Publikováno Březen 11, 20169 r Dá se nějak zjistit, kde byla moje Fabia smontovaná? Na jedenácté pozici VIN mám "Z". To by mělo být Solomonovo Ukrajina. Proč by ale montovali auto určené do Schengenu v Zakarpatí, to mi hlava nebere. Co máte na 11 místě VINU Vy?
Březen 12, 20169 r Taky Z. A určitě výroba MB. V pátek vyrobené a v pondělí u prodejce. Jen molitanové bločky, žádná exportní folie. A na různých štítcích v autě data den před výrobním. Zkoušel jsem různé dekodéry a jen jeden psal o ukrajině ostatní MB.
Březen 13, 20169 r Taky Z a rovněž vyrobené v MB. Nevím jak teď, ale před rokem se F3C ani jinde nevyráběly. Upravovali na to v MB linku... Upraveno Březen 13, 20169 r od epo
Únor 1, 20178 r před 5 hodinami, osobne napsal: A vite, v kterem vyrobnim zavode vam ji vyrobi? Fabie jsou myslím všechny v mladé Boleslavi.
Únor 1, 20178 r Nejenom v MB, ja odjednal Fabii a Yeti 9.9.2016, prevzal jsem Fabii 1.12.2016 a dle VIN byla vyrobena ve vyrobnim zavode Solomonovo Ukrajina, Yeti jsem prevzal 15.12.2016 a dle VIN byl vyroben ve vyrobnim zavode Kvasiny, to jsem mel docela stesti, protoze ted pry kompletne presunuli vyrobu Yeti do Ruska vyrobni zavod Niznyj Novgorod.
Únor 1, 20178 r Tak to si to pořádně prohlídnu, aby to nebyl jen zamaskovanej Žigulík . Doufám, že mě toto štěstí mine a bude z MB.
Únor 1, 20178 r Dulezite je cislo nebo pismeno na 11 pozici VIN. http://www.octinfo.com/index.php?p=vin_en U Fabie tam mame Z (to je Solomonovo), u Yeti 6 (to jsou Kvasiny).
Únor 1, 20178 r Tak mě je v podstatě fuk odkud to bude. Jestli to auto sestaví na Uk, nebo v Čr je jedno. Obě budou stejná a ze stejných dílů. Jen aby dozazilo hned, jak sleze sníh. Už je to dodání dost napínavé.
Únor 1, 20178 r osobne.. mám sto chutí ti znížiť popularitu, pretože som sa asi dozvedel krutú pravdu o svojom aute! Solomonovo! No mám to len 120km z domu.. tak by to aj bolo logické... už asi chápem, prečo som na výrobu čakal len 6 týždňov, ale potom mi nejde do hlavy prečo to tak dlho trvalo, kým sa auto dostalo z výroby na predajňu.. Je ešte iná možnosť ako overiť miesto výroby? Upraveno Únor 1, 20178 r od brrrrm
Únor 1, 20178 r Za tuhle diskusi nás Pawouk zachvíli uškrtí v síti. Upraveno Únor 1, 20178 r od Vojta.MM
Únor 1, 20178 r No no. Už je to moc OT. Já tehdy čekal 3 měsíce. A podle nálepek v autě. Nexen CZ nemohl vyskladnit rezervu odpoledne v den výroby kdyby to byla Ukrajina. A tehdy to byl náběh výroby a jezdilo jen pár kusů a každý jsme je hledali na silnici.
Únor 1, 20178 r Co tady zase melete za bludy ze je Fabie z UKRAJINY twl A takhle vznikaji bachorky typu, jedna pani povidala FABII mas vyrobenou v MB, zadna ukrajina.
Únor 1, 20178 r Taky jsem se fakt divil, že by Fabia určená pro český trh byla vyráběná na Ukrajině. To by je při převozu do ČR všechny rozkradli.
Únor 2, 20178 r No myslete si, co chcete, Solomonovo není daleko od Slovenska, kam myslíte, že tedy ta auta Škodovka ze Solomonova distribuje? Do Německa? A netvrdím, že Fabia ze Solomonova je špatná, také jsem pro příbuzné jednu přebíral a jsou s ní už dva měsíce spokojeni. Líbí se mi na ní, že má černý lem kolem masky a ne chromovaný jako Yeti. Upraveno Únor 2, 20178 r od osobne
Únor 2, 20178 r V 24. 12. 2016 at 9:03, deto napsal: Skoda Fabia Combi 1,2 TSI 66kW Style + nieco naviac objednana zaciatkom novembra v Brne. Slubene dodanie do konca januara. Posledna info o predbeznom zaplanovani vo vyrobe 6-8KT 2017. Auto som nakoniec preberal 3KT, takze trvalo to 10 tyzdnov vratane Vianoc. Podla VIN auto bolo vyrobene v zavode Solomonovo.
Únor 2, 20178 r Pánové, nevim co se to tady řeší??? V Mladé Boleslavi i v Kvasinách na linkách pracují poláci, ukrajinci a další agenturní pracovníci z jiný zemí. Doma si auto nesložíte a myslete si, že se na té Ukrajině alespoň ti lidé snaží. FORD u nás prodávaný taky není vyrobený v Detroitu v USA.
Únor 2, 20178 r Ja se omlouvam, ze pokracuju v off-topicu, ale nedalo mi to a prohlidl jsem nekolik Fabii na Skoda Plus a vsechna mela Z na 11. pozici VINu, tedy nejspis vsechny fabie se dovazi z Ukrajiny. A nebo, a to je podle me pravdepodobnejsi, ten dekoder nefunguje spravne, nebot napr. CITIGO se k nam podle nej dovazi z Kazachstanu. Ale nevim, treba je to pravda. Ma nekdo nejake informace odkud bere ten VIN dekoder data? Ale to je uplne jina diskuze.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.