Joker 85 Vloženo 22. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2019 Hlavně měl kliku že se to po straně motoru svezlo a ten uhnul hezky do strany a dost energie i tak z nárazu pobral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2019 Jeden FL Monte uz na webe je, kamos mi poslal link. Ale ja radsej bez Monte paketu A z auta uz nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Umělec takhle zrušit Fabii a stojí tu v ranní špičce celé Letňany ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 To vypadá, že mu tam někdo pomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 https://www.novinky.cz/krimi/clanek/vypil-jsem-nekolik-panaku-rumu-priznal-na-stedry-den-ridic-ktery-rozbil-auto-o-dum-40308202 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Tak se taky hlasim do klubu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2020 O nějakého ... co neumí parkovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Pry nejaka zenska v Subaru. Sice cislo za steracem, ale stale obsazene. Cekam na PCR a holt pojistovna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Tak alespoň, že nechala lísteček, v čechách opravdu vyjímečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Jj, lísteček zázrak, já to před 14 dny odnesl bez lístečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 (editace) Nj, tak jsme to poresili za asistence PCR, nahlaseno na pojistovnu vinika, v pondeli jedu do servisu (puvodne lakovaci akce se ted trochu rozsiri). Svetlomet jinak funguje vcetne DRL, ale to ochranne plexi je k.o., - na druhou stranu problem roseni VYRESEN ;-) Editováno: 3. leden 2020, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 (editace) Sice nejde o nehodu ale můžete mi vysvětlit jak může někdo s 3 x drazsim autem s parkovacími senzory a beztak i kamerou může také parkovat. Klasika před nakupakem. Oba nárazníky v poho. Editováno: 29. Únor 2020, autor: zwan 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 (editace) Klasika. Vždy když myji auto, nestačím se divit kolik přibylo odřenin, o kterých nevím,že jsem si je sám způsobil. Mimochodem, kvůli tomu na parkovišti vždy dávám ručku a neutrál. Nestojím o to, aby mi někdo popostrčil a přeskočil mi rozvodový řetěz. Editováno: 29. Únor 2020, autor: Clerfayt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Ty sis ještě nezvykl? Řidič tohle neudělá, ale držitel řidičského průkazu takovýhle věci dělá běžně. Dalšíí věcí je vzrůstají všeobecné sobectví, neohleduplnost, hloupost atd. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Před hodinou, zwan napsal: Sice nejde o nehodu ale můžete mi vysvětlit jak může někdo s 3 x drazsim autem s parkovacími senzory a beztak i kamerou může také parkovat. Klasika před nakupakem. Oba nárazníky v poho. Je to hnus, sam bych to nikdy neudelal... Ale prijde mi, ze ta Fabie precuhuje caru dle aut dal. Pokud tomu tak opravdu je, tak neni chyba jen u Supa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 To je přece jedno, jestli stojí před nebo za čárou. Podstatné je, kdo napálil do stojícího auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 (editace) To je pravda, ale pokud nekdo vystrci cast sveho auta mimo svoje misto, tak musi pocitat s tim, ze muze prijet nejakej strelec... viz Sup. Osobne nemam rad ani jednu kategorii techto ridicu. Ty cary na zemi tam nejsou jen tak. Navic rostu, kdyz couvaji do male diry, kdyz to neumi a pak navic rve vozik mezi auty, aby dal nakup do kufru a mlati jim do aut vedle. Editováno: 29. Únor 2020, autor: Čečulák 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 A co když tam byl Sup první? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 No prvni bylo cervene tedy já! jen me zarazi ze ten sup chtel podrit nove auto... MIt starou plecku tak to pochopim ze je mu to jedno. Psychopat... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Když se takto o někoho opřu, je slušnost poodjet alespoň o 30 až 40 cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Superb ma puklice, mozno sluzobne? Ze preto ma v 3.14či [emoji1787] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 (editace) Alebo to je náhradné auto? Inak malá Fabia naozaj vyzerá byť dosť za čiarou a keby ten Superb zachoval zodpovedajúci odstup od nej, pravdepodobne by už vpredu trčal vonku z parkovacieho miesta. Preto možno chcel zaparkovať čo najviac natesno - s parkovacou kamerou nie je problém zaparkovať na 1cm. Ale možno po uvoľnení brzdy sa auto posunulo o ten 1cm dozadu. Alebo zaparkoval s odstupom, ale niekto ho do trčiaceho predku drcol rovno do Fabie. Každopádne s takým veľkým autom by si mal vyberať primerané parkovacie miesta... ja nikdy neparkujem vedľa áut, ktoré trčia cez čiaru.... Editováno: 29. Únor 2020, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 (editace) před 4 hodinami, zwan napsal: No prvni bylo cervene tedy já! jen me zarazi ze ten sup chtel podrit nove auto... MIt starou plecku tak to pochopim ze je mu to jedno. Psychopat... Zde je jasné co se stalo. Superb je dlouhý, byl frustrovaný že se kvůli tobě nemůže vejít, tak ti to narval na narázník aby tě nasral neboli tkzv. "vyškolil" že sis dovolil nevejít do vyhrazeného prostoru, nic jiného za tím nebude.... Učitelů u nás máš plné silnice :-) Editováno: 29. Únor 2020, autor: 15degren 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 to jeste bud rad, ze nemel kouli... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.