Mirek 835 Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 No normální to není. Určitě to dolej i tou DOT 3kou. Beztak budeš mít někde asi problém z těsností. Hodně často propouští zadky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 zdravim,tak teklo pravy prase:-) ale chci se zeptat po vymene zadnich brzd mi po par hodinach stani stuhne brzdovej pedal je to normalni nez si to treba sedne nebo to mam resit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Pokud vypneš motor a asi 3 krát šlápneš na brzdu tak máš pedál taky tvrdý. Jak nastartuješ, tak musí změknout. takže pokud to tak máš,tak nic neřeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 to vim ze kdyz 3krat slapnu bez motoru tak vyslapu vzduch...zastavim drzim brzdu vypnu motor dam kvalt a jdu. Po par hodinach pedal tvrdej, docela neprijemny v kopci:-D nastartuju pedal zmekne. jen me to prekvapilo pac pred opravou byl pedal porad mekej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vejmitsch Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Ahoj, rád bych vás požádal o radu či názor. Mám následující potíž: začalo to tím, že při ostřejším průjezdu zatáčkou se rozsvítila kontrolka ruční brzdy a ozvala se výstražná zvuková signalizace - 3 otravné zapípání. Zprvu se toto projevovalo hlavně při opravdu ostřejším projetí, ale nyní už stačí běžná zatáčka a odedneska i rozjezd do kopce a v zatáčce to pípá a bliká dokud že zatáčky nevyjedu. Vysledoval jsem, že je to nějak spojené s tím, jak se zvedne zátěž/přetížení zadních kol. D Děkuji všem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Si si isty ze to je rucna brzda? Nieje to kontrolka hladiny brzdovej kvapaliny?Odoslané z MediaPad T1 8.0 Pro pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Citovat Tak tohle už bylo tady: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vejmitsch Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 (editace) před 35 minutami, Vejmitsch napsal: No, je to kolecko s vykřičníkem. Mám Fabii 2006 Sem blbě jsem už takhle večer. Je to samozřejmě kolečko ne trojuhelnik Editováno: 15. Srpen 2016, autor: Vejmitsch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 To ale není kontrolka ruční brzdy. Dej sem fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Je to ono? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vejmitsch Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Nicméně zítra se mrknu, před měsícem to bylo v servisu a měnili mi servisní kapaliny, tak třeba to bude nějaká blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 (editace) myslíš na obrázku jako číslo 13 Editováno: 15. Srpen 2016, autor: Luďa oprava čísla z 12 na 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Luďo, kdes to vzal - to jsem ještě neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 na Diesel Power .cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Pokial to je 13 tak skontrolu tu kvapalinu, ak je jej malo tak pri naklonoch by to mohlo signalizovat.Odoslané z MediaPad T1 8.0 Pro pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 před 5 minutami, Luďa napsal: na Diesel Power .cz Jenže pokud vím, tak FI takovou kontrolku nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Kontrolku na hladinu brzdovky F1 má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 pawouku vím, právě to mě zaráží co jinýho by to bylo. ale když sem psal číslo, tak sem se uklepl - 12. Už to je opravený na zprávnou 13ku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vejmitsch Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 Ahoj, prvně se omlouvám se svou hloupost, místo abych psal dotazy na web, jsem se měl podívat na stav hladiny brzdovky, která je opovážlivě nízko, takže ji někde koupím a doleju a pak to snad bude OK. Ale všem děkuji za ochotu pomoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 OK, takže LOCK and DELETE, aby to nepletlo další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia 1.2htp jezdec Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 Taky se přidávám k problému s ruční brzdou :( Kontrolka pípne 3x a bliká celou cestu. Jen při rozjedu. Když to natočím a stojím, čidlo funguje normálně. Včera sem ho vyčistil, a dělá to stále, rozjedu se na cca 5km/h a začne to. 3x píp a blikání celou cestu ( čidlo už pak nereaguje jestli je zatažená, nebo dole nehraje roli. Bliká pořád. Brzdovka je na max. Nikde neuniká. Zjistil sem, že mi při svícení svítí led světlo ( horní brzdové) ale jen napul (levé 3 ledky) může to mít nějakou spojitost, důvod ? Díky za tipy. Ruční brzda mi přijde trošku povolená, protože brzdí nějak líp až na 3,4 zubu. ( uplně nahoře) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.