mrx Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 @Patrik1971 Nastavil jsem. Dal jsem tomu zhruba tyden na poslech. Neda se to s prednastavenym Canton profilem vubec srovnat. Individualni nastaveni je NUTNOST. Velice dekuji za nafoceni, nyni je poslech opravdu vyborny. Doporucuji vsem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 (editace) Ono je dolezite a zvlast u novych aut...dat tomu trochu cas,aby sa repra dokonale rozohrali/zahoreli/.Vacsinou to nikto nenastavi po kupe,supne CANTON profil a caka zazrak. Stale tvrdim,ze s kvalitnou muzikou vo formate FLAC sa fakt ten Superb Canton nema za co hanbit a je hodny tych penez. Editováno: 10. Květen 2019, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Tak v tomto pripade nesouhlasim. To by musel byt provozuschopny uz v zakladnim nastaveni. A ani pak to neni buhvico. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Mas pravdepodobne iny Canton....moj je uplne v poriadku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Za mě Canton taky žádná sláva. Repráky jsou už dávno rozehráté a stějně nic moc kvalita. Zkoušel jsem různé nastavení a nebýt tam ten sobwoofer, tak to vůbec nehraje. To samé rozsah středů a výšek, nic moc. Samozřejmě by pomohlo vytlumení dveří a možná výměna repro. Ale v origo škoda za mě slabota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 26. Květen 2019 Sdílet Vloženo 26. Květen 2019 (editace) Souhlasím s Patrikem, je to o nastavení a hlavně o tom čím to krmím. MP3 320kb/s také není žádná paráda a o FM příjmu pomlčím. Možná sehraje roli ještě "dodatečné tlumení proti hluku" kterým je L&K standardně vybaveno, za mě CANTON dobrý, trochu uřvaný, dá se zkorigovat a i o chlup lepší než DYNAUDIO v Arteonu. Nesrovnávejme to prosím s Bang & Olufsen v MB a Bose který je v jiné kategorii kočárů a především za jiný peníz. Editováno: 26. Květen 2019, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarec27 Vloženo 26. Květen 2019 Sdílet Vloženo 26. Květen 2019 Nastavil jsem v Kodiaku dle Patrika a jsem spokojen.Doporucuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Začal bych asi tím, že snaha vyjádřit slovy kvalitu reprodukce hudby je podobně marná jako snaha vyjádřit tancem kvalitu architektonického návrhu budovy. Každý to slyší jinak, každý má jiné očekávání a jinou srovnávací laťku. Za sebe t.j. subjektivně použité komponenty - viz foto na str. 2 tohoto vlákna - nemohou samy o sobě nikdy hrát tak dobře, abych si já řekl "OK, za ty prachy to hraje přijatelně" - leda že by byl Ťinton (Canton made in China) k mání bez příplatku. V Mondeu jsem měl bezpříplatkové audio, doplněné o moje reproduktory, zesilovač a subwoofer. Cena mnou dokoupených komponent byla nižší než cena Cantonu a hrálo to v Mondeu o parník lépe než Canton v Superbu III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci47 Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Pred kúpou S3 som sa kamaráta (má vlastné auto a chodí s ním na tie ich audio- tunning zrazy, vyhral aj nejaké prvé miesta) spýtal, či sa mi oplatí investovať cca 500€ do CANTON audia do auta oproti klasickému audiosystému. Povedal, že nie, radšej nech za tých 500€ vytlmím dvere, podbehy a kufor a zvyšné peniaze investujem do subwofera a určite to bude hrať lepšie než CANTON. Do tejto úpravy som nešiel, ale myslím že ten kamarát vedel, o čom hovoril. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Řeknu vám že ve firemním golfu je nějaký klasický repro bez subwoferu a to hraje celkem obstojně. Canton v Kodiaqu žádná velká sláva, jediný subwofer dělá rozdíl oproti golfu. Tak můj pocit. Nečekal jsem nic extra, ale že by mě to nějak nadchlo, to se nedá říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zapekanka Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 @Patrik1971 mozes sem dat fotku aj toho faderu ako to maš nastavene? Alebo to je uplne v strede? