davidenqo Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 ja viem ze tu su octavie... len tiez mi nejdu stierace, ani motorceky npococujem vrndzat..tak ma to zaujalo...pozeram kazdu temu kde sa teraz riesia stierace a ostrekovace zamznuta voda nie je mam nemrznucu.... tak preto ze co stymi poistkami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 (editace) Stierace idu???? Urcite mas v nadrzke nemrznucu zmes??? Skontroluj to pohladom ci nie je zamrznuta!!! Skontroluj poistky: cislo: 40,44,56, tieto cisla su pre FABIU2. Tu si precitaj temu kde si tiez mysleli ze maju nemrznucu zmes do - 30. LINK: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...heron&st=25 Editováno: 22. Prosinec 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 prochy bol som v tom ze to pisat netreba, ked sa to rozoberav octavia II\exterier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 PAJKO: Vzdy je lepsie napisat typ+model auta. Nech sa to tu nemiesa a nedochadza k omylom a nepresnostiam. Vid priklad :DAVIDENGO S F2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 pardoooon a uz idu:) kvapalina nebola zmrznuta:) a potom som sa uz aj sam dopracoval k poistkam aj k vysvetlivkam k tomu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 A kde bol problem ze nesli stierace+ostrekovace???? Zla poistka??? Zamrznuta voda v hadickach+tryskach??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Ahoj, poprosil bych o radu, jak na výměnu předního ostřikovače okna. Nerad bych tam něco utrhnul apod.! Jedná se Škoda Octavia II r.v. 2007. Děkuji za jakoukoliv radu. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.obr Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Co ti to neostřikuje?Otevři haupnu,za motorem pod předním sklem je taková guma lemovací,tu sundej a dostaneš k ostřikovači-to pooznáš.Já to taky řešil ale jenom byla hadička k ostřikovači upadlá..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 No, jde o to, že tryska pravá (u spolujezdce) rozstřikuje OK, ale ta u řidiče jak chce (všemy směry). Proto jsem se rozhodl, že ji asi vyměním a dál se případně uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Pátek Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Čaute, dnes jsem zjistil, že mi nestříká ostřikovač u spolujezdce, sundal jsem ho z hadičky a do hadičky voda jde, takže nejspíš zanesené trysky, očekávám výměnu, ale jak vyměnit ostřikovač, když je vyhřívaný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Stačí koupit nový,třeba zde: http://aukro.cz/listing/user.php?string=Tryska+ost%C5%99ikova%C4%8De%2Cost%C5%99ikova%C4%8D+Octavia+s+vyh%C5%99%C3%ADv%C3%A1n%C3%ADm&us_id=15158667 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 ahojte, ak mam ostrekovace ktore nie su vyhrievane mozem tam dat vyhrievane? je tam daka predpriprava alebo by som musel k ostrekovacom aj priviezt kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mihall Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Zdravím, dnes cestou do práce jsem chtěl ostříknout přední sklo a nic. Motůrek OK (vrčí), když sem se podíval pod auto, tak protékala směs do ostřikovačů přes levý podběh na zem. Má někdo nějaký postup, návod jak se tam dostat a hadičku zapojit nebo vyměnit ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Pokud by to bylo pred pravym kolem, tak bych vyndal mlhovku, jde tam potom dobre videt na nadrzku a motorek. Pokud by to bylo za prednim kolem (tvuj pripad?), asi se rozpojilo vedeni pod torpedem. Takze sundat tesneni, nadzvednout torpedo a hadicku zapojit. Pokud na to neni dostatek mista, tak jeste sundat sterace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mihall Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 Pokud by to bylo pred pravym kolem, tak bych vyndal mlhovku, jde tam potom dobre videt na nadrzku a motorek. Pokud by to bylo za prednim kolem (tvuj pripad?), asi se rozpojilo vedeni pod torpedem. Takze sundat tesneni, nadzvednout torpedo a hadicku zapojit. Pokud na to neni dostatek mista, tak jeste sundat sterace. Torpédo jde dolů dobře nebo se mám na něco připravit, případně dát si na něco pozor? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 Samotne torpedo jde dolu jako nic, je jen nacvakle v drazce pod celnim sklem (plus je teda prichycene tim tesnenim, ktere jde taky dolu lehce). Bohuzel nejde sundat bez demontaze steracu. Takze pokud ti nebude stacit mezera po odehnuti torpeda, musi dolu sterace a to je boj. Povolit matku jde v pohode, ale sterac je na kuzelu hridelky poradne nalisovany, takze to chce stahovak. Ja si "stahovak" vyrobil z ruznych soucastek, ktere jsem nasel ve sklepe. Nekdo teda sterace sundava i bez stahovaku, ale to nechapu, jak se muze povest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mihall Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Samotne torpedo jde dolu jako nic, je jen nacvakle v drazce pod celnim sklem (plus je teda prichycene tim tesnenim, ktere jde taky dolu lehce). Bohuzel nejde sundat bez demontaze steracu. Takze pokud ti nebude stacit mezera po odehnuti torpeda, musi dolu sterace a to je boj. Povolit matku jde v pohode, ale sterac je na kuzelu hridelky poradne nalisovany, takze to chce stahovak. Ja si "stahovak" vyrobil z ruznych soucastek, ktere jsem nasel ve sklepe. Nekdo teda sterace sundava i bez stahovaku, ale to nechapu, jak se muze povest. Díky za info a návod . Hadička byla rozpojená v tom "T" kloubu. Přístup je skutečně pro menší ruce. Jelikož byla hadička naříznutá, tak jsem jí prozatím nasadil a stáhl dvěma pásky. A hned odstřikuje líp sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Rado se stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Nekdo teda sterace sundava i bez stahovaku, ale to nechapu, jak se muze povest. Během 5let byly dole 5x Pokaždý bez stahováku, poprvé sem stříkl nějakej sprej od šváry a po pár minutách to šlo dobře. Od tý doby to vždy před montáží stříknu nějakým Bernerem proti zatuhnutí a dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 Tak to asi jo. Ja to vzdy delam "nasucho" a kdyz stahovak konecne dost zabere, tak je to poradna rana, jak se to utrhne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Liska Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Predané ostrekovače slabo striekajú vodu resp.rozprasuju.Daju sa nejako opraviť ale treba nové ?Da sa niekde zohnať návod ako ich vymeniť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Nové ... ... Treba ich len vylúpnuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.