MB19 Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 (editace) Ahojte mam problem ktory sa ale neopakuje stale.Niekedy sa mi stane ze mi vyhodi riadiacu jednotku konfortu.Cize nejde climatronic,central,smerovky ale vystrazne idu,viac veci som si nevsimol cize cela jednotka komfortu.Nestretli ste sa stym niekto?Ked odpojim baterku a nasledne ju zapojim tak ide vsetko normalne.Stalo sa mi to asi tri krat.Poradte ak viete kable som pozeral a vyzeraju ok Editováno: 2. leden 2016, autor: MB19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Na diagnostice neni zadna chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 2. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2016 (editace) Ano na Vagu ukaze vsetko co vypadlo climatronic central atd...Ale nic viac ziadna chyba ktora moze mat takyto dôsledok. Editováno: 2. leden 2016, autor: MB19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 To neznamená, že to dělá jednotka komfortu. To může shazovat každá jednotka co je na komfortu. Většinou to bývají dveřní jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 3. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Myslis dverne microspinace vo dverach co su v zamkoch?Ale divne je ze to nerobi pravidelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 Mikrospínač CAN určitě neshodí a to je zámek...to není jednotka ve dveřích.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 3. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2016 A kde mam hladat chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 4. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Ako to opravim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 dveřní jednotky jsou na motorech stahování oken. Blbý je, že ti to dělá občas - to se velmi špatně hledá. Zkus vypozorovat, jestli projevení závady na něčem závisí. Zkus zkontrolovat kabely ze sloupků do dveří 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 5. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Kable som kontroloval ako prve a vsetky su v poriadku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Tohle vyloženě dělá nějaká jednotka. Například vytopené tažné v kufru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maga Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Skontroluj v akom stave je batéria. Napríklad mne sa stalo, že pred výmenou baterky mi nefungovalo automatické sťahovanie okien OII 08. Po výmene baterky všetko OK. Niekde som sa dočítal, že riadiaca jednotka vypína komfortné funkcie, ak nemá dostatok energie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 6. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Je pravda ze baterka je uz slabsia.Zhodou nahod som uz objednal aj novu tak uvidime.Dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 (editace) Sice neco vypina, napr. ty okna (a vypina se i posilovac volantu, ale to asi nema nic spolecneho s komfortnim systemem, jen na nej proste neni stava). Ale ze by nesly ani blinkry? EDIT: Navic, pokud by to bylo nizkym napetim, tak o tom na diagnostice rozhodne bude nejaka zprava. Editováno: 6. leden 2016, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 6. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Ked to vyhodi tak nejde climatronic,smerovky (ale vystrazne idu)nejde central a stale svieti podsvietenie radia (je tam original radio)a co som si vsimol ked to vyhodi tak sa pusti ventilator pri chladici.Musim skusit ci idu okna to som neskusal,ale uz mi to asi styri dni nespravilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 6. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Ako myslis vytopene tazne v kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 myslí řídící jednotku tažného zařízení (koule za autem), do které natekla voda, potažmo jakoukoliv jinou ŘJ - jinými slovy vše rozebrat a podívat se. Případně sem dát výpis z VAG až to zase vypadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 6. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Ano som aj pochopil ale ja tazne nemam.AZ to vypadne znovu tak sem napisem chyby z VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Vybita baterka urcite nezpusobi pusteni ventilatoru chladice. Takze tu baterku bych rozhodne neresil. Ventilator se asi pusti, protoze nema informace od Climatronicu, ktere jdou pravdepodobne po komfortu... No proste jak pise ferda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 6. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Neviem ci to ma nieco spolocne ale bol tam dorabany alarm tak som ho odpojil ci nahodou nerobi problemy on nakolko bol ovladany kenbasovou zbernicou a ta komunikovala s riadiacou jednotkou cez cembas.Zatial odpojeny alarm asi stvrty den a zatial ziadna chyba.No uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
large5 Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Tak skoro presne takýto problém mám aj ja uz sa mi to stalo aj minulý rok že mi z ničoho nič prestalo íst centrál ale uplne aj dialkové a aj na kluc proste dokazem otvorit iba soferove dvere klucom ale ked mam pustený motor tak dokazem zamknut a aj otvorit tym tlačidlom pri ručnej ale predtým mi tiež púšťalo ventilátor na chladenie motora aj ked ten nebol zahriaty ani na 90 stupnov. ale myslim si ze je to tou baterkou lebo jazdim kratke trasy a ta origos co tam mam 5 rokov to uz asi nevydrzala lebo aj ked som ju nabil tak mi potom central islo na kluc uplne v pohode ale uz o par minut ked som vypol motor to zas neslo takze teraz babo raď. :/ jedine kupit novu baterku a to asi s vyssou kapacitou a štartovacím prúdom ale to zasa neviem či mi alternátor stihne dobit... :/ joj ale som sa rozpísal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 14. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Tiez ti nefungoval climatronic potom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
large5 Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 no praveze iba a len ten central ale dnes mi to kamos napichol na diagnostiku a vyhodilo chybu svorka 50 tak neviem co by to mohl byt :/ ale skusal aj ci to dobre dobija a vsetko v poriadku a aj kluc a vymazal to a veru uz to funguje ako ma ale som zvedavy dokedy... ale presne toto iste aj minulu zimu tak neviem mozno je to tou slabsou baterkou uvidim potom napisem ked sa to zopakuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSo Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Dobrý deň, ide o Octaviu 2, rok výroby 2006. Prišiel som do servisu autom, okna sa otvárali, dvere sa zatvárali a otvárali diaľkovým ovládačom na kľúči a td. Okrem štartera bolo všetko funkčné. Batéria je nová. Dal som vymeniť štartér a keď som prišiel pre auto do servisu tak mi mechaník povedal sorry, ale nedá sa zavrieť okno u vodiča a nejdu zavrie žiadne dvere ani kufor (ten je trvalé uzavretý), okrem dverí vodiča mechanicky kľúčom. Bol som už 4x v škodovackom service, vymenili riadiacu jednotku komfortu, skontrolovali káble, ale chyba sa stále neodstranila. Nevie niekto poradiť aká môže byť chyba? Vopred ďakujem. Jano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.