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Stred,ale obcas to hodim 1 st smerom dozadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zapekanka Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 @Patrik1971 Super vďaka :) ešte jedna otazka, skusenost s brnčaním/vibráciou rezonáciou dverí, včera som ho doviezol ale po ceste ma išlo vychytiť inak z dobrej hudby, dvere spolujazdca pri istých basoch proste drnčia a vydáva to taky neprijemny zvuk, skušal som pritlačat aj tapacir všeliako ale to ako keby niečo v repraku neviem, nejaja skusenost čo by to mohlo byt pripadne reišenie? Ďakujem pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Iba asi rozobrat a mrknut,co sa tam deje.Drncat tam moze kadeco.Nemas nieco ulozene vo dverach?Rozne haraburdy tam pohodene robia paseku,dokonca aj prazdna PET flasa dokaze robit pekny ramus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zapekanka Vloženo 29. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 To nie, viem ze taketo kravinky v dverach mozu sposobit kadeco ja som na taketo rezonacie alergicky, tapacir šiel dolu a par veci som prilepil a utesnil aby sa nehybali nejake kable atď.... taktiez som zistil ze nieje funkčny hlbkovy reproduktor ten čo je na spodu v rohu, nepoznate objednavacie čislo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 Canton 610W https://www.canton.de/en/skoda-en Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 To jako ze to zesiluje nebo zeslabuje automaticky podle okolniho hluku ? Me zo totiz oklikrat pripada ze kdyz zastavim na semaforu ze to je o neco tisejs nez za jizdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 Zvysovani hlasitosti v zavislosti na rychlosti je bezna funkce. Nazyva se nekdy GALA a jde i nastavit o kolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 Vy co máte CANTON v SIII, je na reproduktorech logo CANTON? Měl jsem půjčeného SIII iV s CANTON Audio, ale na reproduktorech bylo logo "Sound System". Může to být jen jiné značení, anebo je to třeba tím, že v systému chyběl subwoofer, který se do iV nedává? Jinak subjektivně (a místní audiofilové teď neposlouchejte :) jsem byl z projevu velmi mile překvapen. Hrálo to tak, až jsem si říkal, že to snad ani není možné, když to nemá subwoofer. Je možné, že když se za CANTON do iV připlácí stejné peníze, jako do jiných modelů a přitom to nemá subwoofer, že pro zbylé komponenty je pouužita jiná, vyšší kvalita? CANTON mám ve svém Karoqu a že by ten v SIII iV hrál i přes absenci subwooferu nějak hůř se mi ani nezdálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Cantonsportline 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Vyssi kvalite repro pro hybrid neverim. Podle ruske ETKY zadna zmena pro hybrid nenastala, resp od ledna 2019 existuje novy dil s jinym indexem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Takhle to mají i v konfigurátoru. Logo CANTON v nabídce pro Style, logo Sound System v nabídce pro iV. V obou případech se mluví o CANTONu. Moc by mě zajímalo, co v tom vězí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whokerz Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 (editace) ono zas takovy rozdil neni ani mesi std radiem a cantonem, mam oba, ano canton je lepsi, ale kdybych chtel usetrit par tisic, tak zvladnu i ten zaklad, hraje slusne Editováno: 8. Únor 2020, autor: whokerz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Ano, to je nabídka pro iV, kam se subwoofer nevejde. Přesto se to uvádí jako zvukový systém CANTON, ale na reproduktorech není logo CANTON, ale Sound System (proč?). Proto by mě zajímalo, jestli a v čem je v reproduktorech v obou případech nějaký rozdíl. V každém případě ze zvukového projevu v iV jsem byl překvapen a nechápal, kde se tam berou takové basy, když to nemá subwoofer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Ono staci kdyz se vytlumi dvere. Vyzkousej na ne poklepat v ruznych mistech jake ma poklepabi zvuk a pak to stejny udelej u jineho supa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.