Hkubes Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 (editace) Dnes se mi také objevil nápis vyměňte baterii v klíčku. Vzhledem k tomu, že jsem byl v servisu koupil jsem novou baterii za 75Kč a hotovo. Editováno: 18. Listopad 2016, autor: Hkubes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 tak před chvilkou sem tam dával 2032 namísto 2025 a furt mi vyskakovala a já: co je dopr.ele Tak pak kuknu a ta 32 je tako dva mm hrubší Tak sem ji docvakl a hned vyzkoušel z balkóna a OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic-Svk Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 2025 - 20mm priemer a 2,5mm výška, teda 2032 - 3,2mm výška, takže žiadne "... o 2mm hrubší " sorry za OT. U mňa teda zatiaľ bez hlášky a to taktiež zamykam aj 3x ked odchadzam od auta ale preistotu si pribalim náhradnú batériu do peňaženky, keď to tu tak čítam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 Zjistil jsem, že hláška o slabé baterii je i zaznamenána v paměti závad vozidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 Mě se opět po roce objevila hláška na výměnu baterie v DO, u mě je výdrž cca rok a dávám 2025, mám už 3 baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 před 22 hodinami, Helmic-Svk napsal: 2025 - 20mm priemer a 2,5mm výška, teda 2032 - 3,2mm výška, takže žiadne "... o 2mm hrubší " sorry za OT. U mňa teda zatiaľ bez hlášky a to taktiež zamykam aj 3x ked odchadzam od auta ale preistotu si pribalim náhradnú batériu do peňaženky, keď to tu tak čítam Hlavne si ji nedavej k mincim jako ja vybije se ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 To si musíte chlapci nechat v blistru. Ale ta chyba uložená v systému mi dost vadí do budoucna. Teda jestli to má pak vliv na STK v tom kontrolovaném suprčísle. Ale taky jsem tam měl od tehdy od vybité baterie chybu na sběrnici - 8,6V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic-Svk Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 (editace) Vejbuch neboj nedám si ju k minciam, to by ma hádam ani nenapadlo, ešte by som s ňou náhodou zaplatil v obchode ako sa poznám a keď už, nechám ju v obale Editováno: 18. Prosinec 2016, autor: Helmic-Svk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 V Friday, December 16, 2016 at 23:01, Helmic-Svk napsal: 2025 - 20mm priemer a 2,5mm výška, teda 2032 - 3,2mm výška, takže žiadne "... o 2mm hrubší " sorry za OT. U mňa teda zatiaľ bez hlášky a to taktiež zamykam aj 3x ked odchadzam od auta ale preistotu si pribalim náhradnú batériu do peňaženky, keď to tu tak čítam posuvku sem neměl po ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 4. Únor 2017 Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 Nechci zakládat nové téma, tak to napíšu sem. Při výměně baterie jsem zkoušel i náhradní klíč a všiml jsem si, že klíč který používám je na tlačítkách výrazně vypouklý oproti rezervnímu. Přes plast je vidět zřetelně kontura vnitřního modulu s tlačítky. Auto mám 15 měsíců a klíč nosím v kapse, kessy nemám takže otevírám tlačítky, trochu mě překvapila takto výrazná změna. Jak jste na tom ostatní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba26 Vloženo 4. Únor 2017 Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 Byl jsem se podivat a tez mam pouzivany klic "vypouklejsi" nez nahradni, ten je skoro rovny .. tj stejne jako to mas ty na fotkach, akorat trosku min. Ps: mam kessy, ale obcas si ho i tak zmacknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Zdravim, pridam zkusenost s jednou sluzebni Fabii III. Stari 2.5 roku, nahradni klicek porad zamceny a nepouzivany ve skrince na firme. Minuly tyden jsem potreboval otevrit toto auto a kolega nebyl k zastizeni. Tak jsem vzal tento nahradni klic a odemcel. Ale to bylo vse, zamknout uz neslo. Pomohla az vymena baterie. Takze asi tolik ke kvalite tech baterii. Kdo vi kde je ve Skode kupuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvaldo Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 tiez pridam svoj postreh. asi pred tyzdnom mi ukazovalo v "stave vozidla" aby som vymenil bateriu. Tak som rozobral kluc zobral staru baterku a isiel kupit presne taku istu do nay (inak 0,99 Eur) ze ju vymenim. Ale