Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...
Vloženo

zdravim,tak teklo pravy prase:-) ale chci se zeptat po vymene zadnich brzd mi po par hodinach stani stuhne brzdovej pedal je to normalni nez si to treba sedne nebo to mam resit

Vloženo

to vim ze kdyz 3krat slapnu bez motoru tak vyslapu vzduch...zastavim drzim brzdu vypnu motor dam kvalt a jdu. Po par hodinach pedal tvrdej, docela neprijemny v kopci:-D nastartuju pedal zmekne. jen me to prekvapilo pac pred opravou byl pedal porad mekej

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Ahoj, rád bych vás požádal o radu či názor. Mám následující potíž: začalo to tím,  že při ostřejším průjezdu zatáčkou se rozsvítila kontrolka ruční brzdy a ozvala se výstražná zvuková signalizace - 3 otravné zapípání. Zprvu se toto projevovalo hlavně při opravdu ostřejším projetí,  ale nyní už stačí běžná zatáčka a odedneska i rozjezd do kopce a v zatáčce to pípá a bliká dokud že zatáčky nevyjedu. Vysledoval jsem, že je to nějak spojené s tím,  jak se zvedne zátěž/přetížení  zadních kol. D

Děkuji všem za radu

Vloženo (editace)
před 35 minutami, Vejmitsch napsal:

No, je to kolecko s vykřičníkem.  Mám Fabii 2006

Sem blbě jsem už takhle večer.  Je to samozřejmě kolečko ne trojuhelnik

Editováno: , autor: Vejmitsch
Vloženo

Ahoj, prvně se omlouvám se svou hloupost, místo abych psal dotazy na web, jsem se měl podívat na stav hladiny brzdovky, která je opovážlivě nízko, takže ji někde koupím a doleju a pak to snad bude OK. 

Ale všem děkuji za ochotu pomoci ;)

• o 4 roky později...
Vloženo

Taky se přidávám k problému s ruční brzdou :( Kontrolka pípne 3x a bliká celou cestu. Jen při rozjedu. Když to natočím a stojím, čidlo funguje normálně. Včera sem ho vyčistil, a dělá to stále, rozjedu se na cca 5km/h a začne to. 3x píp a blikání celou cestu ( čidlo už pak nereaguje jestli je zatažená, nebo dole nehraje roli. Bliká pořád. Brzdovka je na max. Nikde neuniká. Zjistil sem, že mi při svícení svítí led světlo ( horní brzdové) ale jen napul (levé 3 ledky) může to mít nějakou spojitost, důvod ? Díky za tipy. Ruční brzda mi přijde trošku povolená, protože brzdí nějak líp až na 3,4 zubu. ( uplně nahoře) 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...