Davon Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Taky se nandavaji stejne jako Aera na puvodni ramena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Taky se nandavaji stejne jako Aera na puvodni ramena?Já mám Aera na ramenech OI,ale na OII jsou jiné to poznáš na OI je ten držák na uchycení dost vystouplý na OII je téměř zároveň s lištou stěrače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Taky se nandavaji stejne jako Aera na puvodni ramena? Jojo, výměna na minutku na původní ramena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mave1 Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 cawte potreboval by som poradit mam s kodu octavia 1,9 tdi r.v. 1999 a hanam stierace od bosch potrebujem nieaku stranku kde sa daju objednat presne na moj model octavie dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 http://www.luja.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Mam takový dotaz,když prší a stírám stěrači,tak se udělá na skle bílý film a nic nevidím. Okno sem umyl a očistil a je to pořád stejné.Koupil jsem nové stěrače jak BOSCH tak i VALEO,ale nic se nezměnilo. Nemáte někdo podobné zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 No podle me je to tim ze mas mastne okno, mi to dela pokazde kdyz natru okno tekutymi steraci...Asi po pul hodine strirani ten film uz neni ani videt.nevoskoval jsi to nebo tak neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 (editace) Já mám taky takový film na předním skle. Myslím, že je to způsobeno voskem v autošamponu anebo nějakým sajrajtem co se přidává do směsi do ostřikovačů. Zkusím to okenou přejet a uvidím jestli to pomůže resume: okno jsem očistil okenou a mastný film je pryč - náplní do ostřikovačů to není - asi voskem v autošamponu Editováno: 20. Září 2008, autor: Ignác Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Mam Bosch aerotwin a potrebujem nove - v obchode neustale tvrdia, ze musim kupit cele listy - za cca. 1000 SKK Niekde na nete som uz videl, ze sa daju len vymenit gumicky - je to mozne? Skusali ste niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Dneska jsem koupil Aerotwiny a protože pršelo, tak jsem mohl ihned porovnat stírání. Normální stěrače jsem koupil na jaře a až na ten film tvořící se po setření jsem byl relativně spokojen. Nasadil jsem aera a pustil. Opravdu ten rozdíl ve stírání je markantní, žádný film. Jenom doufám, že ty aera vydrží aspon rok vzhledem k jejich ceně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 No clovece ma ty Bosch a uz jsou ko, ale jen gumka, proste cmouhati a nestira - nechava uz vodu na skle a neni pres to uz videt - mam je cca ten asi rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 (editace) Suhlas - nevydrzia ani rok!!! A to autom chodim sporadicky a nikdy nestieram svinstvo stieracmi, ale manualne ho umyjem... Ale je pravda, ze ako nove stieraju fakt dobre. Editováno: 18. Únor 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Jste mne moc nepotěšili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 mám to nejlacinější od Filsona a tam gumka jde vyměnit, původní odešla za 3 měsíce s novou je to OK, stírají výborně, akorát po výměně gumky tam opticky chybí ta aerodinamická hrana na vrchu která byla součástí původní gumky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Tak jsem si taky koupil bosche aero twin a zatím jsem moc spokojenej.Stáli mě 950kč a jsem zvědavej jestli přežijou zimu v pohodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 (editace) Aj js som sa o ne takto bal - ale nie je to opodstatnene - ved je tam gumicka ako na obycajnych stieracoch.... Editováno: 18. Únor 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragnar Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Mám Bosche AeroTwin již skoro 2 roky a stále perfektně fungují. Dával jsem je tam v říjnu 2006!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 (editace) Mne majitel predajne bosch povedal, ze stieraju vynikajuco, ale po 10 mesiacoch boli aj jeho odpisane...A vratil na svoju Octu seriove prevedenie. Editováno: 18. Únor 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) koupil jsem sterace za 200kc, hruza a des!!!!hlucne jsou, vrzou a to nemluvim o tom,ze kdyz setru ridicovu cast, tak pro zpetnem chodu se to na druhe strane rozprsne a ted jsem zjistil, ze kdyz stirnou, tak jakoby po nich zustava mastna cast, ktera se za 2 az 3 sekundy vypari a sklo je krasne ciste, opet stirnu a to same...mastnota a pak jde krasne videt, to nemluvim, kdyz mam sterace nnaplno....radej obetuji 800kacek at krasne vidim, nez ty 200ky a stoji to za hov*o Editováno: 1. Říjen 2008, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlejsek Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Ja muzu TwinAir jen doporucit (ale jsem z Bosche, cili neobjektivni:-) Ma je tata na (moji budouci) OI, ja je mel na Scenicu, ted v Mexicu je mam na sluzebni Toyote. Nemenil bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlejsek Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Jo a davaj se na puvodni raminka, jen se musi koupit ty pravy. Novy auta maji Aerotwin specialni uchyt, nasazuji se vlasne rovnou na osicku kolem ktere se houpe lista na raminku. Ty pro starsi vozy maji jiny zakladni dil, ta aerodynamicka lista ma uz z vyroby pridelany uchyt pro starsi typ raminka s koncem do U. daji se i prizpusobit ty nove na stara raminka, zkousel jsem to, ale stoji to za prd. Ja mam v praci ty origo se slevou, protoze je tady i montujem, vyplati se koupit ty origos. Jak rikam zatim na trech autech testovano a sama spokojenost. Tatovi drzi na Octe 1.5 roku, ted je bude menit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 (editace) Nemáte prosím někdo doma konce (to plastový zakončení) z nějakejch starejch Bosch Aero Twinů? Jedna ta krytka mi zmizela. Jestli uletěla nebo ji někdo potřeboval, nevím. A stírají porád super, tak se mi nechce ještě kupovat nový. Dík. turbokar: dik Editováno: 24. Říjen 2008, autor: Strojvůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbokar Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Nemáte prosím někdo doma konce (to plastový zakončení) z nějakejch starejch Bosch Aero Twinů? Jedna ta krytka mi zmizela. Jestli uletěla nebo ji někdo potřeboval, nevím. A stírají porád super, tak se mi nechce ještě kupovat nový. Dík. To ti spíš uletěla, špatně se sundává nebo někomu uletěla a vybral si tu tvoji:-( Koncem příštího týdne se vrátím z chaty a tam má staré AT, tak ti klidně ten kus dám, tak se ozvi, zda nenajdeš něco do té doby. Jinak AT mi vydrží tak cca 3/4 roku, mám je od luja.cz, cena cca 950 Kč a když se koupí po půl roce, tak je sleva 15%. Pravá strana úplně nedoléhá, když jsou zaparkovaný, ale stírají naprosto v pohodě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Tak už mě přestalo bavit laborovat s noname stěrači a dneska jsem si koupil origo Škoda AeroSet (jsou to ty samé jako AeroTwin) za 800 Kč. Už byly dneska nasazeny do akce a musím říct, že opravdu super. Stírají perfektně a to ticho PS: i tady ta pravá strana kousek nedoléhá, ale mě to nevadí, prostě jsou super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaOctavia2000 Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Já je koupil na Aukru neznačkové,kus za 98,-kč. Po výměně za normální jsem byl nadšen, líp vypadají a stíraly krásně. Bohužel jsem se radoval jen dva dny. Po dvou dnech, když jsem totiž přišel ráno k autu tak jsem zjistil že jsou pryč. Nějaká svi...... mi je ukradla. Po dvou dnech. To jsem teda nečekal. Tak už jsou na autě zase ty starý stěrače. Ale kdyby se nekradly,už bych chtěl jen tyhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.