zwan Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 Kdyz uz je mas koupene, teoreticky by stacilo tu prostredi zarovku premostit odporem v tom svetle to nepujde videt... To je nejlevensi reseni obejiti toho aby auto hlasilo prasklou zarovku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 7. Březen 2020 Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 Kdyby nekdo menil zadni lampy mel jsem tam 36mm. Auto RV 2015/4. Použil jsem https://www.aliexpress.com/item/4000529771717.html?spm=a2g0s.12269583.0.0.229f23faYeQrEa. Dříve koupená LED začla po roce a půl blikat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simply Clever Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 Pozor na facelift verzi (moje 8/2018), tam je uchycení zadních lampiček odlišné. Starší provedení jde lehce vysadit i vsadit, ale u těch nových je to peklo. Drží to defacto po celém obvodu pomocí zpětně zahnutého plechu. Oni tam ty světýlka vsazují předtím, než nasadí stropnici, takže ten nový super plech umístí z vnější strany a do toho zacvaknou to světlo z vnitřní, jenže teď už člověk nemá přístup z vnější strany, leda sundat celou stropnici. Takže jde to hodně blbě vyndat, protože se to musí vytáhnout i s tím plechem a ještě hůř dostat zpět a stejně to nesedí dokonale. Opravdu skvělé vylepšení, myslel jsem, že to rozbiju. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Květen 2020 Sdílet Vloženo 22. Květen 2020 Tak vyber len sklicko. Alebo daj prec zadne madlo, odchyl si stropnicu a atrc tam ruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simply Clever Vloženo 22. Květen 2020 Sdílet Vloženo 22. Květen 2020 Nakonec se mi to nějak provedlo dostat zpět. Ale konečky prstů mě bolí ještě teď. ? Čert ví, do kolika aut se tento typ dostal, protože dnes jsem to zkusil oddělat u otce na autě vyrobeném 2/2019 a už tam má zase ty klasické vyrobené ve Slovinsku. Ty moje vypadají zvenčí stejně, ale střeva jsou trochu jiná a je to made in Germany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 Může se stát, že při krátkodobém výpadku jednoho dodavatele využijí alternativního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofi Vloženo 27. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2020 Zatím jsem vyměnil za LED jen světlo v kufru. Nicméně od té doby se mi děje zvláštní věc. Když za jízdy otevřu odkládací přihrádku před spolujezdcem tak mi na MFD vyskočí, že mám otevřený kufr. :-D Jak přihrádku zavřu upozornění zmizí. Děje se to naprosto náhodně. Třeba jednou ze 3-4 otevření. Nesetkal se s tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 27. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2020 (editace) Mne sa to stávalo pravidelne, keď som za jazdy rozsvietil interiérové svetlo. Popri hláške o otvorenom kufri ešte blikali všetky interiérovky. U mňa to spôsobovala chybná LEDka v kufri. Pomohla objednávka z iného zdroja...: https://www.aliexpress.com/item/32787093369.html Editováno: 27. Srpen 2020, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 Bud LED modul v kufri, alebo chybajuce zvysne LED ziarovky interieru. Prislo sa na to nahodou, ze ak je v kicri LED a zvysok interieru povodne ziarovky, objavuje sa hlaska o otvorenom kufri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofi Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Díky @brrrrm a @wirer. Objednal jsem ještě světlo do kastlíku, protože je stejné jako v kufru. Zkusím nejdřív vyměnit kufr a uvidím jak se chová. Každopádně plán je předělat všechny int.světla na LED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofi Vloženo 9. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 (editace) Zpět se vrátím k otázce, problikávání otevřeného kufru na MFD. Jak píše @brrrrm tak při rozsvícení interiérového světla se to děje ve 100% situacích. Světlo do kastlíku bylo objednané z jiného zdroj (ten co uvádí @brrrrm) a na výše uvedený problém nemá vliv :-( Mám tím pádem momentálně ze dvou zdrojů (oboje Ali) dva páry světýlek. Přihrádka před spolujezdcem a kufr (oboje je stejné světlo). Ať vyměňuji jak vyměňuji tak pokud vyměním světlo v kufru za LED tak vždy začnu dostávat ono oznámení. Je nějaké jiné řešení než kompletně výměna všech int. světel za LED? Není možné nějak nakódovat? Ideálně přes Car Scanner. PS: zvláštní, že na druhé Fabii (jen krátká a o dva roky starší) co máme doma je vše ok EDIT: Nebral někdo třeba tohle? Že bych to vyřešil jedním nákupem :-) https://www.aliexpress.com/item/4000706770574.html Editováno: 9. Listopad 2020, autor: Cofi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 9. