Martin Bednář Vloženo 28. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 Po odstraneni ventilu mam pocit, ze obcas z toho ostrikovace samovolne uchcava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hondar Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Také mám stejný problém, obě trysky si stříkají kam chtějí, hlavně né přímo na okno. Za 3měsíce jdu do servisu, tak se s tím přihlásím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MTX Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 Tak ked pozeram druhe forum, davaji tam trysky s Passata alebo Superba 2. Ten stale ma tu trysku co strika mlhovite a nie jak novi Superb len 3 gejziri.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 Fakt jo? To bych taky bral, me to strika jako detska strikacka, nestejnomerne vsemi smery a nepravidelne S2 mel daleko daleko lepsi trysky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 Ano, stačí koupit jen nové ostřikovače: 5M0955986C(verze s výhřevem). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MTX Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Pozeram ze tieto su este lepsie - Audi A6 - RS7, a su omnoho lacnejsie okolo 14€/kus. len treba davat pozor lebo je leva a prava.... 4G0955987A - leva 4G0955988A - prava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 ... a jsou zaměnitelné? Otvor, hadičky,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 (editace) před 11 hodinami, ferda25 napsal: Ano, stačí koupit jen nové ostřikovače: 5M0955986C(verze s výhřevem). Víme cca cenu? To je pro S2 a je kompatibilní s S3? A pod tímhle číslem je levý i pravý ostřikovač? :-) Editováno: 29. Září 2016, autor: Plzeňáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Pasují, jsou shodné, cena bez DPH: 557,60,- CZK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Byl by nekdo tak hodny a dal jsem treba jen malinky navod na montaz/demontaz, protoze ty ostrikovace jsou opravdu naprosto katastrofalni a jestli tam jdou dat z S2...tak huraaaa Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 30. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Vyndas ostrikovac z plechu, povolis plastovou spojku a vytahnes hadicku. To samy v obracenem gardu s novym ostrikovacem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MTX Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Kupim tak uvidim, a dam vedet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 4. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2016 (editace) Vyměnil jsem trysku u řidiče, ostříkává to více plošně, ale jen na určitou část skla. Prozatím jsem nechal původní trysku u spolujezdce - ta ostříkává tři místa skla jednolitým proudem. Uvidíme, co se více osvědčí. Účel podle mně splní obě varianty, možná jde jen o vizuální efekt. Napadá mě i chování obou variant při vysoké rychlosti - jednolitý proud bude určitě méně náchylný na strhávání proudem vzduchu. Editováno: 4. Říjen 2016, autor: KarelM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 5. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Karle a dal jsi tam trysku z SII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Spíš bych to ještě sešteloval(posunul na skle dopadací bod výše) tím šroubkem s torxem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 (editace) Jsou to trysky pro SII (5M0 955986C), seřídil jsem ostřik na spodní třetinu skla. Editováno: 5. Říjen 2016, autor: KarelM 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MTX Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 (editace) Tak trysky 4G0955987A a 4G0955988A dosly a nefunguju...., zustava stred skla suchy a neni to ono. Velmi su podobne S3 len maju trosku ine diery. Tak sam tam zamontoval naspet origo a sesteloval trochu (na stelovanie potrebujete Torx 9) a zatial je to OK.... Prava tryska A6 Leva tryska A6 Horny tryska Audi A6, dolny Superb 3, diery su otočene leva prava... Editováno: 8. Říjen 2016, autor: MTX 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 8. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 Dnes mi servisman v Budejovicich podle VIN kouknul do systemu a zjistil, ze z dubna tam je akce na ostrikovace oken. Coz je zvlastni, jelikoz mi ostrikovace opravovali uz jednou v lednu primo v Boleslavi, kde jsem byl mimo jine i s moji slavnou murou ve svetlometu :-) Patrne nejaka dalsi modifikace. Tak snad do tretice to klapne [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 No a řekl Ti, co v rámci té akce budou konkrétně upravovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 8. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 On to z toho obrazku asi moc nechapal. Ja to z nej po telefonu nebyl schopen dostat. Napisu to sem, az to bude vymenene. (btw. me pobavil tim, kdyz mi rikal, ze tam mam nejakou akci ohledne motoru; a po chvili jsem z nej dostal, ze mluvi o tdi, kdezto ja mam tsi [emoji3][emoji16][emoji23]) Takze je vlastne otazka, co tam vlastne s tema ostrikovacema videl... [emoji39] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 11. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 (editace) Tady info k servisnimu opatreni. Podle cisla to je to, co avizoval Suri. Btw. da se to odmitnout? Po mem vlastnorucnim "servisnim zasahu" jsem s funkcnosti spokojen a nechci aby se mi v tom nekdo stoural... ostrikovace.pdf Editováno: 11. Říjen 2016, autor: Martin Bednář 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 Dokument nejde otevřít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 11. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 (editace) A teď? Editováno: 11. Říjen 2016, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 Teď tam žádný není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 Asi tady řádí nějaký šotek, který maže soubory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.