Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

MF volant kdyžtak doděláš. Divím se, že jim stojí za to dělat specifickou přístrojovku pro UP a Citigo. Nebo že by se opravdu začali snažit a diferenciace bude větší?

Cílová skupina.

No musím říct že ten Up vypadá suprově v tý zlatý barvě.. A celkově facelift tomu hodně i pomohl..  :kol-47:  Jinak jsem zvědavej jak se vyvine Citigo a ještě k tomu Up v tom posledním videu zde je vidět že ma MF volant  :kol-28:  čas 0:56

Cílová skupina...

A na mě, dědka se starym mobilem, co chce minivozem tahat přívěs a nejlépe vozit i 5 osob nemyslí :kol-32: podle nich bych si měl koupit jako co?

:kol-28:

[...mimochodem - když jsme dceři kupovali Suzuki SWIFT 1,2 69kW (do koncernu VW jsem jí neukecal), prodejce nadhodil otázku: "kdo myslíte, že si SWIFT - tohle auto pro mladý - nečastěji kupuje - hlavně 100kW verzi Sport?" ...a pokračoval: "důchodci!!! - chtěj se na starý kolena vyřádit v rychlym autě..."]

V pátek, když jsem na UP!-íka kupoval tažný, tak jsem se od prodejce-mechanika dověděl, že x lidí už chtělo tažný i na SMARTa :kol-75::kol-48:

(a oni si klidně dovolí Bratislavská trojčátka nehomologovat...!!! :kol-64: )

Jináč to z videa vypadá, že se do palety barev vrátí i modrá - ale už jiná - pastelová. A měla by přibejt zmíněná zlatá metalíza.

Upraveno od Sir_Jarek

• 1 měsíc později...

Modelový rok začne u Citiga výjimečně později než 22KT, až koncem srpna:

• možnost černé nebo bílé střechy (včetně vnějších zrcátek)
  • maxidot
  • climatronic
  • light assist
  • končí stříbrná Brilliant (21KT), nabíhá modrá Crystal (34KT)
  • nová rádia
    • Blues s CD (černobílé) s volitelným USB vstupem
    • Swing s USB a Bluetooth
  • držátk telefonu s aplikacemi Škody a  s USB vstupem na palubce, bez držáku bude vstup u řadicí páky
  • modifikace řadicích pák
  • odpadá držák fotek
  • deštník pod sedadlem řidiče
  • odpadá madlo nad spolujezdcem u 5D
  • redukce PUR volantu s dekorací
  • LED denní svícení se stěhuje do hlavních světel, které budou nově H7+H7, standard zůstává 1x H4

Na změny cen a ceny nových prvků si ještě počkáme.

• odpadá madlo nad spolujezdcem u 5D

A někde se na ty změny musí ušetřit :wallbash:  a takové madlo u spolujezdce vpředu to je ta spávná věc, na které se ušetří neskutečné sumy peněz :kol-44: To si zas někdo šlehnul a pobral prémie za agónii. Co takhle zrušit volant?

Jinak dobrý, H7 nemusim (pořád měnit jako u bývalé F1), ale zas to bude možná líp svítit (jako F1)

A move and fun zustava jako moznost nebo bude jen ten drzak na mobil?

Zruseno, nahrazeno drzakem. Tomtom by mel byt v ramci zminenych aplikaci.

Šlo by prosím více přiblížit ten držak telefonu? Nějak si to z toho popisu neumím představit. Jestli chápu dobře, tak bude držák telefonu, který přijde do původní přípravy na Move and Fun a bude se z něj moct nabíjet přes nějaký vývod USB? Díky moc :)

• Autor

Zdroj Google

post-20337-0-60772800-1460741768_thumb.j

post-20337-0-20817500-1460741773_thumb.j

Citigo má letos náběh nového modelového roku o 3 měsíce později oproti ostatním modelům.

• 2 týdny později...

Deštníček v držáku:

160427%20Safer,%20More%20Emotive%20and%2

Vypadá to, že je to chycený pod přední šrouby sedačky, takže by to mohlo jít i dodělat. Mě by to vyhovovalo i u řidiče - ne nutně obě jen na deštník, ale třeba jako odkládací prostor. Do F1 jsem si dodělával odkládací schránky s dvířkama pod obě přední sedačky - stály tehdy luxusních 260,-Kč/kus.

Jo a ještě tam vidim něco navíc :) hádejte co ;)

Hra "najdi druhý rozdíly" začíná... :kol-28:

Novou metalízu.

Odesláno z mého SM-A500FU pomocí Tapatalk

Kdepak :) s barvama čehokoli to nesouvisí. Je tam něco navíc.

(nápověda: je to součástka, díl, kterej jsem dosud neviděl) (a nemá to ani synek na Rapidu 2014) ;)

A řekl bych příjemné překvapení - asi to přehlídl manažer co vymýšlí "šetřítka".

Neni to nic, co by se muselo hledat lupou, je to docela velký...

Upraveno od Sir_Jarek

Boční kryt sedačky, ale ten není novinka.

Taky se do citiga nedává, foto je Rapid a tam je od loňska  :kol-48:

Víme někdo jestli nově půjde dodělat MuFu Volant? jakože v sérii asi nebude...

Upraveno od Decibel ES

Taky se do citiga nedává, foto je Rapid a tam je od loňska  :kol-48:

No jo, že já houska si nevšiml toho středovýho krytu tunelu :doh takhle se nechat nachytat :kol-18:kol1 (se mi to zdálo divný, když zrušili i madlo nad dveřma spolujezdce u pětidveře)

Takže konec hry "najdi..." :kol-48: (...sme zas jednou udělali ze sebe blbce :kol-52::kol-147:)

Teda by to ale možná šlo dodělat u synkovo Píďi...

Upraveno od Sir_Jarek

No bohužel tam jde vidět i jedna další věc - stále nedošlo (tedy u Rapidu) ke sjednocení sedaček a to i po sjednocení potahů.

Co tim myslíš?

• 1 měsíc později...

Ve vlakne k akcnim nabidkam je prehled cen noveho MR a AM.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.