Přejít na obsah

Automaticke zamknuti pri rozjezdu


mike_k

Doporučené příspěvky

Ono to jde i vyzkoušet. Stačí popojet a požádat někoho, ať zkusí zvenku otevřít kufr, resp. dveře. Když manželka vystoupí a já zajedu do garáže nebo popojedu na parkovací místo u obchodu, tak kufr neotevře, dokud já neotevřu svoje dveře (FABIA I Combi, viz podpis). Co jsem zkoušel po stažení okna kličkou otevřít svoje dveře klikou zvenčí, tak to jde normálně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máme doma Up! a tuto funkci neměl, nicméně šla bez problému dokódovat, práce na 5 minut ;). A vzhledem k tomu, že jsou zámky docela hlučné, tak to jde slyšet jakmile auto dosáhne cca 15 km/h tak se zamkne a jak vytáhneš klíč ze zapalování se odemkne. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Panove ja poznam jestli se auto zamkne pri rozjezdu nebo ne pokud v nem sedim :) Ptal jsem se proto, ze me (respektive manzelcino) auto nam za par dni dodaji tak at vim, jestli je treba to nechat nakodovat. Az donedavna totiz o teto funkci v manualech Skodovackych aut psali vzdy s poznamkou, ze se da na prani nakodovat. Pred par mesici ale tato poznamka zmizela, tak me napadlo, jestli to uz neni dodavano ve standardu (jako u vetsiny konkurence) nebo proste jen zmenili text v manualu.

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...