ghostrider Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Mam takovej lama dotaz. Mam O II RS TFSI rok 2006 a radio Audience ... tak a ted, pujde mi tam dat NEXUS bez nejakych potizi? Bude pasovat misto radia? Ramecek koupim a antenu GPS -> nevite jaky konektor musi mit antena? Fakra nebo? Nemate nekdo odkaz? Jde mi o to, aby se nemusela prepinovavat el. nebo neco podobneho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ahoj, mam takovy problem s Nexusem a nevim,na koho bych se obratil.Mam na navigaci napojene DVD a pri jizde jsem slysel ruseni,tak jsem nechal namontovat od znameho odrusovac,jenomze problem byl stejny,tak jsem si to rozdelal a odrusovac vyndal,bohuzel jsem po smontovani zjistil ze mi pri spusteni DVD obraz lita a trepe se.. zkousel jsem dat novy prevodnik obrazu,odpojit odblok obrazu za jizdy,zkusili jsme i externi napajeni na DVD ze zalozni baterie ale vysledek je stejny.. nevi nekdo,jestli je nejaky odrusovac i v navigaci ? Nebo je mozne,ze mi v ni neco odeslo ? Kdyz stisknu AUX a nemam napojeny DVD prehravac,tak vidim na obraze,ze to lita stejne jak pri spustenem stavu,takze DVD je taky ok. Diky za kazdou odpoved !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Anténa má 100% konektor FAKRA...... Ten zbytek si myslím, že je to zcela bezproblémů jen to tam dáš a nakóduješ (nebo v servisu) a frčí to..... Mam takovej lama dotaz. Mam O II RS TFSI rok 2006 a radio Audience ... tak a ted, pujde mi tam dat NEXUS bez nejakych potizi? Bude pasovat misto radia? Ramecek koupim a antenu GPS -> nevite jaky konektor musi mit antena? Fakra nebo? Nemate nekdo odkaz?Jde mi o to, aby se nemusela prepinovavat el. nebo neco podobneho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Ahojte, prosiím Vás nemůžete mi objasnit na co má NEXUS 3 fakra konektory na navigaci to není popsaný Modrý - GPS anténa Bílý - Rádiom FM a AM Khaki - ????? Díky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smicik Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 chtel byh se informovat jestli zobrazuje nexus napr. pri ovladani klimatizace nebo parkovaci asistent na display? Kamarat ma jenom klasicke org STREAM MP3 a jemu to i kdyz pridava teplotu ukazuje stupne na display radia, ja jsem zapojil nexus do sve octavie a nic takoveho mi neukazuje. Tak nevim jestli to nema nic ukazovat nebo je to spatne zapojeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.j Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Nexus tieto informácie nezobrazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave82 Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Dobrý den, rád bych se optal o radu, kde jsem si vypálil do Nexuse aktuální mapy ČR08/09 na cd Verbatim super AZO v clone cd rychlost 4x. Dal jsem cd do navigace a běželo asi den. Poté jsem druhý den nastartoval a navigace načetla a najednou cd je nekompatabililní. Budu rád za každou radu. Jen pro upřesnění. Rozebral jsem navi, vyčistil čočku i čistící cd jsem koupil, vyzkoušel jsem to vypálit z různých serverů a pořád mi to dělá stejně(někde mi to ani nenaběhlo). S klasickými hudebními cd problém není. Děkuji Dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Poraďte jak jste vyřešili GPS anténu. Sehnat GPS anténu vnitřní (ne toho debilního žraloka) s FAKRO snad nejde. Jo a nevíte jméno AUX konektoru ? ( co je v něm ten audio vstup a video ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Poraďte jak jste vyřešili GPS anténu. Sehnat GPS anténu vnitřní (ne toho debilního žraloka) s FAKRO snad nejde. Jo a nevíte jméno AUX konektoru ? ( co je v něm ten audio vstup a video ? Tak našel jsem firmu, která má vše na co si vzpomenete a za poloviční ceny než tady tolikrát zmiňované firmy. Které jsou podle mě nechutní zloději. Takž posuďte samy www.tme.cz Myslím, že GPS s Fakra za 200,- je paráda. Multimediální adaptér pro video za 1500,- zlatý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 (editace) Tak našel jsem firmu, která má vše na co si vzpomenete a za poloviční ceny než tady tolikrát zmiňované firmy. Které jsou podle mě nechutní zloději. Takž posuďte samy www.tme.cz Myslím, že GPS s Fakra za 200,- je paráda. Multimediální adaptér pro video za 1500,- zlatý zajímavý obchod... BTW tou GPS anténou bez FAKRA konektoru jsem si poškodil konektor na navi Asi si objednám s FAKRA konektorem. Editováno: 28. Červenec 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 neukazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 neukazuje Co neukazuje ? Neorzumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Zdravím ,sháním aktuelní mapy pro Nexuse . Nabídky posílat na můj SZ. Díky všem Bburago Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 (editace) Zdravím ,sháním aktuelní mapy pro Nexuse . Nabídky posílat na můj SZ. Díky všem Bburago Já bych taky chtěl mapy do nexuse... dnes jsem přivez octuli a je tam pouze německý cd... díky za nabídky - tomi.kral@seznam.cz Editováno: 24. Srpen 2009, autor: century Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Já bych taky chtěl mapy do nexuse... dnes jsem přivez octuli a je tam pouze německý cd... díky za nabídky - tomi.kral@seznam.cz Našel jsem pár linků na stažení, ale nefungujou, nemá někdo, kde by se to dalo popřípadně stáhnout? