Prosinec 7, 201113 r |Ví někdo jestli Nexus ukazuje aktuální čas na dispelji, případně jak ho tam dát? Stream ho měl a to mě docela štve, nebo sice mě moc ne a moji druhou polovičku ano, už jen to že neumí ukazovat parkováky a topení mě stve, ale toto je věc kterou čekám i od kazeťáku.
Prosinec 10, 201113 r Chlapy sháním mapy do navigace Nexus. jsem z Ostravy, byl bych rád kdyby se někdo ozval poblíž. dik.
Prosinec 26, 201113 r Zdravím, možná můj dotaz už od někoho zazněl. Prosím o info, jak zapojit AUX do Nexusu. V loketce nic nemám. Musím vyndat navi a připojit do zdířky, nebo "vytvářet" nějaký spoj? Díky.
Prosinec 27, 201113 r aha, takže nějaký konektor do svorkovnice ISO? Koupím ve Škodovce? Taky nevím, kde zjistím PIN? Když ji odpojím, budu jej muset asi zadat, ne? Díky.
Prosinec 28, 201113 r jsem kluk šikovnej. Vložil jsem tam zásuvku na USB, 3,5 JACK a paměťovku. Přikoupil jsem flashku 16 GB a je vyřešeno. Už to běhá, jako měnič. Problém s navi je možná taky vyřešenej. Prohnal jsem tam čistící CD a pobralo to původní. Jsem zvědavej, jestli to nějakou chvilku vydrží. Rozebírat a čistit mechaniku se mi opravdu nechce. Díky všem za rady.
Prosinec 30, 201113 r Taky jsem si myslel jak si koupím čistící cd tak mi půjdou pálené cd, nejdou MFD2 navi bere asi jenom origo
Leden 9, 201213 r Ahoj, dnes jsem narazil na problém s mojí navi. Roky mi bezchybně funkuje (pominu-li, že párkrát zamrzla). Dnes ovšem za jízdy zamrzla definitivně. Po chvilce mrazu zčernala a napsala: "nenalezena žádná navigační jednotka". Nepomohlo vypnout zapnout (zřejmě nejede na woknech) nepomohlo nechat přes hodinu auto stát zamčené, nepomohlo nic. Když vyndám CD, napíše: chybí navigační CD. Když CD zandám (originál), napíše již zmíněnou hlášku o nenalezené navigační jednotce. Co teď? Najde se machr, co mi poradí? Nerad bych se s navi rozloučil. Už jsem si na ni zvykl a navíc ta neochota zlodějů ji krást, to je fajn.. Prosím poraďte! Díky Zahrádka
Leden 16, 201213 r Tak jen pro úplnost. Odpojení baterie pomohlo. Měl jsem strach, že bude problém s PINem, nemám jej, ale vše proběhlo tak, jak má, načetl se z řídící jednotky a směle se nechávám dále navigovat nexusem Díky za pomoc, byť byla tak triviální.
Leden 18, 201213 r Chlapi jak mam zprovoznit origo cd měnic s MFD2 mi to nejde nemáte někdo zkušenosti dík
Leden 19, 201213 r Musí jít, od chlapa co jsem to kupoval tak to šlo, ale koupil si jiné rádio myslím že RNS 510 a taky mu nešel měnič , taky neví jestly se to má nějak kodovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.