Golfino Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Tak jsem na škoda eshopu udělal větší objednávku na léto. Elektrony, bezpečnostní šrouby atd. A také přídavné zpětné zrcátko. Abych viděl na naše děti. O to více jsem byl naštvaný když dnes zboží vybalil. To zrcarko není zrcátko ale jaká sik fólie nalepena n plastu. Když se na to dívám tak dozadu ani nevidím protože ta fólie j nekvalitní. To si ve skodovce dělají snad srandu že do auta za milion si mám dát kus plastu se stříbrnou nálepkou a v té nalepce mám hledat odraz mého dítěte. Poradíte co jiného koupit nebo jak to vyřešit aby měl řidič výhled i na děti na zadních sedačkách? Tudy totiž cesta nepovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 bohužel, dopadl jsem stejně....pro základní přehled dobrý, ale jinak je to skoro k ničemu.... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 11. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Tam nejde nic vidět maximálně rozmazaný flek kde je asi dítě. To je k ničemu. Napadlo mne koupit nějakou kvalitní fólií a nalepit ji tam místo té co tam je. Ale nevím zda bych si pomohl. Jak jsi to vyřešil ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 12. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Tak za tento kus plastu chce škodovka 4kila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 12. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Další foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 A nejhorší je ,že se stále někdo NACHYTÁ N 1.4 je to prima ftípek , ale že to opravdu myslej vážně i v jinej datum je HUSTÝ Už dobrejch 15 let co nevidim , fyzicky neozkoušim , nebo neni doporučeno prověřenou osobou NEPOŘIZUJU ,, zabere to většinou sice delší časovej úsek při schanění určitý věci , ale pak je funkční ... DOPORUČUJU STEJNÝ POSTUP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 12. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Jinak vzhledově ta béžová do interieru sedí jen škoda že to ošidili a místo zrcadla tam daly kus plastu nastříkaný rádoby na stříbrno. Už shnáním nějakou kvalitní zrcadlovou folii nebo někoho kdo by mi dokázal prohnout či vyrobit prohnuté zrcadlo. Mě je jedno že to bude stat litr navíc ale potřebuju to zrcátko a potřebuji ho mít funkční. A podobné zrcátka na klip co mi budou hyzdit auto nechci. Chtěl jsem originál, ale doufal jsem že bude teda lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Co nějakej autobusáckej nebo kamionackej shop ? ty sou ozrcadlený vevnitř i venku fest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 nešlo by to vyrobit z tenkého nerezového plechu vyleštěného do zrcadlova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxhopexx Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 noo pekne tiež som si to objednal, ale ešte mi to neprišlo ... škoda že som to nečítal skôr už by som tu určite nekúpil tiež som čakal že ak to je OEM diel tak to bude kvalitné a nie ako made in china na trhoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Ja som kupil manzelke do auta toto: http://www.ebay.com/itm/Universal-Broadway-300mm-Wide-Convex-Interior-Clip-On-Car-Truck-Rear-View-Mirror-/262238266677?hash=item3d0e9e6535:g:nRQAAOxyOlhSqzkQ&vxp=mtr funguje ako ma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 6. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 (editace) Prodám nové béžové zrcátko na superba 2 původní cena 400kc nyní 250kc. V případě zájmu SZ, mil nebo 725 700 XXX - PRODANO Editováno: 20. Červen 2016, autor: Golfino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 20. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Taky nakonec vyřešeno přes ebay za 80kč. Je to zrcadko a ne žádný plast. Tímto mne škodovka fakt zklamala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 25. Červen 2016 Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 zrcátko asi už plní funkci, ale je hrozný, promin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 25. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 Ne v pohodě Ano originál byla na design, ale byla k hovínku tak že toto plní funkci na 1000%. Úplně hnusné to není a mám sprej na plasty stříknu to možná do barvy světlého interieru. Až škodovka dá do zrcátka (už v názvu to je ZRCÁTKA!!!) místo plastu opravdové zrcátko tak pak si to pořídím. Supům zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.