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 mam 09 mapy. vice na 776200941 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smituch Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 (editace) Našel jsem pár linků na stažení, ale nefungujou, nemá někdo, kde by se to dalo popřípadně stáhnout? díky Tiez som nasiel nefunkcne linky (ktore asi pred 2 mesiacmi este fungovali), ale potom som nasiel este na: http://www.filecrop.com/search.php?w=Telea...ze_f=&c=100 je tam toho viacej, uz len trpezlivost pri stahovani :-) Napalit na CloneCD, pouzit prilozeny profil a palit max. 4x. Mam dobru skusenot s palenim na Verbatim Crystal AZO. Skusal som to palit na novom notebooku, no mechanika CD nechytala. Ked som to vypalil na starej napalovacke v starom compe, tak to ide OK. Vela stastia :-) Editováno: 7. Září 2009, autor: smituch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MisacekSK Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Zdravím. Má tu niekto nejaký šikovný nápad ako dostať nejakú mapu Slovenska do Nexusa? Som z toho zúfalý....asi ho vyveziem na smetisko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Dobrý den, rád bych se optal o radu, kde jsem si vypálil do Nexuse aktuální mapy ČR08/09 na cd Verbatim super AZO v clone cd rychlost 4x. Dal jsem cd do navigace a běželo asi den. Poté jsem druhý den nastartoval a navigace načetla a najednou cd je nekompatabililní. Budu rád za každou radu. Jen pro upřesnění. Rozebral jsem navi, vyčistil čočku i čistící cd jsem koupil, vyzkoušel jsem to vypálit z různých serverů a pořád mi to dělá stejně(někde mi to ani nenaběhlo). S klasickými hudebními cd problém není. Děkuji Dave zřejmě používáš špatný postup při vypalování....Mě to chodí bez problémů..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MisacekSK Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 zřejmě používáš špatný postup při vypalování....Mě to chodí bez problémů..... ja som mapy napaloval na toto v clonecd rychlost 1x a po tom vsetkom co som sa docital vo viacerych diskusiach sa cudujem ze mi to vyslo na prvy raz...mapy mi uz idu druhy den bez problemov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enja Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Dobrý den, rád bych se optal o radu, kde jsem si vypálil do Nexuse aktuální mapy ČR08/09 na cd Verbatim super AZO v clone cd rychlost 4x. Dal jsem cd do navigace a běželo asi den. Poté jsem druhý den nastartoval a navigace načetla a najednou cd je nekompatabililní. Budu rád za každou radu. Jen pro upřesnění. Rozebral jsem navi, vyčistil čočku i čistící cd jsem koupil, vyzkoušel jsem to vypálit z různých serverů a pořád mi to dělá stejně(někde mi to ani nenaběhlo). S klasickými hudebními cd problém není. Děkuji Dave Měl jsem stejný problém se stejnou značkou CD. Po vypálení na CD značky Kodak Gold problémy přestaly a mapy fungují bez problémů - od začátku roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomet Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Ahoj, mám takový problém. Vyhořel mi integrovaný obvod u Nexuse a nemůžu přečíst typové označení toho švába, protože je propalený. Nemá někdo fotku oddeklovaného Nexuse, kde bych to vyčetl? Kde se dají tyto součástky koupit? Servisní manuál pro Nexus nemohu nikde najít. Jinak na navi vše šlape, jen každé 3s lupne v repro at je zapnutá nebo ne. Za případné rady všem děkuji, už jsem z toho zoufalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bierkof Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Cauky vsem, mam octavie II s original nexus radiem + navigace, hodne dlouho fungovalo bez problemu ale tedka se mi stava ze proste nejde vyndat cd, tak jsem to rozebral a zjistil jsem po sundani horniho krytu radia ze kdyz tam nejak blbne takova mala packa na vyskakovani cd, kdyz jsem ji pridrzel tak cd normalne vyjelo, dale mi blbe ovladani na cd, respektive na posouvani na dalsi pisnicku, proste takova ta sipka. Nevite zda to v servisu jsou schopni opravit a kolik to tak muze stat, stalo se to nekomu z vas uz. Jsem z ceskych budejovic a docela bych potreboval nejakou pomoc. Ps: za dobrou radu jsem ochoten poslat funkcni cd s navigacema verze 2009/2010. Stahl jsem to z netu a je to plne funkcni, nebo poslu odkazy na stranky kde se to da stahnout. Takze pokud mi nekdo poradi jak tento problem s cd mechanikou vyresit, nabizim toto jako protisluzbu. Hans Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 to je rozumne slovo, nabidnout odkaz na mapy zdarma a ne tady prodavat neco, co ukradnu na internetu.. jinak vsem ostatnim jdou vsmahle mapy do Nexusu a mne ne.. mam stare mapy Alp, Nemecka ale nove mapy 2009/2010 mi tam proste nejdou.. tak asi pujde do popelnice, kram jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Asi jsem lama-ale řekněte mi jak na nexusu naladit určitou frekvenci (manuálně). Třeba 100 Mhz-chci to kvůli FM transmiteru. Mě to pořád ladí jen automaticky. Dík za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.