Dixik2 Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 https://www.autorevue.cz/skoda-fabia-iii-prvni-dojmy-zeneva-2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 http://www.auto.cz/autosalon-zeneva-2018-skoda-fabia-facelift-119799 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Takže 215/35 ZR18, tedy ty rendery co zde byli s většími koly byli "špatné"... R18 bude asi vypadat dobře, ale 215/35 už je na "běžné auto" pro denní ježdění přecejen docela dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 (editace) Dyg jakú lampičku v kufri má kombík!!! Začína sa mi páčiť aj predok.. a jak som monte interiér nejak nikdy veľmi nemusel, tak po fejslifte dostal akosi úplne iný šmrnc a celkom sa mi aj páči, aj grafiku na budíkoch má krajšiu ako civilná verzia. Jedine to zelené podsvietenie.. Editováno: 5. Březen 2018, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Dívám se teď na ty světla, a ty "paraboly" u masky, je to jen "na oko", nebo bude i přisvětlování, nebo dálka?http://cnc.cdn.dopc.cz/20187482949/c6DsmOBJ6ayXyT1XXf80eTfxAOu455A/luZI5S_fhvDX2zR4l5hOTmQ3GGDPJ5sdHfa5S1OxYr0Vj374ozY/xFwEGpvRIiBqIcW_ELu_ATt2/fSp06P-tsYQ_i4SpxNgYqULftlIrGx9Olu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Zdá se mně to a nebo je zase upravený volant? Mimochodem, repráček ve středové konzole, tak uvidíme, jestli se u nás dostane do nabídky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Volant opravdu vypadá že má plošší střed, repráček bude, už teď ho Fábie má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 před 13 minutami, Martab napsal: Dívám se teď na ty světla, a ty "paraboly" u masky, je to jen "na oko", nebo bude i přisvětlování, nebo dálka?http://cnc.cdn.dopc.cz/20187482949/c6DsmOBJ6ayXyT1XXf80eTfxAOu455A/luZI5S_fhvDX2zR4l5hOTmQ3GGDPJ5sdHfa5S1OxYr0Vj374ozY/xFwEGpvRIiBqIcW_ELu_ATt2/fSp06P-tsYQ_i4SpxNgYqULftlIrGx9Olu Mělo by to být jako např. u OIII FL, viz obrázek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 technika LED světel bude stejná napříč všemi současnými modely. Budou sen jen lišit svítivostí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 moje postrehy hlavne podľa fotiek. nikomu ich nevnucujem, niečo je určite subjektívny názor... interiér: + volant - páči sa mi ten hranatejší dizajn, viac by možno pasoval aj na predFL kvôli hranám v exteriéri - volant - chýba tlačidlo "telefón"? + budíky - grafika je pekná, len je otázne či všetky modely dostanú rovnakú. a škoda, že sa nebude dať kúpiť iba podklad - budíky - modré podsvietenie, alebo len vyváženie bielej farby? + USB - otočený konektor konečne na ležato? + sedačky - vyzerá to na nové poťahy + opierky v dverách - zaujímavé prešívanie, zjednotené s lakťovkou a sedačkami - lakťovka - mohli už dať v základe kožu + USB v opierke - must have - podsvietenie - opäť zelené - aspoň pre mňa a brrrrm-a plus, že máme biele - radiaca páka - opäť čierny krúžok - asi načase zohnať strieborný, alebo ho aspoň hodiť do lesku + reprák pod rádiom, aj keď zatiaľ nepoznám dôvod + lampa v kufri na spôsob S3/Kodiaq/Karoq exteriér: - nesedí mi tam ten FA - 18" iba pre hatch a moc nízky profil pneu - divne umiestnená predná značka - zadné odrazky, nepasujú mi tam + LED svetlá vpredu i vzadu +- zadný nárazník a jeho spodný prelis + Blind Spot Detect - či jak sa to volá a píše, sledovanie mŕtveho uhla - trošku zvláštne rezané predné svetlomety, DRL sa mi zdá hrubé...a žeby LED smerovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Ty budíky jsou stejné jako má Rapid, za mne méně přehledné (nejsou dělené po 5, ale po 10)... Dále krom otočeného USB zmizel AUX (né že by mi chyběl) Kdyby někdo stál o to jak vypadá béžový interiér:http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-fabia-naplno-ukazala-svou-prisnou-novou-tvar-skryva-se-za-ni-rada-novinek/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Ty denní LED světla to celé zabíjí, proč sakra tam nedají moderní tenkou linku... Nový MC look