gala1 Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Ahojte, pred rokmi sa mi zlomil prut na anténe. Vtedy sa mi to ešte podarilo "opraviť" sekundovým lepidlom, ale pred sviatkami mi to zlomilo po druhý krát, a teraz je už potrebné vymeniť celú anténu aj s plastovým základom na karosérii. Ja ale potrebujem čo najkratší prut, aby som sa zmestil do dosť nízkeho garáža. Mohli by ste mi odporučiť nejaký výrobok (nechcem z Číny)? Vopred ďakujem za rady! Pripojil som obrázok klasickej antény. Teraz mi napadlo, že by ten prut by mohol byť aj polohovateľný, keď vôbec také existuje. Ešte raz vďaka za príspevky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 (editace) Môžeš zohnať aj anténu s krátkym prutom. Dávala sa na Fabie s navigáciou (kvôli GPS anténe). Vyzerá to ako malá plutvička a na konci má ešte krátku anténu. Mám to a príjem je dobrý.Druhá možnosť pre teba je neoriginálna žraločia plutvička. Je toho plný internet a dá sa dať aj do farby. Mám ale pocit, že s kvalitou príjmu pôjdeš dole. Editováno: 3. leden 2016, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 FII měla od MR2011 krátký prut antény pro všechny modely. Ovšem bez ploutvičky. Základna by měla být tato. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Toto sa mi nejak nezdá. Kamarát má na MY13 dlhú anténu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Možná, že to správně má být MR2012 - teď jsem se díval, že na svoji Octavii jsem ji (krátkou anténu) přendával ze služební FII FL MR2012. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Bude to od MR2012 - v Etce je od 30.5.2011 změna antény na tu krátkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 No, kamoš má anténu dlhú, auto objednané 06/2012, a prevzal ho niekedy 09/2012. Fabia II Combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Hm, tak to netuším, co v tom je. Ty služebáky jsou někde z listopadu/prosince 2011. Rádio tam je Blues. Kolega si ji tam tehdy měnil také na svoji OII FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 mám mr2012 a krátkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Kup si sklápěcí anténu: http://www.aunika.com/Autoanteny/Anteny-do-zadni-casti-strechy/Stresni-antena-s-fantomnapajenim nebo nahraď zlomený prut nějakým kratším, se stejným závitem. Dá se koupit v některách obchodních domech, u pump apod. http://www.aunika.com/Autoanteny/Antenni-pruty/AM-FM-antenni-prut-23cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1TOM1as1 Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Pokud do té garáže parkuješ často, tak pokaždé sklápět anténu je dost otravný, sám jsem kvůli tomu měnil za kratší prut Původní anténu jsem měl sklápěcí, pak jsem ji měnil za tu krátkou, co se dávala na některé facelift fábky, asi podle výbavy a rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.