, já tyto udaje předám paní z kempu a ta mu zašle podklady k platbě. Ale za plnou cenu 270,-Kč na lužko a noc. 

Editováno: , autor: KubinoS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...