LukášCBR Vloženo 27. Září 2018 Sdílet Vloženo 27. Září 2018 Přesně tak. Bohužel i na poslední verzi 002 je toto nefunkční na O3 FL 2017. Nelze vypnout, natož změnit výstražný zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Září 2018 Sdílet Vloženo 27. Září 2018 Tak na rapidu 2019 to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Září 2018 Sdílet Vloženo 27. Září 2018 (editace) V 31. 3. 2018 na 11:36, osobne napsal: Tak jsem zkoušel jěco dodělat na rapidu a funguje mi jen HHC. Protočení ručiček a vypnutí pásu nefunguje. Nevíte někdo co jde vše dodělat na rapida 2018-19? Editováno: 27. Září 2018, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Září 2018 Sdílet Vloženo 27. Září 2018 asi budeš muset počkat na vyšší verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. Září 2018 Sdílet Vloženo 27. Září 2018 Zkus kontaktovat skrze aplikaci vývojáře a reportuj tvůj problém nefunkčních úprav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeroA6M Vloženo 29. Září 2018 Sdílet Vloženo 29. Září 2018 (editace) Carista 3.8 beta - 1 Original https://uloz.to/!WU4yEEUF7qpD/carista-ver-3-8-beta-1-build-380001-1-apk Upravena cez LP https://uloz.to/!MWPzKvCQrd5U/carista-v-3-8-beta-1-b-380001-crk-support-apk Editováno: 1. Říjen 2018, autor: zeroA6M 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 (editace) V 26. 9. 2018 na 23:19, zeroA6M napsal: Carista 3.7.1 beta 1 Treba vyskusat :-) https://uloz.to/!gaOUb4IUbTDV/carista-ver-3-7-1-beta-1-build-371001-apk https://uloz.to/!STNDYh9Zjo2x/carista-ver-3-7-1-beta-1-b-371001-crk-support-apk tak ted jsem zkusil ten 2. link a hlasi mi ze nemam in-app purchase dostupne. protoze jsem nepochopil logiku crk.support. holt cele forum jsem dlouho od zacatku necetl a ztratil se v tom;) kdyz bylo psano odemcena apod. ted mam aktivni 7day trial s betou 53 a otci zkusil zapnout HHC a corner. tak uvidim zda to bude fungovat. nasledne zkusil nainstalovat LP a 3.8.1, ale v aute neotestovano. Editováno: 6. Říjen 2018, autor: lumirnavrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Tomšů Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 Zdravím všechny, mám otázku. Jde přes caristu vypnout hlášení o prasklé žárovce, resp. SPZ? Věc další, jde zapnout CH/LH i bez senzorů? Ruční ovládání světel. Díky všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Nepíšeš co máš za auto, takže jen obecně a nemusí fungovat na všech autech. Vypnutí hlášení SPZ - jde CH/LH - nevím jak si to představuješ že by to pak fungovalo, funguje jen LH a to ho musíš ještě při vystupování aktivovat manuálně. Ruční ovládání světel - opět, co tím myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Tomšů Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Omlouvám se, ta szp je myšlena obecné jestli po většinou jde, případně kde to hledat. CH/LH je na O2 po fl, nemá funkcí auto na zapínání světel. Představoval jsem si to tak, že při každém odemčení i za světla se rozsvítí a naopak. Snad už je to pochopitelně. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 7. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Martab asi myslel CH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Ano, myslel jsem CH (po příjezdu domů ťuknout do páčky dálkových a auto potom zůstane svítit). Ale je pro to třeba nechat vypínač světel v poloze potkávacích. Takto to funguje na OIII a novějších, u starších netuším. Co se týče caristy na OII tam tam bohužel zkušenosti nemám. (deaktivace varování osvětlení SPZ je v záložce světel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Ahoj, jak zní přesně v Caristě rozsvícení předních mlhovek při zařazení zpátečky ?? Moc diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Něco jako "turn on fog lights on with reverse", je to hned pod zapínámím Corneru vlevo/vpravo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Supr, diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 U O2 fl je v caristě položka "Cornering lights". Tím se i aktivují mlhovky při zpátečce. Víc možností aspoň já nemám. U O3 je nastavení detailnější. Vypnout hlášení SPZ jde až u O3. U O2 jde vypnout hlášení jen pro přední nebo zadní světla. Nastavuje se hodnova Voltů pod které to hlásí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 U O2 fl jde v Cariste vypnout hlášení předních a zadních žárovek? V jaké verzi? Mám poslední betu a stále tam tuto možnost nevidím. U F2 fl to nabízí a stejně tak i u Rapid MR2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 U rapida to je kde? Hledal jsem to a nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Klasika pod světlama, myslím že to bylo až na konci nabidky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Headlight brightness control Tailight brightness control Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Tomšů Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Někdo radu? Vyměnil jsem osvětlení SPZ za led, vypnul upozornění a pořád mi to hlásí prasklou žárovku. Octavia 3, rok 2014. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Tvoja jednotka to nepodporuje. Už to bolo na fóre diskutované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 (editace) Další verze Carista.v.3.8.beta-2.b.380002.crk.Support-no.apk Carista++3.8+beta-2.apk Editováno: 9. Říjen 2018, autor: cilda1 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 12. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 (editace) Další verze Carista++3.8+beta-3.apk Editováno: 12. Říjen 2018, autor: cilda1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cromoly Vloženo 12. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 Ahoj, chci si pořídit tuto aplikaci včetně adaptéru, ale bude to chvíli trvat, než mi přijde domů. Dnes jedu do servisu, kde jsem plánoval nechat vypnout start stop systém přes VCDS tak, že se zastaví minimální hodnota napětí baterie z 7,6V na 12,1V. No a můj dotaz je ten, jestli po takovémto zákroku budu moci v budoucnu třeba start stop zapnou už přes caristu, anebo jestli nedokáže předělat předchozí úpravy a měl bych radši počkat až na Caristu a udělat vše až skrze tu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.