Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ale mimochodem, když už rozšiřovali rozchod kol vzadu, proč taky ne vepředu?? Malá kola to auto nemá a při pohledu zepředu jako by tam ta kola ani nebyla... A to přitom blatníky nejsou vytažené skoro vůbec.. Fakt nádhera..

Vloženo (editace)

strašnej tuzing dovršili, přemýšlejí asi prdelí ve škodovce. ale tak ovce v tdičku jim to stejně asi budou kupovat.

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Vloženo

Ano, SIII. Sportline .... tudiz pochybuji, ze by autosalon nebo-li prima mela zrovna cervenyho Superba ve sportu :D ano, je to sice autosalon, ale i tak ;)

Tudiz radody spy foto, ale primo z domova ;)

Vloženo
12 hours ago, Clint said:

U mě se už váha naklonila k líbivosti, než jsem viděl ten rozsvícený blinkr. To kurva vypadá opravdu blbě emoji52.png

Tak třeba to bude rozdělěné i SW a ten vnitřní prostě deaktivuješ.... Doufám...

Vloženo

No blbost, jde jen o to která jednotka to bude řídit, protože diod tam bude víc, právě aby to rozsvítily rozdělěně, takže ano, bude se to hlásit jako jedno "světlo" každopádně tvořené více diodama a budou to dva fyzické světlovody.....

Vloženo

Stale doufam (ac naivne), ze je to pouhy fake z Boleslavy a ze tohle do vyroby nepujde. Tak hnusnou prid mel snad jen Fiat Multipla a jeden z Citroenu jak mel ty uzounke dvojite svetlomety...

Vloženo

No u nás už jede výroba zadních lamp, a celá linka stojí, takže v Jihlavě už to asi taky na předek vyrábějí.... :-/ 

Na konci měsíce ji budu mít fyzicky v ruce, tak uvidíme co ten konektor a ev. výměna starých zadků za nové....

Vloženo
Stale doufam (ac naivne), ze je to pouhy fake z Boleslavy a ze tohle do vyroby nepujde. Tak hnusnou prid mel snad jen Fiat Multipla a jeden z Citroenu jak mel ty uzounke dvojite svetlomety...

Jo kamaráde, pořád jsem doufal v totéž, než přišly fotky z provozu... :(
Zadní FL lampy chci vidět v reálu, abych soudil. U předFL mi přišly obyčejné a bez nápadu, jen zvýrazňovala tu bezduchou hranatost auta. Tato se mi na oficiálních fotkách líbila více, no v tom provozu zase ne. Takže jsem zvědav, v reálu vypadá vše jinak..
Nejvíce se bojím toho, že se mi to v reálu bude hnusit stejně tak, nebo ještě více. Protože je velmi vysoká pravděpodobnost, že bez možnosti výběru budu právě tuto Octávku dříve či později mít...
Vloženo (editace)
před 19 minutami, _Denis_ napsal:

....že bez možnosti výběru budu právě tuto Octávku dříve či později mít...

A my se ti budeme smát :D

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Prodávat se to bude stejně dobře, ať se to někomu líbí či nikoliv.
Pamatuji na novinku FII, kde všichni vzpomínali na FI a teď jich jezdí mraky.

Za mě osobně OIII před FL hezčí a to jak předními světly, tak zadními LED světly ve dvou linkách do tvaru "C".
U OIII se design opravdu povedl. Na FL třeba si zvyknout, nikoliv zavrhovat.

Vloženo

Vsak nikdo netvrdi, ze se nebude prodavat a mnoho z nas uz davno tvrdilo, ze si vsichni zvyknou. Rozdil je vsak v tom, ze smirit se s designem neznamena design zacit mit rad a o tom to prece je. Auto se mi musi libit abych si ho koupil za sve penize pro svou potrebu,ale to u Ocravie vseobecne nikdo neresi,protoze jde z drtive vetsiny o prodeje sluzebnich vozu toz tak asi vsechno. Jen nechapu,ze se za tohle Kaban a potazmo cela Skodovka nestydi!!! Me tohle nekdo prinest byt jen jako skycu ke schvaleni,tak ma tak tyden na to,aby zkusil prijit s necim jinym a pripadne zbohem... to at se na me nikdo nezlobi...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...