Martab Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 To je další level + pár cm na délku a +1" na kolech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 @Peťa Shvecik Ty 16” kola v akci bych pořídil co nejdřív, dokud ta sleva stále platí. Můžeš si to nechat poslat na adresu prodejce a když si je půjdeš vyzvednout, tak se rovnou domluvíš jestli jsou ochotní ty kola s tebou protočit. Možná budou požadovat aby jsi pořídil i pneu přes ně, což by už mohlo celkově vyjít dráž. Potom je jednodužší ty 15” prodat svépomocí a buďto se podaří prodat jen pneu a disky ti zbydou na zimu, nebo prodáš komplet a na zimu seženeš jiná kola. Budeš na to nějakej ten měsíc mít čas něco sehnat. Já třeba chci prodávat komplety 15” Alu Carme se zimníma continental TS860, 2 roky ježděné. Alu Carme jsem kupoval už ježděné, lakované, takže by to nebylo ani drahé. No a 16” letní pneu by jsi pořídil sám a jaké chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalr Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 Nechci zakládat nové téma, tak se zeptám zde (snad se admin nebude zlobit). Na fábii co jsem koupil mám 15" plechové ráfky. Budu kupovat originálně vrtaná ALU kola. Dle všeho by mě mely pasovat šrouby co ted mám na aute a nemusel bych mít dvě sady šroubu? Je tomu tak? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 Mam origo lita z vyroby a origo plechy na zimu. Srouby mam pouze jedny, ptal jsem se na to pri prodeji technika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalr Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 Tak to by mě mely také stacit jedny srouby. Sice nebudu mit origo kola, ale jsou originálně vrtaná, takze doufám že díry budou shodné s originály Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 Origo vrtaná je 1 předpoklad. 2 je sedlo šroubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalr Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 No škodovka má kulovou hlavu, tak předpokládám že to bude sedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira28 Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 Tam jde hlavně o dosedací plochu sroubu pokud ty kola nejsou originální tak si zjisti jakou mají dosedací plochu u neoriginálních disku se to může lišit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalr Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 mám za to že pokud je u kol uvedeno "originálně vrtaná", tak to znamená, že mají kulovou hlavu viz např. z jednoho webu "Originál vrtaná: Kola jsou originálně vrtaná, použití sériových šroubů/matic z vozidla. Součást balení nejsou šrouby/matice." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira28 Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 (editace) Pokud je to tam takhle uvedeno tak je to ok Editováno: 4. Červen 2018, autor: Mira28 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalr Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 no logicky vzato ano, proto se ptám jestli nemá někdo zkušenost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Doone jsou opět v akci tak kdo shání třeba na zimu tak neváhejte http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/vyprodej-2018/kolo-z-lehke-slitiny---dione-7-0j-x-16-5ja071496b-8z8x/0/1/24/43/1001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Torino 17" - čierne brúsené - za 105 EUR? Akože až taká bomba cena to nie je, ale na originálne 17ky veľmi slušné.... https://eshop.skoda-auto.sk/eshop/sk/b2c/kolesa-z-lahkej-zliatinyx/koleso-z-ľahkej-zliatiny-torino-17-pre-rapid-5ja071497p-fl8x/0/1/24/43/1001 V českom škoda eshope som ich nenašiel.. akurát tento eshop po 2700kč.. http://www.automrazik.cz/nove-dily/alu-kolo--hlinikovy-disk-torino-skoda-rapid--fabia-iii-7jx17-et46-5ja071497p/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Září 2018 Sdílet Vloženo 7. Září 2018 a čo tak zelené Savio? https://eshop.skoda-auto.sk/eshop/sk/b2c/kolesa-z-lahkej-zliatinyx/koleso-z-ľahkej-zliatiny-savio-17-pre-fabia-a-rapid-6v0071497a-8csx/0/1/24/43/1001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Září 2018 Sdílet Vloženo 8. Září 2018 Jj, jsou fakt zajimavy. Na R5 edici bych je vzal urcite, na beznou FIII ale asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.K Vloženo 8. Září 2018 Sdílet Vloženo 8. Září 2018 Tak k čistej bielej pasovať môžu :) S väčšinou farieb si ale naozaj rozumieť nebudú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Září 2018 Sdílet Vloženo 8. Září 2018 Tak pokud má někdo bílou s černým Color konceptem, proč ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 8. Září 2018 Sdílet Vloženo 8. Září 2018 (editace) Ja si ich viem predstaviť aj na čiernej alebo šedej quartz s MC paketom... @ski1961 nejdeš do toho? :) Ale najviac som zvedavý, ako budú na F3kách vyzerať strieborné Saviá.. Editováno: 8. Září 2018, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 8. Září 2018 Sdílet Vloženo 8. Září 2018 Já myslím, že dost dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 24. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2018 Nemá někdo fotku jak vypadají stříbrné Torino na Fabii nebo Rapidu? Našel jsem akorát černé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2018 Photoshop. Nikto ich zatial nema 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 25. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2018 Mimo auto vypadají každopádně úžasně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 25. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2018 (editace) Díky, alespoň trochu mám představu jak by to mohlo vypadat Ještě jsem nešel na německých stránkách jedny co nikde v nabídce nemají a docela se mi líbí... Edit. Je to Trius akorát v jiné barvě? Editováno: 25. Prosinec 2018, autor: bunicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2018 Braga by mali byt pre FL dostupne normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetys Vloženo 25. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2018 Braga jde normalne koupit ve skodovce za 4tisice a nejaky drobny. Zjistoval jsem si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.