MikeSuperb Vloženo 2. Březen 2016 Vloženo 2. Březen 2016 Ahoj nemáte někdo zkušenosti, mám solarni stresni a občas se sám otevře šíbr a sám se i zavře !!!! Díky Citovat
motosman Vloženo 2. Březen 2016 Vloženo 2. Březen 2016 Tak to slyším poprvé. ;-) To se mi nikdy nestalo. Citovat
HonzaSII Vloženo 4. Březen 2016 Vloženo 4. Březen 2016 To se mi občas děje taky. Všude v servisu kde jsem se o tom zmínil na mě koukali jak na osla. Takže čekám co se s tim bude dít dál Citovat
MikeSuperb Vloženo 4. Březen 2016 Autor Vloženo 4. Březen 2016 (editace) Nejhorší je ze to nedělá furt ale jen občas Editováno: 4. Březen 2016, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky. Citovat
ferda25 Vloženo 4. Březen 2016 Vloženo 4. Březen 2016 Dělá to ovladač...zkus ho na čas odpojit a uvidíš. Citovat
Zdens123 Vloženo 3. Srpen 2016 Vloženo 3. Srpen 2016 Ahojte. K "samozatvaraniu" mozem len dodat, ze Siber sa mi sam zavrie (z vetracej polohy) iba v pripade ze zacne prsat. Sam sa este neotvoril nikdy Samootvaranie - Siber ma v sebe nejaky bezpecnostny mechanizmus proti pricviknutiu predmetov. Cize ak zadetekuje odpor pri zatvarani, tak sa automaticky odsunie maximalne dozadu. Inak vo vseobecnosti to solarne okno je celkom v pohode. Sice to auto "nevychladi", ale ked na auto pecie tak je v nom citelne mensia teplota ked to porovnam s autom bez nezavislej ventilacie. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.