lukas474 Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Bez toho to snad asi ani nejde. poradil som sa s odbornikom a predsalen som nakoniec použival pripravky ine ako on ktore mi viac vyhovovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Nejaky postup ako zhodit oblozenie na prednych dverach? Nechcem to pototo, tak pre istotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Proč to píšeš do údržby interieru? Nějaké návody na demontáže v tomto tématu nestrpím. Založ na to klidně téma nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kadeřník Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Muzu se zeptat na vas nazor jak casto cistit kozene ventilovane sedacky? Myslim tim co se tyce hloubkove penetrace. Je mi jasne ze sem kazdy napise ze zalezi na opotrebeni atd. Za 3 tydny si pujdu vyzvednout novy wagen a nikdy jsem kozene sedacky nemel. Tak by me zajimal interval v jakem casovem horizontu penezrovat atd. Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas474 Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 neviem čo kokretne myslíš hlbkovou penetraciou ale ak osobny nazor tak čistim interier 2-3x tyždenne iba handričkou vlhkou, 1x do mesiaca cca to prečistim dôkladne aj naimpregnujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kadeřník Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 Hloubkovou penetraci jsem myslel impregrani. Spatne sem se vyjadril. Jinak dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 18. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2016 Impregnaci kůže dělám cca 1x ročně, zrovna dnes jsem dával auto na ruční mytí - interiér/exteriér, tak jsem přidal i impregnaci kůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.cz Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 Prosím nemáte někdo informace , které části S3 interiéru při kombinaci alcantara/kůže jsou koženka ? Jde mi o správnou údržbu , záda předních sedaček, dveřní panely, mám pochybnosti i o jiných částech. Bohužel jsem nikde tyto informace nenašel. Předem dík.Odesláno z mého SM-G903F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Máte nějaký tip, jak vyčistit binec, který se časem nahromadí mezi kolejnicí předního sedadla a plastem prahu dveří? Ta spára je příliš úzká a ta běžná plochá úzká hubice od vysavače tam neprojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Hledej na webu něco jako elastická hubice na radiátory, některé jsou užší než klasické příslušenství k vysavači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Máte nějaký tip, jak vyčistit binec, který se časem nahromadí mezi kolejnicí předního sedadla a plastem prahu dveří? Ta spára je příliš úzká a ta běžná plochá úzká hubice od vysavače tam neprojde. Pusť vysavač na větší výkon a vysaješ to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 Ahoj, ako je to s údržbou tých svetlých kožených sedačiek v S3 L&K? Nešpiní sa to moc od riflí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 Špiní, ale koukám, že nemáš perforaci, tam se to čistí krásně, když to nastříkneš 1x měsíčně nějakým kvalitním čističem na kůži a setřeš hadrem, budeš ok :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 Práveže to je len ilustračné foto. Vyberám káru a žena chce strašne ísť do toho svetlého interiéru a ja zas do ventilovaných sedačiek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 no je vidět, že nemáte děti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 10. Březen 2018 Sdílet Vloženo 10. Březen 2018 u te ventilace je vetsi problem s tim, ze to zapadava do tech direk nez se spinou, akorat pri cisteni nestrikas ten prostredek na sedacku, ale musis tim dostatecne navlhcit hadr a pak to utrit, ale je to resitelny, ty deti nevim, v nejhorsim jim proste v aute nedas jidlo a sundas boty, kdyz bude bahno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 7. Červen 2018 Sdílet Vloženo 7. Červen 2018 (editace) Čím čistite prosím prach,pyl a podobně z přístrojové desky,budíků?Dneska jsem to nevydržel,bohužel,byla tam už pěkná vrstva, vzal čistý hadrík,a nějaký přípravek na okna všechno navhlčil a otřel,bylo to pěkný,ale už vidím ty vlasečnicové škrábánce;).Jako vždy. Editováno: 7. Červen 2018, autor: PetrKV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBUBU Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 V 4. 12. 2015 na 8:44, michal2009 napsal: Není zač. Takže přikládám odkaz na ošetření kůže, lepší produkty nejsou a je to i za solidní penize. Pokud mate zájem, link na testy a feedback na tento produkt na detailingclubu: http://detailingclub.cz/viewtopic.php?f=26&t=794 K zakoupení např. zde: http://www.detailingshop.cz/darkove-sety/ds-set-na-osetreni-kuze/ Pokud bych šel do Superba, váhám u kůže s odvětrávanými sedáky nad černou vs béžovou, která dodá pocit luxusu, ale jak je to s praktičností? Kamarád to měl na Supu a už nikdy více. Časem prý modré šmouhy od džín, kde jaké okopnutí apod. Samozřejmě musím brát v potaz, že mám dvě děcka (6/12let), takže asi celkem sebevražda co? I když z 90% jezdím v autě sám... Nicméně, když jsem se díval na přípravky na ošetření kůže a recenze ostatních uživatelů na vašem fóru tak pecka! Na druhou stranu nechci si trhat hlavu jakou jsem udělal kravinu, že jsem šel do béžové a čistím interiér každý den. Jistota nakonec bude v té černé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 Černá co jsem měl možnost zkusit je peklo v létě, béžová není až tak problém u čištění - modré pruhy to opravdu dělá, ale když to cca 1x měsíčně a možná ani to ne vezmeš čističem, tak ta špína ještě ani není vidět, ale poznáš to na hadru, co jsi setřel a sedačka pořád jako nová... A kůži bez odvětrávání už nikdy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBUBU Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 Hmm... máš recht, to mi nedocvalko, že černá kůže udělá v létě z auta slušný peklo a než spustíš odvětrávání, tak si z půlek uděláš vařený koleno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapitan9 Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 Mám rovněž béžovou kůži s odvětráváním v SIII. V 4/2018 jsem ji vyčistil a naimpregnoval pomocí Dodo(dle informací tady) a od té doby jen časem setřu čistým vlhkým hadrem. Jezdím v černých a modrých" jeans" a opravdu bez problémů! I teď v létě sedadla nejsou rozpálená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBUBU Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 SUPER a díky za tvoji zkušenost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 No ještě jedno řešení může být Alcantara. Máme černou variantu a i v současných vedrech nepálí a je příjemná. V zimě doufám naopak nebude studit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.cz Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 (editace) 2bojler: mám 2 roky a potvrzuji přesně co píšeš a v zimě nestudí než se prohřeje topení. ALE, i když je lepší než textil, údržba má oproti kůži své háčky. Alcantara velice nesnáší promočení a následně se tvoří nepěkné mapy, které jdou odstranit speciálním čističem a nakonec i cuckovatí, což vůbec není lehké odstranit. Takže hned vše čistit ( speciálním čističem) a impregnovat (speciální impregnaci...ale ani ta nevydrží věčně) , impregnovat, impregnovat a dávat pozor na luxování nástavci s ostřejšími hranami, tedy pokud plánujete mít auto déle než 2-3roky a strávíte v autě více času. Já mám auta na sebe a vždy okolo 5ti let 40-50t km za rok, takže pečuji, ale Alcantara mám asi naposled. O kůži se pečuje mnohem lépe. Za mne je nejlepší verze je perforovaná kůže + údržba jak píše BUBUBU i Plzeňáček + zákaz svačení v autě. Editováno: 3. Srpen 2018, autor: jak.cz 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosturp@gmail.com Vloženo 26. Květen 2019 Sdílet Vloženo 26. Květen 2019 Tento topic je aj o cisteni plastu v interiery, ale nikde sa tu nic konkretne nespomina, preto poprosim o tip...cim cistite pristrojovu dosku, oblozenie dveri a ostatne plastove casti interieu superbu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.