Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Po odstraneni ventilu mam pocit, ze obcas z toho ostrikovace samovolne uchcava...

• 1 měsíc později...

Také mám stejný problém, obě trysky si stříkají kam chtějí, hlavně né přímo na okno. Za 3měsíce jdu do servisu, tak se s tím přihlásím.

• 1 měsíc později...

Tak ked pozeram druhe forum, davaji tam trysky s Passata alebo Superba 2. Ten stale ma tu trysku co strika mlhovite a nie jak novi Superb len 3 gejziri....

Fakt jo? To bych taky bral, me to strika jako detska strikacka, nestejnomerne vsemi smery a nepravidelne :( S2 mel daleko daleko lepsi trysky.

Ano, stačí koupit jen nové ostřikovače: 5M0955986C(verze s výhřevem).

Pozeram ze tieto su este lepsie - Audi A6 - RS7, a su omnoho lacnejsie okolo 14€/kus. len treba davat pozor lebo je leva a prava....

4G0955987A - leva

4G0955988A - prava

... a jsou zaměnitelné? Otvor, hadičky,....

před 11 hodinami, ferda25 napsal:

Ano, stačí koupit jen nové ostřikovače: 5M0955986C(verze s výhřevem).

Víme cca cenu? To je pro S2 a je kompatibilní s S3? A pod tímhle číslem je levý i pravý ostřikovač? :-)

Upraveno od Plzeňáček

Pasují, jsou shodné, cena bez DPH: 557,60,- CZK

Byl by nekdo tak hodny a dal jsem treba jen malinky navod na montaz/demontaz, protoze ty ostrikovace jsou opravdu naprosto katastrofalni a jestli tam jdou dat z S2...tak huraaaa ;)

Dik.

• Autor

Vyndas ostrikovac z plechu, povolis plastovou spojku a vytahnes hadicku. To samy v obracenem gardu s novym ostrikovacem.

Kupim tak uvidim, a dam vedet....

Vyměnil jsem trysku u řidiče, ostříkává to více plošně, ale jen na určitou část skla. Prozatím jsem nechal původní trysku u spolujezdce  - ta ostříkává tři místa skla jednolitým proudem. Uvidíme,  co se více osvědčí. Účel podle mně splní obě varianty, možná jde jen o vizuální efekt. Napadá mě i chování obou variant při vysoké rychlosti - jednolitý proud bude určitě méně náchylný na strhávání proudem vzduchu. 

Upraveno od KarelM

• Autor

Karle a dal jsi tam trysku z SII?

Spíš bych to ještě sešteloval(posunul na skle dopadací bod výše) tím šroubkem s torxem.

Jsou to trysky pro SII (5M0 955986C), seřídil jsem ostřik na spodní třetinu skla.

Upraveno od KarelM

Tak trysky  4G0955987A a 4G0955988A dosly a nefunguju...., zustava stred skla suchy a neni to ono. Velmi su podobne S3 len maju trosku ine diery. Tak sam tam zamontoval naspet origo a sesteloval trochu (na stelovanie potrebujete Torx 9) a zatial je to OK....

Prava tryska A6

t1.jpg

Leva tryska A6

t2.jpg

Horny tryska Audi A6, dolny Superb 3, diery su otočene leva prava...

t3.jpg

Upraveno od MTX

• Autor

Dnes mi servisman v Budejovicich podle VIN kouknul do systemu a zjistil, ze z dubna tam je akce na ostrikovace oken. Coz je zvlastni, jelikoz mi ostrikovace opravovali uz jednou v lednu primo v Boleslavi, kde jsem byl mimo jine i s moji slavnou murou ve svetlometu :-) Patrne nejaka dalsi modifikace. Tak snad do tretice to klapne [emoji3]

No a řekl Ti, co  v rámci té akce budou konkrétně upravovat?

• Autor

On to z toho obrazku asi moc nechapal. Ja to z nej po telefonu nebyl schopen dostat. Napisu to sem, az to bude vymenene.
(btw. me pobavil tim, kdyz mi rikal, ze tam mam nejakou akci ohledne motoru; a po chvili jsem z nej dostal, ze mluvi o tdi, kdezto ja mam tsi [emoji3][emoji16][emoji23])
Takze je vlastne otazka, co tam vlastne s tema ostrikovacema videl... [emoji39]

• Autor

Tady info k servisnimu opatreni. Podle cisla to je to, co avizoval Suri.

Btw. da se to odmitnout? Po mem vlastnorucnim "servisnim zasahu" jsem s funkcnosti spokojen a nechci aby se mi v tom nekdo stoural...

ostrikovace.pdf

Upraveno od Martin Bednář

Dokument nejde otevřít...

• Autor

A teď?

Upraveno od Martin Bednář

Asi tady řádí nějaký šotek, který maže soubory...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.