Publikováno Září 14, 20159 r Zdravím všechny na fóru! Vlastním Škodu Octavia Tour 2009 a chtěl bych odstranit rez na obvodu bubnu. Nedávno jsem podobnou věc prováděl na zadních kolech a šrouby šli povolit v pohodě. Nyní jsem to samé chtěl provést na předních kolech (klíčem na kolo) , ale ani jeden šroub nešel ručně uvolnit. Pistoli bohužel nevlastním a platit za tuto jednoduchou práci v servisu také nechci. Poradíte někdo? Upraveno Září 14, 20159 r od Zabral68
Září 14, 20159 r Predĺžiť kľúč na kolesá nejakou rúrou, dlhšia páka a pôjde to. Predtým nastriekaj na šrouby VD, síce nepredpokladám, že sa tam dostane, ale skúsiť môžeš, a hlavne trhnúť . Ak nepôjde, tak zostáva len pneuservis, lebo to určite bolo dotiahnuté vzduchovou uťahovačkou.
Září 14, 20159 r Autor Tou vzduchovou pistolí to bylo určitě naposledy dotáhnuto. Upraveno Září 14, 20159 r od Luďa Necituj předchozí příspěvky
Únor 4, 20169 r Hlavně kvalitní ořech, nejlépe 6ti hraný, aby sis neožužlal šestihran na šroubech. Já si (když je nejhůř) nasazuju rouru na gola ráčnu.
Únor 4, 20169 r chlapci, předpokládám, že to dotyčný už od 14.září povolil , hádám že ještě do dnes stále neskáče po klíči ve snaze povolit šroub
Únor 4, 20169 r ta roura je lepší, než na to jít rázem. Například u Felicie je docela problém povolit matku náboje předního kola, ovšem s pomocí dvoumetrové lešenářské trubky nasazené na ráčně to jde jak po másle :-)
Únor 4, 20169 r chlapci, předpokládám, že to dotyčný už od 14.září povolil , hádám že ještě do dnes stále neskáče po klíči ve snaze povolit šroub to jsou rady i pro osttaní. Je ale fakt, že dotyčný diskutér tady podobných témat oživil povícero
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.