Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Takto reklamovat všichni a uvidíme co řekne ta naše slavná Škodovka

• Autor

Zpět k odřeninám: tak jsem byl s kolegyní kontrolovat stav a má to tam taky odřené přesně v tom samém místě a na obou stranách. Intenzita asi jako Woody.

Jelikož těsnění nikdy nemazala, tak o variantě, že je to nalepeným prachem na tu naši vazelínu, nemůže být ani řeči! Je to konstrukční nebo materiálová vada.

Dnes jsem potkal kolegu sice z toledem, ale zadní dveře téměř nepoužívá a lak v ohybu jak nový.

Jaký má KT výroby?

Doporučení ŠA - neotevírejte nikdy zadní dveře, případně před otevřením očistěte od nečistot plochu na zadním blatníku v místě spodního rohu trojúhelníkového okna zadních dveří. Jinak může dojít k nevratnému poškození laku vozidla......

Našel jsem toto: celkem bylo už 5 variant těsnění a šly dost rychle za sebou, stihli to defacto v prvním roce výroby..... Bohužel třeba já mám variantu č.3, kolegyně už stihla nejspíš č.5.

post-6633-0-68140600-1444049583_thumb.jp

nebo koupit Picatech a ten vydrží úplně všechno, a jednou za rok to přeleštit.Pak 2x za rok napatlat těsnění vazelínou a bůhví co ještě přibude. Jo a nešahat na řadičku co se loupe, zařadit 5ku hned po rozjezdu a jinak neřadit. 

kolegyně stihla a je jí to hovno platné, maximálně, že by jí třeba nevrzalo těsnění. 

Má děti 4 a 7let a ty to vrzání spolehlivě přehluší plus má většinou puštěné rádio.

• Autor

Jaký má KT výroby?

Doporučení ŠA - neotevírejte nikdy zadní dveře, případně před otevřením očistěte od nečistot plochu na zadním blatníku v místě spodního rohu trojúhelníkového okna zadních dveří. Jinak může dojít k nevratnému poškození laku vozidla......

Doporučení ŠA spíš bude - nekupujete rapida, zajeďte si pro souseda z Nošovic  :D

Kolega s toledem má 4-5/2013 nevím přesně.

Jenže mi odírá lak i to těsnění co je pod oknem-sametku . Tam už sametka není, je to jen guma.

Tak jsem to také zkontroloval a nic vydřeného do laku tam nemám. Jen špína a zbytky silikonu z mazání proti vrzání, které se dají smáznout prstem. Mám bílou, únor 2014, najeto 41 000, zadní dveře otevírám každý pracovní den minimálně 2x.

Upraveno od slapnahrabe

taky jsem si to tak myslel, podívej se pořádně, proti světlu a tak. Přeci jen u té metalízy je to hůře vidět jak se to leskne. U chlapců se sociální barvou je to vidět hned.

Tak jsem se dnes podíval u nás v práci na firemního Rapida r.v. 8/2013.Odřeniny tam jsou..... a docela dost viditelné. :kol-34:

• Autor

taky jsem si to tak myslel, podívej se pořádně, proti světlu a tak. Přeci jen u té metalízy je to hůře vidět jak se to leskne. U chlapců se sociální barvou je to vidět hned.

Já ti dám sociální barvu. Audi mercedes porsche, lambo mají bílou barvu. Už jsi někdy viděl takové auto v denim barvě? :D 

Jeste se podivejde na misto kde zadni sklo kufru se dotyka strechy. Videt je to pri otevrenem kufru. Je tam neco obdobneho i kdyz ne asi tak hrozne. At se mrknou belasci ty uvidi hned.

Tak tam naštěstí nemám nic, asi mám dobře seštělovaný panty.....

Ja tam lehoulilinkej naznak mam.

• Autor

Tak jsem se ptal kolegy ze servisu a u denim barvy je to prý normální, takže máš smolíka :D

Hoši, týká se to liftbacku nebo spacebacku?

Tak jsem se ptal kolegy ze servisu a u denim barvy je to prý normální, takže máš smolíka :D

To mi připomíná chování Microsoftu...

Woody u ceho je to normalni? Dvere nebo kufr. Vsak ja jsem priznal ze to mam take. Jen me to mozna netrapi tolik jako jiny zde. Ono vubec zacinam byt imunni vuci neduhum Rapida. Kdyz chces posilit imunitu. Kup si Rapida. Ted na podzim se to bude hodit. [emoji1]

• Autor

Petře myslel jsem to ve srandě, to byla reakce na social barvu :kol-28:

• Autor

Woody u ceho je to normalni? Dvere nebo kufr. Vsak ja jsem priznal ze to mam take. Jen me to mozna netrapi tolik jako jiny zde. Ono vubec zacinam byt imunni vuci neduhum Rapida. Kdyz chces posilit imunitu. Kup si Rapida. Ted na podzim se to bude hodit. [emoji1]

Ono tady nejde o to být imunní, nerad bych aby po záruce to dopadlo takto http://forum.skodahome.cz/topic/122108-koroze-prahu/

tak tohle je místo, kde asi nic nehrozí, také mě to netrápí ale potrápím ŠA s jakým přijde řešením...

A ja pockam jak dopadnete pac jsem uz po zaruce a pak se uvidi.

no, já nečekám, že by bylo nějaké nápravné opatření, maximálně nové těsnění a přestříkat zadek, ale to si udělat nenechám...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.