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 (editace) Ja bych sel k Osramu, jestli mam ledky dat k interieru. Cena mozno je vysoka ale jsou kvalitni a vydrzi to vice. Myslel jsi o led panelech? Neco takoveho Podivej k teho vlakna. Borec dela osvetleni na led panelech Led Panel Editováno: 9. Listopad 2020, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2020 Interierove svetla sa nakodovat nedaju ziadnou diagnostikou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofi Vloženo 10. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2020 @TOMUS O LED "panelech" jsem nepřemýšlel, i vzhledem k tomu, že snad všichni ostatní mění jen žárovky a jsou v pohodě. Přijde mi to i jako nečistší a většinou nejjednodušší řešení. @wirer Já, že v Car scanneru jsou pod Light Adaptation nějaké možnosti i na světla v interiéru, minimálně mě to tam nabízí myslím osvětlení pro nohy (což teda Fabie nemá) a Glove box. Tak jsem myslel, že by to někde pošťourat mohlo jít. Škoda. Zkusím asi objednat ten kit na celé auto a uvidím. Ty necelé 300kč není zase tak hrozné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2020 @Cofi Led panel bude ti lip svitit 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2020 F3 osvetlenie noh moze mat, dokonca LEDkove - https://wirer.sk/led_nohy/ F3 osvetlenie pod radiom moze mat - https://wirer.sk/f3_led-pod-radiom/, FL ma uz asi aj v zaklade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 11. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2020 zkusil bych to resit tak, ze v kufru bych nechal svetlyko a do kastliku bych dal led zarovku.. ta v kastliku uplne staci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofi Vloženo 11. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2020 Zrovna o kufr mi jde nejvíc. Tam to originál světýlko svítí fakt mizerně :-( Dnes je na Ali akce, tak objednám ten kit na celé auto a uvidí se. ODKAZ @wirer Ve tvém podání může F3 mít i vířivku a heliport :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 16. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2020 (editace) Já přemýšlím o led pásku do kufru tak 1m ale nevím kolik W si mohu dovolit PŘIDAT NA ORIGINÁL KABELI K LAMPIČCE například dá tam 24W a ledek je přes 200 na 1M nebo 80ledek na 1m , ale jen 8 W aby to svítilo PÁSKY atd. ROOMSTER 2006 BEZ SIGNALIZACE PRASKLÉ ŽÁROVKY , nebo bez jiný signalizace .a to je výhoda . Jedná se mi o mikrospínač , pokud to jde přes nějakou konfortní jednotku aby ji neodpálil . atd aby ty 24 W třeba snesli. a utahli . https://www.toplux.cz/led-pasky-2/075073/ Editováno: 16. Prosinec 2020, autor: standa 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 16. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2020 Nevim proc chces dat 24w na misto 3W nebo 5W? Pro mne je to blbost Muzes zkusit tenhle pasek led Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 1. leden 2021 Sdílet Vloženo 1. leden 2021 Máte niekto skúsenosť s OSRAM ledkami ?? Zaujíma ma či sa to za tie € oplatí. Mám na myslí sulfitky a W5W alias T10. Chcem povymieňať LEDky v interiery na strope a osvetlenie nôh ale chcem niečo spolahlivé čo vydrží aspoň 2 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. leden 2021 Sdílet Vloženo 1. leden 2021 Nekupuj cinskych osramu. stoji za hovno. Na jutube je video jakhle kluk kupil cinske origo osramy h7. Video je dlouhe. Trva skoro 1 hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 1. leden 2021 Sdílet Vloženo 1. leden 2021 Nechcem cinske osrami chcel som s alza.sk objednat. Pripadne podobny eshop. Ak mi niekto doporuci nieco aj z aliexpresu a vydrzi mi to dva roky a svieti to dobre tak sem s tym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. leden 2021 Sdílet Vloženo 1. leden 2021 Nevis odkud alza bere osramky. Ted' vsechno jde o cinoli 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medved09 Vloženo 1. leden 2021 Sdílet Vloženo 1. leden 2021 (editace) Cau mam vyzkousene philips se zlutym paskem a dale osram LEDdriving. Ty philipsy maji pro me prijemnejsi svetlo (teplotu i difuzor). philips mam uz nekolik let, osram necele dva roky. Konstrukcne jsou podobne, philips ma valcovy difuzor, osram kulovy. Editováno: 1. leden 2021, autor: Medved09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.