jjjlll Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 Dá se nějak zjistit, kde byla moje Fabia smontovaná? Na jedenácté pozici VIN mám "Z". To by mělo být Solomonovo Ukrajina. Proč by ale montovali auto určené do Schengenu v Zakarpatí, to mi hlava nebere. Co máte na 11 místě VINU Vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 Také Z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LubošC Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 Taky Z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 12. Březen 2016 Sdílet Vloženo 12. Březen 2016 Taky Z. A určitě výroba MB. V pátek vyrobené a v pondělí u prodejce. Jen molitanové bločky, žádná exportní folie. A na různých štítcích v autě data den před výrobním. Zkoušel jsem různé dekodéry a jen jeden psal o ukrajině ostatní MB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 13. Březen 2016 Sdílet Vloženo 13. Březen 2016 (editace) Taky Z a rovněž vyrobené v MB. Nevím jak teď, ale před rokem se F3C ani jinde nevyráběly. Upravovali na to v MB linku... Editováno: 13. Březen 2016, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia10mpi Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 Všetci máme Z. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 A vite, v kterem vyrobnim zavode vam ji vyrobi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraa Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 před 5 hodinami, osobne napsal: A vite, v kterem vyrobnim zavode vam ji vyrobi? Fabie jsou myslím všechny v mladé Boleslavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Nejenom v MB, ja odjednal Fabii a Yeti 9.9.2016, prevzal jsem Fabii 1.12.2016 a dle VIN byla vyrobena ve vyrobnim zavode Solomonovo Ukrajina, Yeti jsem prevzal 15.12.2016 a dle VIN byl vyroben ve vyrobnim zavode Kvasiny, to jsem mel docela stesti, protoze ted pry kompletne presunuli vyrobu Yeti do Ruska vyrobni zavod Niznyj Novgorod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Tak to si to pořádně prohlídnu, aby to nebyl jen zamaskovanej Žigulík . Doufám, že mě toto štěstí mine a bude z MB. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Dulezite je cislo nebo pismeno na 11 pozici VIN. http://www.octinfo.com/index.php?p=vin_en U Fabie tam mame Z (to je Solomonovo), u Yeti 6 (to jsou Kvasiny). 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Já snad ani nechci vědět, kde tu moji vyrobili, radši budu žít v sladké nevědomosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Tak mě je v podstatě fuk odkud to bude. Jestli to auto sestaví na Uk, nebo v Čr je jedno. Obě budou stejná a ze stejných dílů. Jen aby dozazilo hned, jak sleze sníh. Už je to dodání dost napínavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 (editace) Taky mám Z ale auto je z MB. 6/2015 mr 2016 Editováno: 1. Únor 2017, autor: milanxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 (editace) osobne.. mám sto chutí ti znížiť popularitu, pretože som sa asi dozvedel krutú pravdu o svojom aute! Solomonovo! No mám to len 120km z domu.. tak by to aj bolo logické... už asi chápem, prečo som na výrobu čakal len 6 týždňov, ale potom mi nejde do hlavy prečo to tak dlho trvalo, kým sa auto dostalo z výroby na predajňu.. Je ešte iná možnosť ako overiť miesto výroby? Editováno: 1. Únor 2017, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 (editace) Za tuhle diskusi nás Pawouk zachvíli uškrtí v síti. Editováno: 1. Únor 2017, autor: Vojta.MM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 No no. Už je to moc OT. Já tehdy čekal 3 měsíce. A podle nálepek v autě. Nexen CZ nemohl vyskladnit rezervu odpoledne v den výroby kdyby to byla Ukrajina. A tehdy to byl náběh výroby a jezdilo jen pár kusů a každý jsme je hledali na silnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Co tady zase melete za bludy ze je Fabie z UKRAJINY twl A takhle vznikaji bachorky typu, jedna pani povidala FABII mas vyrobenou v MB, zadna ukrajina. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Taky jsem se fakt divil, že by Fabia určená pro český trh byla vyráběná na Ukrajině. To by je při převozu do ČR všechny rozkradli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corve Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Kdepak, rozkradli by tam již díly pro montáž. Takže by nebylo co do ČR dovážet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Máš recht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 (editace) No myslete si, co chcete, Solomonovo není daleko od Slovenska, kam myslíte, že tedy ta auta Škodovka ze Solomonova distribuje? Do Německa? A netvrdím, že Fabia ze Solomonova je špatná, také jsem pro příbuzné jednu přebíral a jsou s ní už dva měsíce spokojeni. Líbí se mi na ní, že má černý lem kolem masky a ne chromovaný jako Yeti. Editováno: 2. Únor 2017, autor: osobne 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 V 24. 12. 2016 at 9:03, deto napsal: Skoda Fabia Combi 1,2 TSI 66kW Style + nieco naviac objednana zaciatkom novembra v Brne. Slubene dodanie do konca januara. Posledna info o predbeznom zaplanovani vo vyrobe 6-8KT 2017. Auto som nakoniec preberal 3KT, takze trvalo to 10 tyzdnov vratane Vianoc. Podla VIN auto bolo vyrobene v zavode Solomonovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Pánové, nevim co se to tady řeší??? V Mladé Boleslavi i v Kvasinách na linkách pracují poláci, ukrajinci a další agenturní pracovníci z jiný zemí. Doma si auto nesložíte a myslete si, že se na té Ukrajině alespoň ti lidé snaží. FORD u nás prodávaný taky není vyrobený v Detroitu v USA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vectrix Vloženo 2. Únor 2017 Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 Ja se omlouvam, ze pokracuju v off-topicu, ale nedalo mi to a prohlidl jsem nekolik Fabii na Skoda Plus a vsechna mela Z na 11. pozici VINu, tedy nejspis vsechny fabie se dovazi z Ukrajiny. A nebo, a to je podle me pravdepodobnejsi, ten dekoder nefunguje spravne, nebot napr. CITIGO se k nam podle nej dovazi z Kazachstanu. Ale nevim, treba je to pravda. Ma nekdo nejake informace odkud bere ten VIN dekoder data? Ale to je uplne jina diskuze. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.