ronskispeed Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Akoze ja vam neviem, ale volant je rovnaky ako mam ja. Akurat sa zmenilo tlacitko view, ktore som si ani nevsimol, pokial ste sa o tom nezmienili. A dve veci ktore by som chcel automaticke dialkove a aku svetielko v kufri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 "Starý" volant je navrchu krytu Airbagu kulatý: "nový" má "hranu": https://forum.skodahome.cz/applications/core/interface/imageproxy/imageproxy.php?img=http://img.auto.cz/news/img/galleries/2018-10/skoda_fabia_01_5a9cfa690725b.jpg&key=86397d58e08fa821e3b49b76dd744abc9da833eec22113cf96151a80ada62f07 Ale fotku přímo tvého volantu jsem nenašel, třeba udělali nějakou změnu. To tlačítko "View" je docela nenápadné, ale absence telefonu a náhrada dalším nefunkčním tlačítkem je trochu nepochopitelná... (jasně, jsou v tom náklady...) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Ja som si rozdiel nevsimol. Pojdem pozriet do auta a popripade odfotim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Anténa bude. Jen na tech autech nejsou zatím namontované pruty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Aha, tak nic, další věc co mne nemusí mrzet, čím víc ten FL "proniká" ven, tím méně mne "láká", zatím u mne převažují změny k horšímu nad těmi klady ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 před 10 hodinami, Cjoctavian napsal: To je len a len dobre - nizsia hmotnost, nizsie tazisko, menej pazvukov, viac miesta nad hlavou... (moj nazor) U pevne strechy zadne pazvuky nejsou a mista je minimalne stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiwísek Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Teď jsem koukal, ten obdělníček vpravo vedle přepínače světel je asi chybějící nastavení výšky světel u ledek, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Ano, LED mají nivelaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arion Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Zadní lampy jsou jasná volba, jenom jsem zvědavej od kdy budou dostupné + cenovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Ty “gigantický” DLR je podle mě na to aby se vlk nažral a ovce zůstala celá. Neviděl jsem sice jak budou vypadat levnější paraboly, ale teoreticky ty DLR jsou schválně velký aby se do světla vešly paraboly. Nebo samozřejmě aby to nějak nekonkurovalo Polu (Octavii těžko) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/modernizovana-skoda-fabia-se-zacne-vyrabet-v-srpnu-na-trh-pu/r~38dde5ec211b11e88b47ac1f6b220ee8/?utm_source=volnyHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=recombee1&utm_term=position-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Takže Style přední LED mít v základu nebude, chápu správně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Jo, ty el. okna s dojezdy všude jsou dobrá zpráva, na druhou stranu ještě mne to u současné FIII před FL nenaštvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 (editace) Šťastný to človek, mňa to naštvalo hneď v deň prevzatia auta.. ..a druhé naštvanie v ten istý deň bolo, že pravý späťák po zaradení spiatočky sa ani nehne! Táto funkcia sa náhodou neobjaví vo FL? Editováno: 6. Březen 2018, autor: brrrrm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 To bude tím že je zima, zatím ty okna moc nepotřebuji, jak přinde léto... No, zatím budu spokojeně žít s tím že mi to zatím nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 (editace) 1 hour ago, Habi001 said: SVĚTLOMETY Full LED světlomety s AFS – systémem adaptivních předních světel (volitelně) Halogenová žárovka H7 + LED světla pro denní svícení (standard) ZADNÍ SVĚTLA LED zadní světla (volitelně, standard pro Monte Carlo a Style) Inac mne sa tento cerveny dekor palubnej dosky pre MC pozdava ovela viac ako tie predosle cervene plasty okolo radiacej paky Editováno: 6. Březen 2018, autor: Cjoctavian 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Vypadá to, že se vlastně jen přejmenuje Bolero na Swing, popř. od něj odpadne v základu BT, že? Nebo je i nějaká jiná změna od loňského roku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Obdobnej cervenej dekor je v Cine dostupnej od zacatku vyroby FIII. A to vcetne list ve dverich. Nicmene interier MC s cervenymi sedackami pekne doplnuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Došlo i na automatické dálkové světla a nebo ne, nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 (editace) Aký bude rozdiel Swing a Swing Plus? Modrý zub? Editováno: 6. Březen 2018, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 na bližší info si musíme ještě počkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Plusko bude mit BT, Smartlink a Surround. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Jo, ten červený mají v číně, včetně dekoru na dveřích dle mého by to k tomu pěkně sedělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 před 5 hodinami, MilanHos napsal: Ty “gigantický” DLR je podle mě na to aby se vlk nažral a ovce zůstala celá. Neviděl jsem sice jak budou vypadat levnější paraboly, ale teoreticky ty DLR jsou schválně velký aby se do světla vešly paraboly... Ta šířka DLR bude hlavně omezená tím, že se tam musí vejít žárovka pro blinkr. Další věcí je že ta technologie toho pásku za tím "krystalem" vypadá furt stejná, takže každá LED má zase svou "parabolku"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.