Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Akoze ja vam neviem, ale volant je rovnaky ako mam ja. Akurat sa zmenilo tlacitko view, ktore som si ani nevsimol, pokial ste sa o tom nezmienili.

A dve veci ktore by som chcel automaticke dialkove a aku svetielko v kufri. :rolleyes:

"Starý" volant je navrchu krytu Airbagu kulatý: d6fb541f4e87451720c6b019de2c2ccff51b7c71 "nový" má "hranu": https://forum.skodahome.cz/applications/core/interface/imageproxy/imageproxy.php?img=http://img.auto.cz/news/img/galleries/2018-10/skoda_fabia_01_5a9cfa690725b.jpg&key=86397d58e08fa821e3b49b76dd744abc9da833eec22113cf96151a80ada62f07 Ale fotku přímo tvého volantu jsem nenašel, třeba udělali nějakou změnu.

To tlačítko "View" je docela nenápadné, ale absence telefonu a náhrada dalším nefunkčním tlačítkem je trochu nepochopitelná... (jasně, jsou v tom náklady...)

Ja som si rozdiel nevsimol. Pojdem pozriet do auta a popripade odfotim.

Anténa bude. Jen na tech autech nejsou zatím namontované pruty. 

Aha, tak nic, další věc co mne nemusí mrzet, čím víc ten FL "proniká" ven, tím méně mne "láká", zatím u mne převažují změny k horšímu nad těmi klady :wacko: ...

před 10 hodinami, Cjoctavian napsal:

To je len a len dobre - nizsia hmotnost, nizsie tazisko, menej pazvukov, viac miesta nad hlavou... (moj nazor)

U pevne strechy zadne pazvuky nejsou a mista je minimalne stejne.

Teď jsem koukal, ten obdělníček vpravo vedle přepínače světel je asi chybějící nastavení výšky světel u ledek, co?

Ano, LED mají nivelaci.

Zadní lampy jsou jasná volba, jenom jsem zvědavej od kdy budou dostupné + cenovka :D:)

Ty “gigantický” DLR je podle mě na to aby se vlk nažral a ovce zůstala celá. Neviděl jsem sice jak budou vypadat levnější paraboly, ale teoreticky ty DLR jsou schválně velký aby se do světla vešly paraboly. 

Nebo samozřejmě aby to nějak nekonkurovalo Polu (Octavii těžko)

Takže Style přední LED mít v základu nebude, chápu správně?

Jo, ty el. okna s dojezdy všude jsou dobrá zpráva, na druhou stranu ještě mne to u současné FIII před FL nenaštvalo :D 

Šťastný to človek, mňa to naštvalo hneď v deň prevzatia auta.. :D

..a druhé naštvanie v ten istý deň bolo, že pravý späťák po zaradení spiatočky sa ani nehne! Táto funkcia sa náhodou neobjaví vo FL?

Upraveno od brrrrm

To bude tím že je zima, zatím ty okna moc nepotřebuji, jak přinde léto... :D No, zatím budu spokojeně žít s tím že mi to zatím nevadí :D 

1 hour ago, Habi001 said:

SVĚTLOMETY

Full LED světlomety s AFS – systémem adaptivních předních světel (volitelně)

Halogenová žárovka H7 + LED světla pro denní svícení (standard)

ZADNÍ SVĚTLA

LED zadní světla (volitelně, standard pro Monte Carlo a Style)

Skoda-Fabia-2019-1600-1d.jpg

Inac mne sa tento cerveny dekor palubnej dosky pre MC pozdava ovela viac ako tie predosle cervene plasty okolo radiacej paky ;)

int.jpg

Upraveno od Cjoctavian

Vypadá to, že se vlastně jen přejmenuje Bolero na Swing, popř. od něj odpadne v základu BT, že? Nebo je i nějaká jiná změna od loňského roku?

Obdobnej cervenej dekor je v Cine dostupnej od zacatku vyroby FIII. A to vcetne list ve dverich. 

Nicmene interier MC s cervenymi sedackami pekne doplnuje :palec2: 

Došlo i na automatické dálkové světla a nebo ne, nevíte někdo?

Aký bude rozdiel Swing a Swing Plus? Modrý zub?

Upraveno od brrrrm

na bližší info si musíme ještě počkat

Plusko bude mit BT, Smartlink a Surround. 

Jo, ten červený mají v číně, včetně dekoru na dveřích
ae199c408ecb83880fbe263bf29ee5b8.jpg 

dle mého by to k tomu pěkně sedělo :) 

před 5 hodinami, MilanHos napsal:

Ty “gigantický” DLR je podle mě na to aby se vlk nažral a ovce zůstala celá. Neviděl jsem sice jak budou vypadat levnější paraboly, ale teoreticky ty DLR jsou schválně velký aby se do světla vešly paraboly...

Ta šířka DLR bude hlavně omezená tím, že se tam musí vejít žárovka pro blinkr. Další věcí je že ta technologie toho pásku za tím "krystalem" vypadá furt stejná, takže každá LED má zase svou "parabolku"...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.