nedalo mi ta a dal som spat povodnu baterku a uz mi to nevypisuje. Neviem ci sa nejakym zazrakom dobila ale zatial je vsetko v pohode. Tak nosim novu baterku v penazenke a cakam kedy si neotvorim auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 V F2 niekolkokrat nabehla hlaska na vymenu baterky. A doteraz jazdi bez vymeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Pozor na to u F3 a tlačítkového zapalování to může být problém celkem brzy/osobní zkušenost/ asi po 14-ti dnech hlášek, vůz už nenašel klíč i když otevřít šlo normálně tlačítkem na ovladači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 ta hlaska ti pak nabihala pravidelne? Me prave v prosinci nabehla hlaska a od te doby nic, tak nevim jestli nejaky planny poplach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Ano pravidelně, nejprve jednou asi 3 týdny před tím a potom během těch 14 dní hláška skoro při každém startu. Zajímavé je to, že jsem zkoušel dosah klíče a ten zůstal nezměněný a auto v pohodě odemykalo a zamykalo i na dálku, ale ve voze hlásil, že klíč nenalezen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Asi obvody pro imo potřebuji víc energie a jsou citlivější na napětí anebo je baterka slabší a proudový odběr pro otevření způsobí pokles napětí co už imo nezvládne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Každopádně dobrá zpráva, že když dochází baterka, tak prvně zdechne bezklíč a dálkou jde auto ještě chvíly odemykat ☺ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 Tak po půl roce trochu oživím tohle téma :-) V tématu se většinou řeší, že se někomu často zobrazuje hláška o výměně baterie..no já měl dneska ráno zcela opačnou zkušenost...dneska ráno poprvé dálkové ovládání KO, ale bez předešlého varování !! Na FB jsem četl, že tam jeden uživatel měl tento problém, že auto neotevřel, protože klekla baterie bez varování. Tak jsem od té doby jezdil s náhradní v peněžence a jako bych to dneska přivolal, stejné se stalo i mně. Akorát ve špatnou dobu, když člověk ráno nejvíce pospíchal, venku zima, fujavice, ruce zmrzlé a ted do toho měnit baterku, bylo to fakt příjemný..no po výměně okamžitě všechno funkční a zase jsem jel.. Za měsíc pojedu na servisní kontrolu, tak se jim o tom asi zmíním, zdali je to normální takto bez výstrahy, ale předpokládám, že mi stejně k tomu nic neřeknou..Takže další náhradní baterka v peněžence to jistí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 Jestli to nebylo tím, že klíče byly studené a baterka v nich taky. Pak by to kleklo bez varování. Mně to už 2x signalizovalo a přitom to odemklo na 50 m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 (editace) Podobná zkušenost, přijel sem na servisku a technik nemohl odemkout auto musel jit vyměnit baterku v klíči aby se dostal dovnitř, koukal jsem na něho přes sklo ze servisu co to tam vlastně pořád zkouší, že to auto obchází pořád do kola sklíčem a neleze dovnitř. Já v pohodě dojel k němu před servis bez hlášky o slabé baterce v klíčku. Editováno: 30. Říjen 2017, autor: ekr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 no když slyším ty zkušenosti, tak to vypadá, že si to asi dělá co chce a že se na nějaké varování o slabé baterii spoléhat nedá a že to bude jistit další náhradní baterka v peněžence :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 Já už mám třetí baterku za víc jak 2 roky, tahle poslední je Kodak, před tím sem tam dával Maxel. Ve druhém klíči je ještě ta původní ale ten leží v šuplíku a nepáruje se tedy s autem a funguje v poho ze 3 patra bytovky dolů na parkoviště. Mechanik říkal že po nastartování klíč neustále komunikuje s vozem, tož proto to vybíjení, ještě je možnost tam dát silnější baterku klasická co drží bios v compu, ano vleze se tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 (editace) > ski1961 a další Není to hlášení o nutnosti vyměnit baterii vázáno na Kessy? Já na O3 Kessy měl, a vždy mi nejprve přišla hláška a auto šlo dálkou otevřít. Jinak každá no-name vydržela skoro rok. Aha, jde o F3, ani nevím zda má Kessy. Když tak se omlouvám za mystifikaci. Editováno: 30. Říjen 2017, autor: oct Edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.