pepak Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Podle odrazu výdechu klímy ve skle to bude spíš Superb sportline. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Ale mimochodem, když už rozšiřovali rozchod kol vzadu, proč taky ne vepředu?? Malá kola to auto nemá a při pohledu zepředu jako by tam ta kola ani nebyla... A to přitom blatníky nejsou vytažené skoro vůbec.. Fakt nádhera.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinh63 Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Nemáte někdo nějaké info ke scoutovi? Hlavně teda kdy by mohlo být odhalení, začátek výroby, objednávek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 (editace) strašnej tuzing dovršili, přemýšlejí asi prdelí ve škodovce. ale tak ovce v tdičku jim to stejně asi budou kupovat. Editováno: 10. Listopad 2016, autor: kokta7 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Ovce budou bečet jako obvykle a nic tím nezmění. Tohle bude nejnapínavější osobní setkání vůbec. Vyřeší se otázka, zda je to opravdu tak špatné :-) 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 Ano, SIII. Sportline .... tudiz pochybuji, ze by autosalon nebo-li prima mela zrovna cervenyho Superba ve sportu ano, je to sice autosalon, ale i tak Tudiz radody spy foto, ale primo z domova 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 U mě se už váha naklonila k líbivosti, než jsem viděl ten rozsvícený blinkr. To kurva vypadá opravdu blbě [emoji52] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 https://www.novinky.cz/auto/420397-jak-by-vypadala-nova-octavia-bez-delenych-svetel.html Jak málo by stačilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 ...kdyby byly v řiti ryby, nebylo by třeba rybníku... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 12 hours ago, Clint said: U mě se už váha naklonila k líbivosti, než jsem viděl ten rozsvícený blinkr. To kurva vypadá opravdu blbě Tak třeba to bude rozdělěné i SW a ten vnitřní prostě deaktivuješ.... Doufám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 To je samozřejmě blbost, bude to jeden kus, stejně jako světlo. Nebude to individuálně vypínatelné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 No blbost, jde jen o to která jednotka to bude řídit, protože diod tam bude víc, právě aby to rozsvítily rozdělěně, takže ano, bude se to hlásit jako jedno "světlo" každopádně tvořené více diodama a budou to dva fyzické světlovody..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Stale doufam (ac naivne), ze je to pouhy fake z Boleslavy a ze tohle do vyroby nepujde. Tak hnusnou prid mel snad jen Fiat Multipla a jeden z Citroenu jak mel ty uzounke dvojite svetlomety... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 No u nás už jede výroba zadních lamp, a celá linka stojí, takže v Jihlavě už to asi taky na předek vyrábějí.... :-/ Na konci měsíce ji budu mít fyzicky v ruce, tak uvidíme co ten konektor a ev. výměna starých zadků za nové.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 No osobne nechapu,kdo by menil zadni lampy za fl. Jako neurazi, ale ty predFL jsou ve variante LED hezci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Stale doufam (ac naivne), ze je to pouhy fake z Boleslavy a ze tohle do vyroby nepujde. Tak hnusnou prid mel snad jen Fiat Multipla a jeden z Citroenu jak mel ty uzounke dvojite svetlomety... Jo kamaráde, pořád jsem doufal v totéž, než přišly fotky z provozu... Zadní FL lampy chci vidět v reálu, abych soudil. U předFL mi přišly obyčejné a bez nápadu, jen zvýrazňovala tu bezduchou hranatost auta. Tato se mi na oficiálních fotkách líbila více, no v tom provozu zase ne. Takže jsem zvědav, v reálu vypadá vše jinak.. Nejvíce se bojím toho, že se mi to v reálu bude hnusit stejně tak, nebo ještě více. Protože je velmi vysoká pravděpodobnost, že bez možnosti výběru budu právě tuto Octávku dříve či později mít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 (editace) před 19 minutami, _Denis_ napsal: ....že bez možnosti výběru budu právě tuto Octávku dříve či později mít... A my se ti budeme smát Editováno: 12. Listopad 2016, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 A já budu brečet 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Prodávat se to bude stejně dobře, ať se to někomu líbí či nikoliv. Pamatuji na novinku FII, kde všichni vzpomínali na FI a teď jich jezdí mraky. Za mě osobně OIII před FL hezčí a to jak předními světly, tak zadními LED světly ve dvou linkách do tvaru "C". U OIII se design opravdu povedl. Na FL třeba si zvyknout, nikoliv zavrhovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Vsak nikdo netvrdi, ze se nebude prodavat a mnoho z nas uz davno tvrdilo, ze si vsichni zvyknou. Rozdil je vsak v tom, ze smirit se s designem neznamena design zacit mit rad a o tom to prece je. Auto se mi musi libit abych si ho koupil za sve penize pro svou potrebu,ale to u Ocravie vseobecne nikdo neresi,protoze jde z drtive vetsiny o prodeje sluzebnich vozu toz tak asi vsechno. Jen nechapu,ze se za tohle Kaban a potazmo cela Skodovka nestydi!!! Me tohle nekdo prinest byt jen jako skycu ke schvaleni,tak ma tak tyden na to,aby zkusil prijit s necim jinym a pripadne zbohem... to at se na me nikdo nezlobi... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 U OIII se design opravdu povedl. Fakt? V čem? 8-O 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Mě se taky O3 líbí, zvenku i uvnitř. Víc jak třeba Leon. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Denis - tak vzhledem k tomu, ze uz v breznu 2016 byla vyrobena milionta Octavie 3, + k tomu patri do top desitky prodavanych vozu v Evrope, tak bych nerekl, ze se design nepovedl. Spis naopak, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Ano design stavajici O3 nikdo nenamita. Tady je rec o O3FL. Ale prodavat se bude stejne, to je pravda, pac to kupuji firmy. No aby se to jednou atomobilce nevymstilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 To plati jen u nás. Vetsina jde na vyvoz a nejedna se o fleetove prodeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.