Habi001 Vloženo 16. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2016 RS budou mít Full LED ve standardu na 100% 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 No tak to je krása http://www.auto.cz/facelift-skody-octavia-takto-vypada-zakladni-ctyroka-verze-s-halogeny-100498 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 No upřímně mi to přijde pěknější, než dosavadní verze s halogeny.. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Som zvedavi ci sa tam bude dat denne LED s halogenmi. Uz nech vypluju cennik, potrebujem objednavat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 To Denis: To možná ano, ale oproti led svetlám je tam mnohem vetší propast než teď mezi halogenem a xenonem. Ostatně to potvrzuje i autor článku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Hovno bude pořád jen hovno a je jedno, jestli vedle něho položíš talíř, nebo mísu.. Jinak řečeno halogeny jsou pořád jen halogeny, vypadá to lépe, než dosud a dokonce je mi naopak sympatické, že tam není ten asymetrický LED proužek. A je jedno, jestli je tam větší propast, nebo ne Každopádně začínám možná chápat osobní dojmy a kladné reakce. Na těch fotkách to vypadá mnohem lépe, než na těch oficiálních, protože je to z atypických úhlů, které lépe prozrazují tvary auta.. Takže jsem fakt zvědav v reálu, jestli to bude taková tragédie, jak se zdá, nebo to nebude tak zlé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 nevim kolik je presne verzi svetel,.. ale co jsem videl ja a jak uz jsem psal,.. tak denni sviceni a parkovacka jsou jedno a to same a jsou misteny na kraji po vzoru Superbu II. Facelift..... Tudiz na krajich svetel v blatnikove casti. uplne stejne jako SII. FL. Vcera byla mlha a na dalnici moc nejezdilo, kazdpadne par octavii bylo, a pokud jsem dobre koukal tak i RAPID facelift. Takze doufam ze pristi tyden bude vice casu, prostoru a i pocasi se umodri, pro nas Skodovaky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Sranda bude, až tam někdo mrskne dvoudílné mračítka [emoji23] 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 I takoví se najdou a Milotec v rámci tuzingu toto určitě udělá, včetně černých, stříbrných a chromovaných spojek mezi světly 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Jinak kluci, mýlím se, nebo ten prolis na dveřích taky nebyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 před 16 minutami, _Denis_ napsal: I takoví se najdou a Milotec v rámci tuzingu toto určitě udělá, včetně černých, stříbrných a chromovaných spojek mezi světly Jen čekám, kdy někdo přijde s tím, že bude speciálně upravený nárazník, budou nová a homologovaná světla, která nebudou rozdělená - jako tomu je tady: To by bylo skvělé a krásné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Ta světla by byla zase divně dlouhá.. A samozřejmě nikdo, vyjma samodomo jedinců (a ti zase nebudou mít jak upravit světla), to dělat nebude Prostě obecně je OIII tak divně disproporční a nezajímavá, že s tím neuděláš nic.. Může to být jen více, nebo méně špatné, rozdělená světla nejsou nejšťastnějším řešením, no pokud to bude lepší než dosud, což za mě asi ano, každý posun k "méně špatnému" bude dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 před 51 minutami, _Denis_ napsal: Jinak kluci, mýlím se, nebo ten prolis na dveřích taky nebyl? Byl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Halogeny nevypadají až tak strašně, musím říct. http://www.auto.cz/poradne-fotky-faceliftovane-octavie-s-ctyrokymi-halogeny-100613 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 vypadá to hrozně i na kodiaqovi. furt jezdí D10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Souhlas, v něčem jsou mi sympatičtější, než ty podivné proužky LED.. No stejně.. Na těch nových fotkách je to zase slušný hnus. Jsem fakt zvědavý v reálu, protože jedna fotka docela OK, další fotka zpravidla přímo zepředu je zase na blití... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Vypadá to ještě hůř než jsem myslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 To kokta7: Velice děkuji za mínusko, vidím, že některým se člověk prostě nezavděčí... Já nikde nepsal, že se mi to líbí, nebo že je to krásné, ale na to, co s těma světlama vymysleli, to mohlo dopadnout mnohem hůře. Ale přece stačilo tak málo, spojit to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Fakt se k autu musím chovat hodně šetrně, aby vydrželo do nástupu OIV a nebo změnit prácu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Pokud máš na výběr, super. Pokud budu tam, kde jsem, já na výběr mít nebudu a je to otázka tak 2, 3 let, co to dostanu.. Takže nejen humus, ale i už před koncem výroby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter2410 Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 No mam na vyber este golfa, tak to bude rozhodovanie :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Tak to bych měl jasno U nás ve firmě zjevně ještě vládne komunismus, takže z původního už tak chabého výběru mezi bílou a stříbrnou už máme jen bílá auta, takže dle fotek výše už vidím své další auto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Koukam ze hodně z vas auto fasuje jako sluzebni. Takze vas to celkem nic nestoji a jeste melete jak to vypada. To je fakt komunismus. Bych vam zmenil firemni politiku a nejakej koreec by to jistil ;o) 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Nepatři to sice uplně k tématu ale musím to napsat.Opravdu se divím těm kteři dostanou služebni auto a to ještě mnohdy do osobního uživáni a ještě vymyšleji že chcou takove nebo makove...Co by někteři za to dali mít vůbec nějake služebni auto.Někteři jsou rozežrani a vymyšleji kraviny že to neni ani možne.Jinak mne se taky ty dělena světla nelibi,ale s tim už člověk nic nenaděla,když to tak Škodovka vymyslela,prodeje stejně budou hodně vysoke. 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Jo, kez by nebyly alespon tak vysoke jak cekaji. Aby se chytili za nos. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.