Twisted Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 Před hodinou, KarelZikmund napsal: Na druhou stránku potkávám dost aut u kterých si myslím, že při kombinaci xenonu led netlumí. Ideální by bylo asi mít je utlumené pořád pokud mají takovou svítivost. Určitě tlumí, nemůže svítit DRL a potkávací. Jinak, LED vydávají v noci nepříjemné ostré světlo (jedno na jakém autě), takže tohle řešení opravdu není ideální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 Každému(z těch co tady píší) se zdá že to svítí víc, ale zapomíná, že tam je jen výbojka s 25W. Pokud by tam byla s 35W, tak to vyřeší tento pocit. Je tam ta samá jednotka pro denní světla jako u Superba3 a tam i když to v noci přidám na denní, tak výbojka to vždy svým tokem přebije. Tj. nemůže to víc oslňovat, než starý typ xenonů co si někdo namontoval na své auto bez nivelace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 9. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2017 Jen si chci pochlubit skvělou prací jiného. Díky Ferdovi jsem první člověk se starým Rapidem, kterému LED fungují jako na novém Rapidu tzn. mění svítivost .... #megaradost Menším neduhem se bohužel po výměně jednotky zatím nepodařilo zprovoznit přední mlhovky. Corner funguje, ale přes vypínač se nerozsvítí. To už je však jen otázka času a ten už jsme neměli. Na jaře to dořešíme. Aspoň víte kam se obracet s prosíkem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 9. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2017 (editace) Tak já se zatím mužů pochlubit jenom tím, že nové xenony s led jsou už víc jak týden doma, ale zatím není čas na výměnu. Bojím se to bude až po Vánocích. No uvidíme. Jinak za jakou jednotku jsi měnil ? Editováno: 9. Prosinec 2017, autor: Lusta17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2017 (editace) Jednotka musí být 7H0937090B nebo D. Je zvláštní, že na této jednotce funguje manuální comming home a tu co má Miklisek zase comming home nepodporuje(jen leaving home). Další věc je, že jednotka nebyla nová. Tj. bohužel nemám tyto jednotky tak zmapované jako u O2 nebo S2. Bude to ještě otázka hledání a vývoje...světla teď utlumí jak na pozici obrysových světel, tak při hlavních světlech a problém s blinkry je vyřešen potlačením chybových zpráv. Tj. použitelné řešení zcela dle předpisů a mlhová světla lze při nejhorším, vyřešit dvěma přepínacími relátky, které budou napájeny svorkou 15 a ovládány vypínačem předních mlhovek. Editováno: 9. Prosinec 2017, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fremmen Vloženo 9. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2017 A to, že nejdou rozsvítit mlhovky po kódování xenonů je problém toho, že se jednotka vyměnila, nebo to bude u každé 7H0937090B(D) (i těch namontovaných už z výroby)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 9. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2017 (editace) Já mám 7H0937090D už z výroby, takže by mě to mělo fungovat jenom je trochu nepříjemná nefunkčnost těch mlhovek, ale to se snad vyřeší. A moje jednotka podporuje jak manuální comming home tak i leaving home Editováno: 9. Prosinec 2017, autor: Lusta17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2017 Dle mého jen chyba jednotky jako takové. Jen kódování rozběhnutí face světel neřeší. Nutné tahat nové vodiče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 9. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2017 Jaké vodiče máš na mysli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 9. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2017 Rekl bych ze mysli vodice na denni sviceni jestli mas od vyroby denni v mlhovkach ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 9. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2017 Jestli jo, tak to se mě netýká, mám denní v hlavních světlech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 9. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2017 Jen v DLR to asi nebude.....Nové vodiče jsou sice komplikace, ale defakto jen časová. Ale hlavní je, že je to snad konečně řešitelné. Nějaké vypnuté chybové hlášky je to nejmenší, co by člověka trápilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 Měl jsem chvilku a konečně umyl auto. Zde pár fotek po zmíněné výměně za facelift světla s LED: 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 V 9. 12. 2017 na 19:36, Lusta17 napsal: Jestli jo, tak to se mě netýká, mám denní v hlavních světlech. Týká, to já jsem měl samozřejmě také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 Auto pěkný, jinak co se teda tahá za kabely ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 Pokud se pamatuji tahal Ferda kabely na dálková a stmívání LED. Více info on resp. možná je to výrobní tajemství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 Díky za info, já se tím stejně budu obracet na něj, ale až po novém roce, teď to nestíhám, sice mě štve mít světla v krabici místo na autě, ale absolutně nemám čas to pořešit dřív. Jinak dnes jsem přikoupil tmavé mlhovky, ty světlé tam moc nepasují. Mlhovky jsem kupoval v ob autodíly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 Vše vyřešeno. Problém byl v konfiguraci start/stop tzn. aktuálně má Ferda 100% řešení a vřele doporučuji a ještě jednou mu za vše moc děkuji. Super člověk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 Malé orientační video.... Video0002.3gp Na konci jsou denní..... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 Pěkná práce pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fremmen Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 Nádhera. Škoda, že to tehdá nešlo u mě, ale vývoj všeho postupuje s časem, jako všecho v materiálním světě GJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 Časově to bylo hodně náročně, ale výsledek stojí za to.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 Super jsi borec, po novém roce bych se na tebe, jestli můžu, taky obrátil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 (editace) Prodáno. Editováno: 28. Prosinec 2017, autor: KarelZikmund Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 Zdravím kdyby někdo chtěl ty moje starý xeny napište do zpráv. Auto jde z domu, ale s origošema halogen. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.