Duben 8, 20196 r Autor Na Yetim. Je vcelku nevýrazná. Pro inspiraci přidávám dole mnohem větší odvaz, zelenou Májovou. Až si budu kupovat auto, je to moje jasná volba :-)
Duben 9, 20196 r Mám ji objednanou na sup, nechtěl jsem úplnou klasiku, osobně se mi líbí více rs zelená, ale ta není bohužel dostupná. Každopádně líbí se mi i tvá cosmic. Moc díky za reálné fotky
Květen 3, 20196 r Odtien? Cosmic sa mi zda menej syta... Vyzera to odvazne ? Upraveno Květen 3, 20196 r od Cjoctavian
Srpen 9, 20196 r Autor Asi je to džungle, ale přijde mně ten odstín nějaký jiný. Ve skutečnosti i na fotce. Měl jsem zelenou Jungle zafixovanou jako míň sytou. Pistacchio to není, Agave už vůbec ne. Tak co by to mohlo být..
Srpen 9, 20196 r před 29 minutami, bojler napsal: Asi je to džungle, ale přijde mně ten odstín nějaký jiný. Ve skutečnosti i na fotce. Měl jsem zelenou Jungle zafixovanou jako míň sytou. Pistacchio to není, Agave už vůbec ne. Tak co by to mohlo být.. Dle VIN je to zelená Army :)
Srpen 9, 20196 r Autor Podle CC ani neni v palete zvlastniho lakovani. Podle nazvu tu barvu znam, ale jeste jsem ju nevidel. Super, diky :-) EDIT: tak dokonce jsem nasel v archivu i Rapida ve stejne barve tady ze SH Upraveno Srpen 9, 20196 r od bojler
Červenec 15, 20205 r V 9. 8. 2019 na 10:41, bojler napsal: Asi je to džungle, ale přijde mně ten odstín nějaký jiný. Ve skutečnosti i na fotce. Měl jsem zelenou Jungle zafixovanou jako míň sytou. Pistacchio to není, Agave už vůbec ne. Tak co by to mohlo být.. Tento kus tam stojí doteď
Červenec 31, 20205 r Ahoj, nemáte někdo fotky laku sea green? Našla jsem jen tu sea blue a zajímal by mě rozdíl :)
Srpen 1, 20205 r Autor Nemám ani green, ani blue. Ale mám zelenou a modrou. Dříve See, nyní Sea. Na Fabii zelena a je to hodne tmava fotka. Na Superbu modra. Upraveno Srpen 1, 20205 r od bojler
Srpen 3, 20205 r Autor Ještě jeden Titan v trochu lepších podmínkách. A sice jen na OII Tour, ale přecejen Anthracite. Mimochodem díval jsem se a podle všeho je rozdíl mezi barvami Graphite a Anthracite. Podle fotek to tak nevypadá a už jsem si nepamatoval, jestli šlo jen o přejmenování, jako v případě Quartz a Metal. Ale jsou jiné. Graphite mně nevím proč nejde nahrát.
Srpen 3, 20205 r Anthracite mi prijde svetlejsi jak titan, pritom bych to cekal naopak.. Kazdopadne diky
Srpen 4, 20205 r Autor Ono je ctyrmistne cislo barvy, pak byva jeste napr. 8T8T kod barvy pouzivany pri objednavani/vyrobe (u barevnych strech to je napr. 8Txx) a jeste byvaji indexy u nahradnich dilu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.