Motaaa Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Takto reklamovat všichni a uvidíme co řekne ta naše slavná Škodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Zpět k odřeninám: tak jsem byl s kolegyní kontrolovat stav a má to tam taky odřené přesně v tom samém místě a na obou stranách. Intenzita asi jako Woody. Jelikož těsnění nikdy nemazala, tak o variantě, že je to nalepeným prachem na tu naši vazelínu, nemůže být ani řeči! Je to konstrukční nebo materiálová vada. Dnes jsem potkal kolegu sice z toledem, ale zadní dveře téměř nepoužívá a lak v ohybu jak nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Jaký má KT výroby? Doporučení ŠA - neotevírejte nikdy zadní dveře, případně před otevřením očistěte od nečistot plochu na zadním blatníku v místě spodního rohu trojúhelníkového okna zadních dveří. Jinak může dojít k nevratnému poškození laku vozidla...... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Našel jsem toto: celkem bylo už 5 variant těsnění a šly dost rychle za sebou, stihli to defacto v prvním roce výroby..... Bohužel třeba já mám variantu č.3, kolegyně už stihla nejspíš č.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 nebo koupit Picatech a ten vydrží úplně všechno, a jednou za rok to přeleštit.Pak 2x za rok napatlat těsnění vazelínou a bůhví co ještě přibude. Jo a nešahat na řadičku co se loupe, zařadit 5ku hned po rozjezdu a jinak neřadit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 kolegyně stihla a je jí to hovno platné, maximálně, že by jí třeba nevrzalo těsnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Má děti 4 a 7let a ty to vrzání spolehlivě přehluší plus má většinou puštěné rádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Jaký má KT výroby? Doporučení ŠA - neotevírejte nikdy zadní dveře, případně před otevřením očistěte od nečistot plochu na zadním blatníku v místě spodního rohu trojúhelníkového okna zadních dveří. Jinak může dojít k nevratnému poškození laku vozidla...... Doporučení ŠA spíš bude - nekupujete rapida, zajeďte si pro souseda z Nošovic Kolega s toledem má 4-5/2013 nevím přesně. Jenže mi odírá lak i to těsnění co je pod oknem-sametku . Tam už sametka není, je to jen guma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 (editace) Tak jsem to také zkontroloval a nic vydřeného do laku tam nemám. Jen špína a zbytky silikonu z mazání proti vrzání, které se dají smáznout prstem. Mám bílou, únor 2014, najeto 41 000, zadní dveře otevírám každý pracovní den minimálně 2x. Editováno: 5. Říjen 2015, autor: slapnahrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 taky jsem si to tak myslel, podívej se pořádně, proti světlu a tak. Přeci jen u té metalízy je to hůře vidět jak se to leskne. U chlapců se sociální barvou je to vidět hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Tak mám to také, ale musím říct, že mě to moc netrápí, spíš z toho pohledu jak to zase ŠA posrala, každopádně až pujdu do servisu, budu reklamovat a chtít vyjádření - ať se staraj, pochybuju že něco vymyslí... http://www.imageshack.cz/images/2015/10/05/WP_20151005_15_47_59_Pro.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaraa Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Tak jsem se dnes podíval u nás v práci na firemního Rapida r.v. 8/2013.Odřeniny tam jsou..... a docela dost viditelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 taky jsem si to tak myslel, podívej se pořádně, proti světlu a tak. Přeci jen u té metalízy je to hůře vidět jak se to leskne. U chlapců se sociální barvou je to vidět hned. Já ti dám sociální barvu. Audi mercedes porsche, lambo mají bílou barvu. Už jsi někdy viděl takové auto v denim barvě? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Jeste se podivejde na misto kde zadni sklo kufru se dotyka strechy. Videt je to pri otevrenem kufru. Je tam neco obdobneho i kdyz ne asi tak hrozne. At se mrknou belasci ty uvidi hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Tak tam naštěstí nemám nic, asi mám dobře seštělovaný panty..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Ja tam lehoulilinkej naznak mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Tak jsem se ptal kolegy ze servisu a u denim barvy je to prý normální, takže máš smolíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Hoši, týká se to liftbacku nebo spacebacku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Tak jsem se ptal kolegy ze servisu a u denim barvy je to prý normální, takže máš smolíka To mi připomíná chování Microsoftu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Woody u ceho je to normalni? Dvere nebo kufr. Vsak ja jsem priznal ze to mam take. Jen me to mozna netrapi tolik jako jiny zde. Ono vubec zacinam byt imunni vuci neduhum Rapida. Kdyz chces posilit imunitu. Kup si Rapida. Ted na podzim se to bude hodit. [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Petře myslel jsem to ve srandě, to byla reakce na social barvu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Woody u ceho je to normalni? Dvere nebo kufr. Vsak ja jsem priznal ze to mam take. Jen me to mozna netrapi tolik jako jiny zde. Ono vubec zacinam byt imunni vuci neduhum Rapida. Kdyz chces posilit imunitu. Kup si Rapida. Ted na podzim se to bude hodit. [emoji1] Ono tady nejde o to být imunní, nerad bych aby po záruce to dopadlo takto http://forum.skodahome.cz/topic/122108-koroze-prahu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 tak tohle je místo, kde asi nic nehrozí, také mě to netrápí ale potrápím ŠA s jakým přijde řešením... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 A ja pockam jak dopadnete pac jsem uz po zaruce a pak se uvidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 no, já nečekám, že by bylo nějaké nápravné opatření, maximálně nové těsnění a přestříkat zadek, ale to si udělat nenechám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.