má šmrnc, přední maska vypadá dle mého lépe v černé. Červený sedačky fakt pecka, docela bych uvažoval že si je do MC znovu dám ikdyž bude možnost mít i černé(nevim jestli je to nějak potvrzeno) jen jestli ty bočnice nebudou studit Ty kola mě připadají opticky menší než jsou Savia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Podsvícení není modré, to tak vždycky vypadá na předvýstavním focení. Už to tak bylo probíráno u Superbu III. Na jedné fotce to vypadá, že je u béžového interieru i béžový strop, ale asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 I jak jsou fotky kufru, tak to vypadá béžově ta stropnice. Ale zase výplně dveří jsou černé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Dle foto uz MC nema v zakladu panoramu? Ale za zo se mi celkem libi ten novy difuzor. Stejne mi ale predek auta pripada peknejsi u pred FL verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 To je len a len dobre - nizsia hmotnost, nizsie tazisko, menej pazvukov, viac miesta nad hlavou... (moj nazor) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Já myslím že zrovna místo nad hlavou je u pevné penoramy bez okna stejně jak s plechovou střechou, u plechu se přičítá stropnice. Dobře je to pokud bez ní bude MC i patřičně levnější než v současnosti MC s panoramou je. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Ale jo, rozhodne lepsi nez prvni rendery zmrveny (sorry, jinak se to rict neda) spatnym rozmerem kol (btw. jako v soucasne dobe a uz dlouho v 3DCC). Ty LED DRL maji zrejme evokovat "krystalickou strukturu", no linka by byla lepsi. Blinkry bohuzel jen zarovka, u jinak full-LED svetlometu nepochopitelny. Odrazky vzadu stale ne-e, proste mi jejich umisteni a tvar nesedi. Volant je stejnej. 18" kola budu hodnotit az nazivo. Design Vega a sportovni podvozek daval tusit designovou bombu, no na fotkach to ocekavane nadseni neprichazi. V realu to ale muze byt jiny/lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 (editace) Co je lacnejsie? 1 oranzova ziarovka alebo 4-5 SMD? Zrejme len chceli dat svetelnym designom najavo, ze je Fabia hierarchicky nizsie ako Octavia... Editováno: 5. Březen 2018, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Mozna. Jenze pak mi v tom chybi nejaka konzistence. Rapid FL ma linku DRL s funkci blinkru. Ovsem jen 25W bixenon. Fabia dostala LED, ale misto linky defacto zustava stavajici reseni s krystalickou strukturou na krycim plastu... Pokud by mel svetelny podpis predku vyjadrovat hierarchicke postaveni modelu, pak je v tom spis bordel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 tvrzeni, ze render fotky a realita bude jina, se mi potvrdilo..... v MC na 18" vypada lakave, nicmene, jsou tam furt veci co bych chtel a co zase nechtel. Treba ta predni maska a predni naraznik, jsou z nekerych uhluch snad ani nevyrobitelny jako to je proste co bych nemusel, inzerier temer bezezmen, nic noveho, mozna cerny interier smerem nahoru od tapeci az po stropnici, ale ne ze bych ho musel vyslovene mit. Kazdopadne, zadni LED svetla jsou jasna volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 V interiéru mi chybí alespoň designove updatovany infotainment (ideálně skleněný s mechanickými knoflíky), když už teda nic jinýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 To je len a len dobre - nizsia hmotnost, nizsie tazisko, menej pazvukov, viac miesta nad hlavou... (moj nazor) Panorama urcite nevrze protoze je pevna. A mista je dle me úplně stejne jako u klasicke strechy, mozna i více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 (editace) Volant je jiný, jednak vypadá trochu "ostřeji" řezaný střed, druhak chybí tlačítko telefonu a místo něj je "view", u auta bez digipanelu nepochopím... O pevné střeše u MC se ví už delší dobu. EDIT: Editováno: 6. Březen 2018, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Tak to vypadá že aspoň už bude pevná střecha bez antény: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.